Guardat a: Agenda ~ Publicat el 04/10/2021

Agenda del 4 al 10 d’octubre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 4 al 10 d’octubre:

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament informa que l’oficina de Serveis Socials del Port de Pollença canvia d’ubicació. Ara la trobareu al carrer La Gola, núm. 20. Si ho necessitau, podeu contactar amb ells al mateix telefon de sempre, 971 86 69 75.
 • L’Àrea d’esports informa que han obert una nova SALA MULTIFUNCIONAL DE TRX. Per utilitzar-la, és indispensable reservar prèviament mitjançant la App d’Esports o telefonant a l’oficina del poliesportiu (971533990 / 672603001). A més, informen que també ha començat l’activitat “Mou-te amb salut” adreçada a majors de 60 anys. És els dimarts i divendres al pavelló de Pollença, i hi ha torn a les 9h i a les 10h. És gratuita, però cal apuntar-se a l’oficina.
 • Des de l’àrea de turisme s’organitza fins el 19 de novembre, visites culturals els matins (punt de trobada a les 10h a la oficina de turisme de Pollença). Les duran a terme guies oficials.  La visita és gratuïta però s’han d’inscriure a qualsevol de les oficines de turisme, amb un mínim de 48 hores d’antelació.

ENTITATS

 • La Fundació Rotger Villalonga informa que diumenge 17 d’cotubre arriba la 88ena “DIADA DE CALA MURTA”. A les 11.00h celebració de l’eucaristia i seguidament l’acte literari: Recordança a Miquel Bota Totxo, presentació de la Revista Cala Murta 41 i el tradicional recital poètic. Servei d’autocar grauït: Sortida a les 10.00 des del Monument  des del Port de Pollença (darrera l’esgésia) a les 10.15h. Inscripcions al telèfons: 971 53 37 12 / 650 91 93 72
 • ONIT: celebrarà la seva darrera activitat dia 31 d’octubre al Claustre del Convent. Es tracta de la VI edició de La Nit Fosca. De 16h a 18h hi haurà activitats pels més petits, com pintacares, photocall, taller de rosaris (sense gluten) i jocs d’intel.ligència. El Passatge del Terror per a totes les edats serà de 18.30h a 20.30h, i el Passatge del Terror per Adults, recomanat per a majors de 16 anys, serà de 21h a 00.00h. Ja podeu comprar les entrades anticipades a Taller Pedro i Xisco, Electrònica Cuadrado i a l’estand que tendrà ONIT als mercats de la Plaça Majors els diumenges 17 i 24 d’octubre. El preu és un donatiu de 2 i 3 euros.
 • L’Obraria del Puig de Pollença informa que dia 20 d’octubre fan la bunyolada per les Verges. A partir de les 17.30h a la Plaça Major.
 • Can Bum, Aquest nou centre social de Pollença (Carrer Major, 40), fa jornada de portes obertes,  tots els dimecres i dissabtes, de 16.30h a 19.30h.
 • Basquet Pollença i l’Associació Tasnimakunda, organitzen una recollida de material de bàsquet per l’escola KAF Basquet de Senegal. Podeu aportar equipament personal: pilotes, sabates (núm.37-48), camisetes, calçons, xandalls, motxilles, cantimplores. I també equipament per entrenaments: pilotes, pilotes medicinals, conos i pals, escales agilitat, pissarra estratègica, marcador mòbil, protectors pals cistelles, etc.  Tot aquest material el podeu deixar al pavelló municipal de Pollença, al carro habilitat fins dia 15 d’octubre. També podeu fer aportacions econòmiques per comprar bicicletes i per poder anar als entrenaments i d’altres. Trobareu tota la informació a les xarxes de Basquet Pollença.
 • Club Pollença:
  • Curs PER: estan obertes les inscripcions per a les classes de PER bàsic i ampliat. L’inici de classes dia 19 d’octubre per a la convocatòria d’examens del desembre 2021. Xerrada informativa dia 15 d’octubre a les 20h.
  • Jocs de Teatre. Tècniques d’improvització , creativitat, escola activa, acció-reacció. A càrrec de Biel Ramon. D’octubre a desembre al Club Pollença. Socis 120€, no socis 150€. Més info a atrevidoveler@gmail.com 615 32 69 54.
  • Pilates Fusió amb Encarna Galindo: classes de pilates, estiraments, relaxació muscular i consciència corporal. Dilluns i dimecres de 8h a 9h, o dilluns i dijous de 19.30h a 20.30h. Preu 40€ socis (50€ no socis) (650 93 03 86).
  • Curs de Brodats amb Joana Suau Luís (mestra artesana). Inici 5 d’octubre. De 17h a 20h. (615 21 41 11)
  • Ioga per a la vida diària, els dimarts i divendres (Inscripcions a Ana Renau al 696 52 78 76)
 • Tercera Edat de Colonya informa als seus socis que es poden apuntar a les classes de gimnasia, que seran els dimarts o dijous, i de pilates, els dimecres i divendres. Més informació a la seva oficina.
 • Associació de Persones Majors de Pollença (Sa Nostra): posen en marxa classes de gfimnàsia, pilates i ball en línea. I tenen prevista una sortida al Valentin Club Park de Peguera. Més informació a la seva oficina.
 • Associació de Veïns del Port de Pollença, informa als seus socis que ja poden apuntar-se a les activitats. Ofereixen classes de ioga, pilates, estiraments, i tallers de costura i restauració. A més, fan una sortida a l’Hotel Occidental Cala Vinyas, de Calvià, del 10 al 12 d’octubre, per 120 euros tot inclòs. Més informació a la seva oficina.
 • Dins les activitats del Centenari de les Missioneres dels Sagrats Cors a Pollença, la Fundació Cors Oberts ha organitzat una taula rodona per xerrar sobre “Solidaritat, fe, vocació i amistat“, que es farà el proper 17 d’octubre a les 19h al Club Pollença. Hi participaran Martí Xavier March, José Luís Reig, Maria de los Ángeles Niño i la germana Ana Nadal. L’aforament és limitat. Els tiquets ja es poden recollir a Cuadrado Electrónica.
 • La Reserva natural de l’Albufereta ha organitzat un grapat d’activitats per celebrar el seu 20è aniversari. Cal apuntar-se previament emplenant uns formularis que trobareu a internet, per exemple, a la web balearsnatura
  • Els usos de l’Albufereta a través de la història i la toponímia. Xerrada a càrrec de Miquel Àngel March (geògraf i activista ambiental). Data: divendres, 22 d’octubre. Horari: 19.00 h. Lloc de trobada: Club Pollença. Plaça Major, 10 (Pollença)
  • S’Albufereta i la font de l’Almadrava,història i geomorfologia. Xerrada a càrrec de Joan Fornós (geòleg) i Manolo Espinosa (geògraf). Data: divendres, 29 d’octubre. Horari: 19.00 h. Lloc de trobada: Casa de Cultura, aula 4. Carrer de l’Hostal,9 (Alcúdia).
  • S’albufereta, 20 anys de conservació. Itinerari a peu. Data: dissabte, 23 i 30 d’octubre. Horari: de 10.00 a 13.00 h.

AGENDA CULTURAL:

 • Dijous 7, torna CINE-CLUB i ho fa amb la projecció de “Jinetes de la Justicia“. Serà VO danès i subtítols en espanyol. A les 20.30h al Club Pollença.
 • Divendres 8, presentació Any Costa i Llobera a les 20h, a la Plaça Vella (Can Llobera). Ajuntament de Pollença, Parròquia i Fundació Rotger Villalonga. Després hi haurà actuació musical de Magí Garcies al Piano i Marta Bauçà, soprano.
 • Dissabte 9 i diumenge 10,  FIRA DEL VI. Dissabte de 10.00 a 20.30 hores i diumenge de 10.00 a 14.00 hores. Recorda que enguany es fa a una nova ubicació, Can Conill. La taquilla tancarà una hora abans de l’hora convinguda. Més informació a l’oficina de Fires: 971 86 74 04. Preu de l’entrada 15€ (5 dels quals són un descompte per a comprar vi). (Prodis organitzarà una paradeta de “montadets” al costat de la Fira).

EXPOSICIONS:

    • GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , exposició de Miquel Fuster “Latitud Nord”. Fins 7 d’octubre.
    • Galeria Maior: Exposició NIT DE L’ART:  “Luís Gordillo en Pollensa again“.

Afegir un comentari