Guardat a: Agenda ~ Publicat el 30/08/2017

Agenda del 4 al 10 de setembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals, exposicions de Pollença del 4 al 10 de setembre:

AJUNTAMENT DE POLLENÇA:

 • Voleu estar informats i participar en l’activitat municipal? Inscriviu-vos en el Registre Ciutadà. Podreu participar en els òrgans i processos que l’Ajuntament dugui a terme. Heu de fer una instància a les oficines municipals, manifestant formar part del registre, amb les vostres dades , telèfon i correu electrònic.
 • L’Escola de Música de Pollença informa que el període d’inscripcions per a nous alumnes serà del 4 al 8 de setembre. Us podeu matricular a Can Llobera, de dilluns a divendres de 16h a 19h.
 • L’Escola d’Adults obre el període de matrícula per al curs 2017 – 2018. S’ofereixen classes d’alfabetització, educació secundària per a persones adultes, català, castellà per a estrangers, acollides lingüístiques, anglès, alemany, preparació per a les proves lliures d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior, preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, informàtica, un curs per usar el telèfon intel·ligent o la tauleta i un club de lectura. Podeu apuntar-vos-hi de l’11 al 29 de setembre, al Centre Cultural Miquel Capllonch al Port de Pollença. L’inici del curs serà dia 2 d’octubre. Els cursos es duran a terme sempre que hi hagi un mínim de 10 alumnes inscrits. Més informació al 971 866 952
 • El Centre de Turisme ornitològic de La Gola informa que el seu nou horari és de dilluns a dissabte de 8 a 13h i de 15 a 18h.

 

ALTRES ENTITATS:

 • La Banda de Música informa que del 4 al 9 de setembre torna C@lor Musical. És una activitat gratuïta a la qui s’hi poden apuntar infants a partir de 7 anys, sense cap tipus de coneixements musicals previs. Es durà a terme al CEIP Costa i Llobera de les 17.30 a les 19.30h. Inscripcions al web www.bmusicapollenca.com/calormusical.
 • El proper dissabte 9 de setembre arriba el IV Down Urban Pollença, cursa de descens amb bicicleta, i aquest any és Campionat de Balears. Els participants podran competir a les modalitats enduro i descens. Com cada any, el recorregut començarà al Calvari, passarà pels carrers Guillem Cerdà Cànaves, Porquer, Creus, Monti-sion, Moro, Ramón i Picó, Temple i acabarà a la plaça Major. Al matí, de 9.00h a 13.00h, hi haurà els entrenaments lliures i la cursa començarà a les 16.00h. Tot i això, les inscripcions per a poder participar a la cursa seran a les 15.00h. Volem recordar que els corredors que vulguin entrenar el matí hauran de fer una preinscripció a les 9h i que aquells que no estiguin federats tenen fins dijous 7 per poder treure la llicència per un dia.
 • L’Associació Cultural Amics de Sant Antoni organitza els dies 7, 8 i 9 de setembre el IV Torneig Internacional de Paddle Bournemouth a les pistes de l’hotel Duva. 10 jugadors del West Hants Club s’enfrontaran a 10 jugadors del Club Sport Duva. Els partits es disputaran entre les 17 i les 19h. Dia 9 de setembre a les 19.30h els veterans del Port de Pollença F.C. jugaran un partit internacional contra l’AGF de Dinamarca al camp del Port de Pollença.
 • L’IES Alcúdia informa que les inscripcions pels cicles d’Hoteleria i turisme estan obertes fins dia 8 de setembre inclòs. Darreres places! Més informació al 971 548600 o al Facebook Hosteleria Turismoalcudia
 • L’Associació de persones majors de Sa Nostra informa que organitza el seu 31è aniversari pel diumenge 10 de setembre. El preu per els socis és de 13€, i pels no socis i acompanyants 15€. Inclou un dinar de paella, beguda i postres. S’ha de dur plat i coberts. Després del dinar que és a les 14h hi haurà animació amb cantaires, mostres de ball, un còmic i ball de saló entre alguna sorpresa més. Venda de tiquets tots els capvespres a l’associació.
 • AFAMA organitza la VII caminada i Nordic Walking Solidària per a l’Alzheimer. Serà el 17 de setembre amb sortida a les 9.30h des del claustre. Les inscripcions es poden fer a elitechip.net. Hi haurà curses escolars gratuïtes i la cursa de 7km i la 3’3km per caminada. El preu és de 5€, més 2€ de lloguer de xip.

AGENDA:

 • Dissabte 9, V Clàssics a l’estiu: Entremés de les heroiques fadrines aumallutx, de Llorenç Moyà sota la direcció artística de Carles Pujols. Al Claustre de Sant Domino a les 20.00h. Entrada gratuïta.
 • Dissabte 9, Història sota la mar, 2500 anys de naufragis en aigües de Mallorca, conferència – col·loqui a càrrec de Sebastià Munar, arqueòleg subaquàtic. En acabar música en viu amb na Claudia.  A les 20h a l’hostal Oriola. Ho organitza l’Associació de Veïns de la Cala Sant Vicenç.
 • Dissabte 9, Sopar degustació Els plaers a Roma: Sexe, drogues i Neró. A la Biblioteca Can Llobera a les 21.00h. Preu: 25 euros. Organitza: Maremagnum. Inscripcions a la biblioteca de Can Llobera.
 • Dissabte 9, actuació de Scordacello, quatre violoncel·listes femenines que interpreten clàssics  dins el cicle de concerts d’estiu per recaptar fons per les obres de millora de la parròquia del Port de Pollença. A les 20.30h a l’església del Port de Pollença. Preu de l’entrada 6€. Venda d’entrades anticipades a la parròquia i en taquilla abans del concert.
 • Dissabte 9, Pujada a Lluc a peu de la Part Forana, sota el lema “Tots junts feim pinya”. La concentració està prevista a les 2,30h de la matinada a ca n’Escarrinxo. En acabar hi haurà un autobús per baixar cap a Pollença. Organitza: Associació d’Antics Blauets, a Pollença representada per Miquel Joan Martorell. Inscripcions: Oficines d’Informació Turística tant de Pollença com del Port i a l’oficina de Participació Ciutadana.
 • Diumenge 10, Pipa, el titella meravella, de Néstor Navarro.  És un espectacle per a infants majors de 2 anys a partir del qual Pipa conta el seus viatges, parla dels seus amics i ensenya jocs i bromes que ha après. A la plaça Miquel Capllonch (Port de Pollença) a les 11.30h. En cas de pluja es celebraria al saló parroquial. Entrada gratuïta.

EXPOSICIONS

 • 8 ULLS, col·lectiva d’artistes diversos.
 • Tot Marco, Col·lectiva de Xisco i Ramon Provenzal, Mabel Ruiz i Manel Doblas. Fins al 9 de setembre.
 • Galeria Espai d’Art 32,  exposició de Guillem Vicens amb “Les formes de la natura”.
 • Galeria Dionís Bennàssar   l’exposició de  Joan Barrantes amb Equilibrio Natural. Fins dijous 14 de setembre.
 • Maior, trobam l’exposició  de Pedro Calapez.
 • Ca’n Dionis, s’hi exposa obra de Toni Mandilego, i  hi trobareu l’exposició de l’artista Crespi Alemany.
 • Galeria Llompart, Col·lectiva Mateu Sitges Febrer i Eugenio Mayor.
 • Museu Dionís Bennàssar. Podeu visitar-lo de dimarts a divendres de 10h a 15h i els dissabtes i diumenges de 10h a 14h.
 • Museu de Pollença, Podeu visitar el guanyador i finalistes del Certamen Biennal d’Art de Pollença. Fins al 30 de setembre.
 • Església del Convent de Sant DomingoTat Tvam Asi, de Marta Moriarty. Fins al 8 d’octubre.

Afegir un comentari