Guardat a: Agenda ~ Publicat el 06/02/2023

Agenda del 6 al 12 de febrer

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 6 al 12 de febrer.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • LA RUA! Ja tenim la programació de la Rua i les bases per a participar al concurs de fresses. Us podeu inscriure a les modalitats individual, parella, trio, quartet o comparssa (a partir de cinc participants). Per optar als premis, els participants hauran de presentar la instància específica que es pot trobar al web de l’ajuntament o a les oficines municipals. En el moment de la inscripció s’haurà de recollir el nombre de participación. La data límit d’inscripció és el 14 de febrer. Els premis van des de 50€ fins a 600€ segons la categoria. La rua del Port de Pollença se celebrarà dijous 16 de febrer i la de Pollença dissabte 18. Després de les rues hi haurà entrega de premis i festa als envelats corresponents. La rua del Port de Pollença se celebrarà dijous 16 de febrero a les 17h i la concentració serà a les 16.35h a la plaça de Miquel Capllonch. La rua de Pollença será dissabte 18 de febrero a les 17h, concentració a les 16.45h als jardins de Via Pollentia.
 • Àrea d’Igualtat: fan un crida a la població de Pollença, perquè volen recollir fotos antigues de dones executant diferents tasques, tant a l’àmbit públic com privat, amb l’objectiu de fer una exposició el mes de la dona. La persona que ho coordina i amb qui us podeu posar en contacte és n’Hilària, el seu telèfon és: 615 81 90 76.
 • Àrea de Joventut:
  • Concurs de pòsters per la III Jornada de Joves Emprenedors. Dirigit a joves residents del municipi d’entre 16 i 35 anys; només un pòster per persona; es pot presentar fins el 10 de febrer. El premi consisteix en un val de compra per valor de 100 euros a bescanviar en el comerç local de Pollença (Emprèn). Tota la documentació s’ha d’entregar al registre de l’Ajutament (de manera presencial o telemàtica). Més informació a les xarxes socials i al web de l’Ajuntament.
 • El Consell de Mallorca i la Fundació Mallorca Turisme  tornen a posar en marxa els Bons Illa Sènior. Sortejaran bons per a estades de 2 nits en règim de mitja pensió a hotels de Mallorca. Són un total de 2.250 bons per a dues persones, que s’hauran de bescanviar entre el 10 i el 30 de març.  Les persones beneficiàries del bo hauran d’abonar 50 euros per aquesta estada (amb berenar i sopar inclòs) i la Fundació Mallorca Turisme subvencionarà els 200 euros restants .  Si teniu més de 65 anys o estau jubilats, podeu fer les inscripcions per al sorteig fins dia 10 de febrer al web http://gaudeixsenior.com/.

ENTITATS

 • Associació de Veïns de la Cala Sant Vicenç: Fogueró, dissabte 11, a les 14h a la Plaça dels Pins. Socis i un acompanyant gratuït. No socis, 8 euros. Recollida de tiquets: el mateix dissabte 11, a l’oficina de turisme, a partir de les 12h. Reserves al 697 25 14 47.
 • Mallorca Nord Judo: V Memorial Feliu Portella. Diumenge 12, a partir de les 9.45h, al pavelló de Pollença.
 • Club Pollença:
  • Festa de Carnestoltes. Divendres 17 de febrer. Sopar a les 21h: el menú val 25 euros per socis / 35 no socis. Festa a partir de les 00.30h amb Cirko i Dj Fleki. És indispensable anar-hi disfressats i hi haurà premis!
  • Festa infantil de Carnestoltes, amb el grup Astronautes Estrellats. Dimarts 21, a les 16.30h.
 • Tercera Edat Colonya de Pollença: Dinar de Carnaval d’amics de la zona nord el dijous jarder. Dijous, 16 de febrer al Restaurant Son San Martí. Preu: 28 euros, inclou menú complet i autocar de desplaçament. La sortida de l’autocar serà a les 12.30h enfront del bar Avenida. Inscripcions a Caixa Colonya del 30 de gener al 10 de febrer.
 • Museu Dionís Bennàssar:
  • “Dibuixem Junts”, l’art de l’urban sketching. Del 17 al 19 de febrer, una xerrada i dos tallers, amb en Swasky. Al Museu Dionís Bennàssar.
   • Divendres 17, a les 21h, xerrada “Per què dibuixem junts?”. Gratuïta.
   • Dissabte 18, de 10h a 13h, taller familiar sobre Urban Sketching: “Dibuixar i viatjar”. Els infants han d’anar acompanyats i només es paga 6 euros per infants.
   • Diumenge 19, de 10h a 13h, taller per adults sobre Urban Sketching: “Dibuixar i viatjar”. Preu: 10 euros.
   • Inscripcions obertes a fundaciodionisbennassar@gmail.com / WhatsApp al 676 83 15 96 / 971 53 09 97

AGENDA CULTURAL

 • Dijous 9, Cineclub, amb la reproducció de “Hunt. Caza al espía”, un thriller sudcoreà dirigit per Lee Jung-jae. A les 20.30h al Club Pollença. Preu: 4 euros socis / 6 euros no socis.
 • Divendres 10,  xerrada “El Metge Llopis i Polleça”, A càrrec de Joaquim Boronat, metge i historiador, i de Joan March, historiador de les ciències de la salut. S’aprofitarà per recollir informació sobre aquest famós traumatòleg que va exercir al Port de Pollença als anys 1950 i 1960 del segle passat, en vista a la realització de la seva biografia integral. A les 20h al Club Pollença.

Afegir un comentari