Guardat a: Agenda ~ Publicat el 30/01/2023

Agenda del 30 de gener al 5 de febrer

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 30 de gener al 5 de febrer.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • LA RUA! Ja tenim la programació de la Rua i les bases per a participar al concurs de fresses. Us podeu inscriure a les modalitats individual, parella, trio, quartet o comparssa (a partir de cinc participants). Per optar als premis, els participants hauran de presentar la instància específica que es pot trobar al web de l’ajuntament o a les oficines municipals. En el moment de la inscripció s’haurà de recollir el nombre de participación. La data límit d’inscripció és el 14 de febrer. Els premis van des de 50€ fins a 600€ segons la categoria. La rua del Port de Pollença se celebrarà dijous 16 de febrer i la de Pollença dissabte 18. Després de les rues hi haurà entrega de premis i festa als envelats corresponents. La rua del Port de Pollença se celebrarà dijous 16 de febrero a les 17h i la concentració serà a les 16.35h a la plaça de Miquel Capllonch. La rua de Pollença será dissabte 18 de febrero a les 17h, concentració a les 16.45h als jardins de Via Pollentia.
 • Àrea d’Igualtat: fan un crida a la població de Pollença, perquè volen recollir fotos antigues de dones executant diferents tasques, tant a l’àmbit públic com privat, amb l’objectiu de fer una exposició el mes de la dona. La persona que ho coordina i amb qui us podeu posar en contacte és n’Hilària, el seu telèfon és: 615 81 90 76.
 • Àrea de Joventut:
  • Concurs de pòsters per la III Jornada de Joves Emprenedors. Dirigit a joves residents del municipi d’entre 16 i 35 anys; només un pòster per persona; es pot presentar fins el 10 de febrer. El premi consisteix en un val de compra per valor de 100 euros a bescanviar en el comerç local de Pollença (Emprèn). Tota la documentació s’ha d’entregar al registre de l’Ajutament (de manera presencial o telemàtica). Més informació a les xarxes socials i al web de l’Ajuntament.
  • Els joves entre 18-30 anys que els hi faci ganes viure 5/6 mesos a fora i participar a un projecte de voluntariat dins Erasmus+, poden posar-se en contacte amb Punt Jove. Hi ha un projecte concret d’esport base per ensenyar anglès a França a partir del mes de març.
 • El Consell de Mallorca i la Fundació Mallorca Turisme  tornen a posar en marxa els Bons Illa Sènior. Sortejaran bons per a estades de 2 nits en règim de mitja pensió a hotels de Mallorca. Són un total de 2.250 bons per a dues persones, que s’hauran de bescanviar entre el 10 i el 30 de març.  Les persones beneficiàries del bo hauran d’abonar 50 euros per aquesta estada (amb berenar i sopar inclòs) i la Fundació Mallorca Turisme subvencionarà els 200 euros restants .  Si teniu més de 65 anys o estau jubilats, podeu fer les inscripcions per al sorteig fins dia 10 de febrer al web http://gaudeixsenior.com/.
 • Nou horari de la biblioteca del Port de Pollença. La trobareu oberta de dilluns a divendres, de 10h a 13h, i de 16h a 20h.
  • Contacontes “Rosa pionera, enginyera”. Dilluns 6 a les 17.30h a la Biblioteca del Port de Pollença. A partir de 4 anys. Places limitades. Inscripcions a mediadora@ajpollenca.net  COMPLET, llista d’espera
  • Taller “Ciència de colors” per commemorar el Dia de la dona i la ciència. Dimecres 8 de febrer a les 17.30h. A partir de 4 anys. Places limitades. Inscripcions a mediadora@ajpollenca.net COMPLET, llista d’espera

ENTITATS

 • Tercera Edat Colonya de Pollença: Dinar de Carnaval d’amics de la zona nord el dijous jarder. Dijous, 16 de febrer al Restaurant Son San Martí. Preu: 28 euros, inclou menú complet i autocar de desplaçament. La sortida de l’autocar serà a les 12.30h enfront del bar Avenida. Inscripcions a Caixa Colonya del 30 de gener al 10 de febrer.
 • La Reserva Natural de l’Albufereta celebrarà el Dia Mundial de les Zones Humides amb una activitat titulada “Els ulls del rec”, un recorregut per conèxier aquest singular fenòmen hidrogeològic que nodreis l’Albufereta d’un considerable volum d’aigua al llarg de l’any, i per conèxier els seus valors ambientals i patrimonials. Serà dissabte 4 de febrer i hi haurà un torn a les 10h i un altre a les 12h. És gratuït però cal fer inscripció a l’enllaç que trobareu al web Balears Natura, al 971 89 22 50 o per correu electrònic a reserva.albufereta@gmail.com. 
 • Museu Dionís Bennàssar:
  • Taller de Mòbils del Bosc. Art i natura amb el llibre “Un baño de bosque” a càrrec de Nívola Uyà i Marc Ayats. Serà el proper 4 de febrer a les 11h. És per a famílies i infants a partir de 4 anys. Activitat gratuïta. Serà al Museu Dionís Bennàssar (C/Roca 14) a Pollença. Inscripcions per whatsapp al 676 831 596.
  • “Dibuixem Junts”, l’art de l’urban sketching. Del 17 al 19 de febrer, una xerrada i dos tallers, amb en Swasky. Al Museu Dionís Bennàssar.
   • Divendres 17, a les 21h, xerrada “Per què dibuixem junts?”. Gratuïta.
   • Dissabte 18, de 10h a 13h, taller familiar sobre Urban Sketching: “Dibuixar i viatjar”. Els infants han d’anar acompanyats i només es paga 6 euros per infants.
   • Diumenge 19, de 10h a 13h, taller per adults sobre Urban Sketching: “Dibuixar i viatjar”. Preu: 10 euros.
   • Inscripcions obertes a fundaciodionisbennassar@gmail.com / WhatsApp al 676 83 15 96 / 971 53 09 97

AGENDA CULTURAL

 • Dijous 2, Cineclub, amb la reproducció de “La novelista y su película”, un drama sud-coreà  dirigit per .Hong Sang-soo. Sinopsi: La famosa novel·lista Junhee es reuneix amb dues amigues. Una va deixar l’escriptura per obrir una llibreria i encara no ha dit a Junhee què opina del seu darrer llibre. La segona és cineasta i mai no va adaptar el llibre de Junhee, cosa que tenien planejada. Tot i que el més desconcertant és que Junhee no ha publicat res en un temps. En lloc d’això, ha començat a qüestionar el seu enfocament literari i té dubtes sobre la sensibilitat que n’ha forjat l’estil i la personalitat. A les 20.30h al Club Pollença. Preu: 4 euros socis / 6 euros no socis.
 • Divendres 3, concert de Josep Pere Peyró (guitarra i veu), Agustí Aguiló (piano), Xisco Aguiló (contrabaix) i Pep Aspas (percussió). A les 19h a l’església del Convent de Sant Domingo. Entrada 10 euros. A ticketib.com o reserves al 674 78 19 91 (en horari de dimarts a dissabte de 10 a 14h). 
 • Divendres 3, segona xerrada del cicle de conferències sobre ecologia marina: “Els misteris del calamar”, a càrrec del Dr. Miquel Cabanellas, investigador titular al Centre Oceanogràfic de les balears, a l’Institut Espanyol d’Oceanografia i al CSIC de Palma. De 19h a 20h al Reial Club Nàutic del Port de Pollença. Hi està tothom convidat.
 • Diumenge 5, Circ Art: “Tot està escrit”, amb el Gran Cassanyes. A les 18h a la Sala d’Actes del Port de Pollença. Gratuït.
 • Diumenge 5, Nou capvespre de cinema per el jovent de Pollença. No fa falta reserva, anau allà on poquet abans de la sessió.  Pel·lícula triada pels joves! “La novia cadáver”. Entrada gratuïta. 12 anys o més. A la Sala de Monti-sion, a les 17h.

Afegir un comentari