Guardat a: Agenda ~ Publicat el 30/08/2021

Agenda del 30 d’agost al 5 de setembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 30 d’agost al 5 de setembre:

COVID19:

 • A Pollença ara mateix tenim 5 casos actius. Des del PAC demanen que si teniu símptomes compatibles amb covid (tossina, mal estar, febre, diarrea…) telefoneu al Centre de Salut al 971 53 30 41. NO ANEU AL PAC EN CAP MOMENT. Hem de seguir el protocol establert per a no posar en perill la salut d’un mateix ni la dels altres.
 • Si heu nascut entre 1952 i 2009 podeu demanar hora per vacunar-vos a BITCITA citavacunacovid.ibsalut.es o telefonant al 971 211 999.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Campanya de vacunació contra meningitis per a joves nascuts del 2001 al 2007 i vacunació al.lotes contra papil.loma. Demanar cita telefonant  al PAC de Pollença, 971 53 30 41.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • ESCOLA DE MÚSICA DE POLLENÇA: Període de matrícula per a alumnes nous de l’1 al 7 de setembre. La matrícula es pot fer en línia o de manera presencial de 16H a 19H a la secretaria de l’escola. Inici del curs: 27 de setembre.
 • L’Àrea d’Esports informa que ja està obert el període d’inscripcions per als nous usuaris de les classes de natació. Us podeu apuntar al següent WhatsApp 672 39 46 88. L’1 de setembre començaran les classes dels adults i la setmana del 13, els infants.
 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
 • Els horaris de les oficines de turisme són els següents: OIT Pollença de dilluns a divendres de 9.00 a 16.00 h. OIT Port de Pollença  ( Nova ubicació al Passeig Saralegui, nº 1) de dilluns a dissabtes de 9.00 a 16.00 h. OIT Cala Sant Vicenç de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00h.
 • Des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’àrea de turisme, han proposat difondre i potenciar l’adhesió a l’aparador virtual gratuit disponible al web www.pollensa.com.Per això, si teniu un estebliment, vos conviden a que vos adheriu a la web, enviant el formulari omplert així com fotografies del vostre negoci. Si estau interessats podeu sol·licitar el formulari en aquesta adreça electrònica (aodl@ajpollenca.net) o bé a l’oficina de turisme oit@ajpollenca.net.
 • Des de l’Àrea d’Esports:
  • Tornen les “paxangues” de F6/7 i futbet. Ja podeu fer les vostres reserves seguint les noves normes: S’ha d’emplenar un full de registre abans de cada reserva amb les dades dels jugadors/es, només es pot fer un sol pagament per reserva i només amb tarjeta al poliesportiu o a través de la app, només vos donaran les pilotes, els petos no i evitau arribar o sortir tard per no coincidir amb altres grups.
  • Si voleu anar a la  piscina descuberta de Pollença! Imprescindible reserva prèvia mitjançant l’APP d’Esports Pollença.  Horaris: De dilluns a Divendres, de 10 a 20h / Dissabtes, diumenges i festius: de 10.30h a 18.30h
 • Ets artesà de Pollença? Adhereix-te a la campanya de promoció de producte local al formulari que trobareu al Facebook AODL Pollença. Podràs exposar els teus productes a les tres oficines d’informació turística del municipi (Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç). A més a més, s’elaborarà una petita guia en línia on estiran tots els artesans adherits a la campanya i s’inclourà a la guia un punt de venda de cadascun dels artesans. Aquesta guia es podrà descarregar a través d’un codi QR. També s’inclouen artesans de productes agroalimentaris com olis, vins, forners, etc. Consultau al formulari les característiques de la vostra adhesió.

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
Les ajudes seran:
– Per retolació comercial fins a 450,00€
Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
Per documents administratius fins a 150,00€
Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • L’Associació de Persones Majors de Pollença anuncia als socis que ja es poden inscriure a les activitats: gimnàsia, pilate si ball en línia. Horari per apuntar-se: dilluns, dimecres, dijous i divendres de 18:00 a 20:00 H a l’oficina. S
 • Activitats i entrenaments del Club Atletisme de Pollença per aquesta nova temporada. Jornada de portes obertes del 10 al 17 de setembre. / Horaris dels entrenaments: dilluns, dimecres i divendres. Petits (4-7 anys) de les 17.30 a 18.30H; grans (7-12 anys) de les 17.30 a les 19H; veterans i joves a partir dels 13 anys de les 19 a les 20.30H. Telèfons de contacte: 687 93 88 67 o 661 27 60 93.
 • Comencen els entraments del Pollença i Port FC per a la temporada 21-22. Seran al Camp D’Eu Moll. Cadets, 10 d’agost; infantils, 17 d’agost; alevins, 2 de setembre; benjamins, 7 de setembre; i pre-benjamins, 7 de setembre. NOVETAT: S’OBRI EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS per l’Escoleta i iniciació. Dirigit a nins i nines nascuts els anys 2015, 2016 i 2017. Formulari d’inscripció a les seves xarxes socials.
 • Nova Temporada de la PENYA MALLORQUINISTA POLLENCINA. Ja vos hi podeu inscriure amb preus especial en el bus que vos trasllada a Son Moix. Per a més informació: Llorenç Cerdà 699 252 808 / Nadal Moragues 609 029 231
 • El Parc Natural s’Albufera organitza “Visites guiades a peu per conèixer la importància de la biodiversitat a s’Albufera i els seus valors etnològics i històricsData: cada dimecres i dijous  Horari: de 9.30 a 11.30h.
  Lloc de trobada: Pont dels Anglesos. Inscripcions i més informació telefonant al 971 89 22 50.
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.

AGENDA CULTURAL:

 • Dimecres 1 de setembre, Nit de tango amb Cristina Vilallonga (veu) i Víctor Villena (bandoneó). El concert consistirà en interpretacions de tango i noves composicions i presentació del disc al final. A les 20.30H al Claustre de Sant Domingo. Gratuït, però s’han de reservar les entrades a través de ticketib o al telèfon 674 78 19 91.
 • Dijous 2 de setembre, xerrada “Agfanistan des de dins”, a càrrec d’Ana María Briongos, escriptora, i Joan Manuel López Nadal, embaixador d’Espanya. A les 20.30H al Club Pollença. Aforament limitat. Reserva d’entrades al 971 53 00 00.
 • Divendres 3 de setembre, “Qui som?”, un espectacle de Tonina Ferrer amb la música de Seydou Ndiaye i el moviment de Victori Cànaves. Sota la direcció escènica de Xavier Lastra. A les 21.30H al Claustre de Sant Domingo. Entrades: preu 5 euros a través de ticketib.com.
 • Diumenge 5 de setembre, presentació del llibre “Les epidèmies a les Illes Balears (1800-2020), de Joana Maria Pujadas-Mora i Pere Salas-Vives. A les 12H a la Biblioteca de Pollença (Can Llobera). Aforament limitat i ús obligatori de mascareta. Hi intervendran els dos autors, doctors en Història, i la presentació serà a càrrec del doctor Martí Cladera.
 • Divendres 10 de setembre, emmarcat dins el cicle de concerts “Sons de nit”, el grup The Prussians presenta el seu treball “Mantra”. Al Claustre de Sant Domingo a les 21H. Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir a través de Fonart o del portal ticketib.com.

 

MÚSICA DESCONFINADA:

 • Dimecres 1 de setembre, Jive Jam a la Plaça Major; Julie i Pep Toni a Cala Barques i Low Gain a la Font del Gall. De 20H a 22H.
 • Dijous 2 de setembre, Felix Von Harnack a la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. De 20H a 22H.
 • Divendres 3 de setembre, Federico Fossati a la Plaça de Ca les Munnares; Jaume Mas i Miki Rotger a l’Oficina de Turisme del Port de Pollença; Felix Von Harnack a la Plaça dels Seglars; i Manteca Latin Project a Cala Molins. De 20H a 22H.

 

FESTIVAL MOZART:

 • Dissabte 4, SIMFONISME, a càrrec d’Iván Martín al piano i Bernat Quetglas, director de l’Orquestra de Cambra de Mallorca. A les 20H al Claustre de Sant Domingo.
 • Dissabte 11, MÚSICA PER A PIANO, a càrrec d’Andreu Riera i Magí Garcías al piano. A les 20H al Claustre de Sant Domingo.
 • Dissabte 18, QUARTET DE CORDA, a càrrec de Quartet Casals. A les 20H al Claustre de Sant Domingo.
 • Dissabte 25, DON GIOVANNI, representació a càrrec de Simón Orfila, Marta Bauzà, Irene Mas, Inma Hidalgo, Pablo López, José Manuel Sánchez i Joan Miquel Muñoz. Amb l’escenificació d’Ana Cuéllar i la direcció de Bernat Quetglas. A les 20H al Claustre de Sant Domingo.

*VENDA D’ENTRADES: a través de www.mozartmallorca2021.com, ticketib.com o al telèfon 699 86 55 68. Preus: 5 euros per a estudiants / la resta oscil·len entre els 10, 15 i 25 euros.

**RÀDIO POLLENÇA SORTEJA DUES ENTRADES AL CONCERT DE DISSABTE 4. Ens heu de fer arribar les vostres dades (nom complet, telèfon) a radio@ajpollenca.net o telefonant al 971535455.

 • ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
  • Diumenge 19, Òpera al Mercat (Flashmob). A les 12H al Mercat de Pollença
  • Dissabte 25, Vermut amb Don Giovanni. A les 19H als Jardins del Claustre.
  • CLASSES MAGISTRALS DE PIANO a càrrec d’Andreu Riera i Magí Garcías. 2 sessions, una dia 12 i l’altra el 13 de setembre. Preu: 45 euros i gratuït pels alumnes de l’Escola de Música de Pollença. Inscripcions al mail: magigarfrau@gmail.com

 

EXPOSICIONS:

    • Al Convent de Sant Domingo, podeu visitar l’exposició  d’estiu “ARTEFACTES, VOCABLES I NINS” Algunes considercions sobre la permanència (de la pintura) en temps de tecnobarbarie, d’Albert Pinya. Amb la col·laboració especial de Niño de Elche.  Es podrà visitar fins el 3 d’octubre de dilluns a diumenge de 10.30h a 13.30h i de 18.00 a 21.00h.
    • L’Atelier Pollença ha inaugurat l’exposició “Movimientos-Elementos” de Benedicte Gerin i Gregory Mason.  Es podrà visitar la mostra fins finals d’estiu.
    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , exposició de Coque Bayón “Here comes the sun”, del 14 d’agost al 9 de setembre.
    • Galeria Maior: Exposició “Híades” de José María Yturralde.

Afegir un comentari