Guardat a: Agenda ~ Publicat el 06/03/2023

Agenda del 6 al 12 de març

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 6 al 12 de març.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Punt Jove:
  • Dissabte 25 de març, sortida al paintball de Lloseta. Preu de l’activitat 20€. Inscripcions al Facebook del Punt Jove a partir d’avui dimarts 7 de març a les 20,00h. Places limitades, recordau respectar que només es poden inscriure als fills i un amic. Penjaran llistat d’admesos i dies per fer el pagament. L’horari de l’activitat és de 8,45h a la 13,00h aprox.
  • III Jornades de Joves Emprenedors: Si tens menys de 35 anys apunta’t. Tendrà lloc el 19 de març al Claustre de Sant Domingo. Les Jornades aniran acompanyades de tres ponències formatives obertes a tot el públic.
   • Primera ponència: dijous 9 de març de 17.30h a 19h al Club Pollença. Títol: “10 claves que me conviertieron en empresario sin darme cuenta”, d’Alejo Escube, fundador de FDSA Desarrollo. Gratuït i obert a tothom.
   • Inscripcions per a les jornades: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf…/viewform
 • Àrea de Comerç:
  • II Fira d’Ocupació de Pollença. Tendrà lloc el pròxim dissabte 11 de març de 10h a 14h. El el període d’inscripció per les empreses està obert, només heu d’omplir aquest formulari: https://forms.gle/wkALGKTX1rsueKPk7 Les empreses inscrites tendrà el seu stand per tal de poder rebre els currículums i, si volen, fer les entrevistes a la Fira. Heu d’indicar si voleu que les ofertes es publiquin per les xarxes socials de l’Ajuntament per donar-lis més difusió i fomentar l’ocupació de la gent del municipi.
   • Xerrada sobre oportunitats de formació i laborals en el sector nàutic i hostaler. Dimecres, 8 de març de 10h a 13h al Centre Cultural Miquel Capllonch. Inscripcions a les xarxes socials de l’Ajuntament.

ENTITATS

 • Can Bum: activitats amb motiu del 8M, dimecres de 18h a 19h: dinàmica interactiva, quins missatges masclistes vares rebre d’adolescent?; taller de xapes per la igualtat (apte també per infants); lectura del manifest (a les 18.30h); tot això acompanyat del fil musical en femení i d’una picadeta.
 • Associació de Veïns del Port de Pollença: xerrada-taller “El arte de amarte”, a càrrec d’Ani Carreño, coach d’autoestima. És un acte exclusiu per sòcies. Dimecres 8, a les 18h, al local de l’AVPP (Carrer Mestral, 15).
 • Colla Ca de Bou de Pollença:  Taller de màscares de dimoni. Quatre sessions de dues hores.  1a opció: 20, 23, 27 i 30 de març, de 18 a 20 h, a les Cotxeries Municipals / 2a opció: 17, 20, 24 i 27 d’abril, de 18 a 20 h, a les Cotxeries Municipals. A partir de 8 anys i infants menors de 12 han d’anar acompanyades per una persona adulta. Preu:  10 €. Inscripcions: https://forms.gle/rtm4xrSfrynxeK1CA
 • Reserva Albufereta: “Rere les petjades del tiruril·lo”, un recorregut guiat per seguir les petjades d’aquest ocell emblemàtic de la Reserva. Per a públic familiar. Data: dissabte 18 de març. Horari: de 10 a 13 h. Inscripcions: enllaç al formulari al web balearsnatura.com
 • Tercera Edat de Colonya:
  • Dinar de Matances dia 22 de març. Sortiran a les 9, berenaran als Ramaders Agrupats de Felanitx, a les 11h visitaran el mercat de Santanyí i a les 13.30h sortiran cap al restaurant la Gruta Nova. Preu 25€. Inclou picada, primer i segon plat, postres, begudes,música i ball. Inscripcions a Caixa Colonya fins dia 17 de març.
  • Cap de setmana a l’hotel Palia Maria Eugenia, de 4 estrelles, a Cales de Mallorca. Del 21 al 23 d’abril en règim de tot inclòs, pel preu de 123 euros. Places limitades. Inscripcions del 6 de març a l’11 d’abril a Caixa Colonya.

AGENDA CULTURAL

 • Dimecres 8, presentació del llibre “Dones viatgeres a Mallorca (s.XIX-XX), de Jaume-Bernat Adrover. Hi intervendran Maria Cerdó i l’autor. A les 20h al Club Pollença.
 • Dimecres 8, lectura del manifest amb motiu del 8M. A les 12h a l’Ajuntament de Pollença i al Centre Cultural Miquel Capllonch. (Programació mes de la dona)
 • Dijous 9, Cineclub, amb la reproducció de “Los hijos de los otros”, un drama frànces dirigit per Rebecca Zlotowski . A les 20.30h al Club Pollença. Preu: 4 euros socis / 6 euros no socis.
 • Dijous 9, espectacle music-teatral “Abandónate mucho: bienvenidos a la coñocracia”, que desconstrueix el mite de l’amor romàntic. Serà a càrrec de les XL, una companyia de teatre i humor feminista. Espectacle recomanat a partir dels 14 anys. És una activitat emmarcada dins el mes de la dona i per celebrar el 8M. A les 20h a la sala d’actes del Port de Pollença. Entrada gratuïta, però s’ha de reservar a ticketib.com o al telèfon 674 78 19 91. (Programació mes de la dona)
 • Divendres 10, presentació del llibre “Festes, tradicions i costums a Mallorca”, de Felip Munar i Miquel Riutort. Hi intervendran els dos autors i Bartomeu Cifre. A les 20h al Club Pollença.
 • Divendres 10, tercera xerrada del cicle de conferències sobre ecologia marina: “Avantprojecte per a la recuperació ambiental de la badia de Pollença: un repte i una missió compartida”. A càrrec de la Dra. Caterina Amengual Morro, qui forma part del Grup d’Ecologia Interdisciplinar de la UIB. De 19h a 20.30h al Reial Club Nàutic del Port de Pollença.
 • Dissabte 11, “El Puig de les dones”, una pujada col·lectiva recordant les vides de dones anònimes i com es lliga la història de la muntanya amb les dones. En ser a dalt hi haurà un vermut. Punt de trobada: inici del camí del Puig, a les 11h. Activitat oberta a tothom. Organitza: Can Bum i La Mala Pècora.
 • Diumenge 12, Primaveres musicals al Club Pollença. El segon concert duu per títol “Els valsos amorosos de J. Brahms” i serà a càrrec de Marta Bauzà (soprano), Serena Pérez (Mezzosoprano), Antonio Aragón (Tenor), Xavier Mendoza (Baix) i Noemí Dalmau i Jesús López Blanco (piano). A les 20h al Club Pollença. Entrada: Socis gratuït; no socis 10 euros.
 • Diumenge 12, segona obra teatral del cicle “Literactua del silenci”, que tracta sobre vides amagades en l’entorn de la indústria turística. En aquesta ocasió, l’obra representada serà “He jugat amb els llops”, de Gabriel Janer Manila. Dramatúrgia i direcció de Jaume Miró i interpretació d’Agnès Llobet, Joan Toni Sunyer i Caterina Alorda. A les 12h a l’església del Convent. Preu de l’entrada 12 euros i es poden adquirir a www.4tickets.es/deferro
 • Diumenge 12, concert solidari a càrrec de Capriccio String Quartet. Amb Beth Super i Jun Kuroki al violí; Junko Juroki a la viola; i Ella Mikhaylenko al violoncel. Entrada gratuïta, les donacions aniran per a les víctimes de violència masclista. A les 19h a l’església del Convent.

ACTES POLÍTICS 

Afegir un comentari