Guardat a: Agenda ~ Publicat el 06/04/2021

Agenda del 5 a l’11 d’abril

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 29 de març al 4 d’abril:

 

COVID19:

 • Si tens dubtes sobre la vacunació del COVID-19 pots telefonar a INFOVACUNACOVID (971 211 999).  També pots trobar informació a la web www.vacunacovid.ibsalut.es
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’àrea de joventut organitza el I Concurs fotogràfic de panades i formatjades Pasqua 2021. Per participar heu d’enviar una foto d’una panada o formatjada feta casolana on es vegin tots els ingredients , acompanyada d’una fitxa amb: nom i llinatges, les dades de contacte i els ingredients de la recepta. Hi haurà trofeus personalitzats per les tres imatges més votades de cada categoria. Enviar-ho a uepjove@ajpollenca.net. Teniu fins dia 11 d’abril.
  A més, per als més petits de la casa han organitzat una GIMCANA DE PASQUA. Els galls han fuit del galliner i necessiten ajuda. Estau atents a l’instgaram @uep.jove.pollenca perquè de dia 6 a dia 9, a les 10.00h publicaran una pista per trobar un gall amagat a qualque lloc del poble. Ajúda’ls a trobar els galls i guanya una recompensa! Més informació a les xarxes socials del Punt Jove.
 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
  Les ajudes seran:
  – Per retolació comercial fins a 450,00€
  Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
  Per documents administratius fins a 150,00€
  Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
  El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • La Tercera Edat de Colonya de Pollença anuncia a tots els seus socis que enguany no cobrara la quota de soci.
 • La Cooperativa Pagesa de Pollença ens recorda que segueixen duguent a casa el me i la porcella. Servei a domicili a Pollença, Alcúdia i Sa Pobla, telefonant al 971 53 41 46 (dilluns darrer dia que agafen comandes i dimecres reparteixen). Aquestes festes elabora les teves panades amb me de Pollença. Compra producte local o Km 0!
 • Jornada de portes obertes al col·legi Monti-sion. La directiva us convida a visitar el centre. Demanau cita per telèfon (971 53 03 05) o per correu electrònic  secretaria@montision.org
 • La Fundació cors Oberts recorda  el projecte RASPER 2.0,  es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 16 a 18h . Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMARTS I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
  A més tornen els mercadets solidaris. El primer serà dissabte 17 d’abril de 10.00h a 18.00h al pati dels Sagrats Cors. I amb motiu del centenari de la presencia de les missioneres del Sacrats Cors a Pollença, diumenge 18 d’abril organitzen un concert de música Sacra amb la soprano Marcela Inguanzo, la pianista Suzanne Bradbury i la chelista Mareike Schünemann. A les 19.00h a la parròquia de Pollença. Entrades anticipades a la venda al Convent dels Sagrats Cors. Preu: 15€.
 • La Fundació Guillem Cifre de Colonya convoca la quarantena edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya. El termini per a la presentació d’originals a aquesta edició finalitzarà el proper dia 30 d’abril de 2021. Consulta les condicions i bases a la  web: www.colonya.com
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 12:00 a 13:00h. Si el temps ho permet. (Aquesta setmana DIMARTS i DIVENDRES obert)

 

AGENDA CULTURAL:

 • Dissabte 10, obra de teatre “BERNAT”, de la companyia TSHOCK, Cultura Emocional. Amb l’actuació de Miquel Àngel Torrens, Cristina Francioli i Guiem Juaneda. A les 19.00h a l’Església del Covent. Activitat Gratuïta, amb aforament limitat. RESERVES: de dimarts a dissabte, de 10.00h a 14.00h. Tel. 674 78 19 91
 • Diumenge 11, concert de “MARGA ROTGER QUINTET”. A les 19.00h a l’Església del Covent. Activitat Gratuïta, amb aforament limitat. RESERVES: de dimarts a dissabte, de 10.00h a 14.00h. Tel. 674 78 19 91

AUDITORI ALCÚDIA:

 • Dissabte 10,  obra de teatre “NUA, RADIOGRAFIA D’UN TRASTORN”. NUA. En primera persona i sense filtres. Cru. De com aquest trastorn (d’alimentació) va impregnant cada cèl·lula del teu cos i es converteix en una veu que et posseeix. De com la societat ens imposa Uns cossos i uns judicis que fan que visquem en un constant restriccions / abús. A les 19.00h. 10€. No recomenada a menors de 7 anys.

  ATENCIÓ! SORTEIG DE 2 ENTRADES DOBLES.

  Com participar:

  Envia el teu nom, cognom, telèfon de contacte i correu electrònic a: radio@ajpollenca.net o via whatsapp al 687 72 11 93

  Farem el sorteig en directe demà divendres 9 d’abril a les 12.50h

 • Diumenge 11, cinema amb “PINOCHO”. Adaptació de la clàssica història del ninot de fusta anomenat Pinotxo, que desitja ser un nen de carn i os.  A les 19.00h. 5€.

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR nova exposició col.lectiva: “LA DEIXA DEL GENI” (PINTAREN A POLLENÇA),  fins el  22 D´ABRIL 2021.
    • Galeria Maior: Nova exposició SECUENCIA EXPANSIVA, de l’artista Joan Cabrer,

Afegir un comentari