Guardat a: Agenda ~ Publicat el 08/05/2017

Agenda del 8 al 14 de maig

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals, exposicions de Pollença del 8 al 14 de maig:

AJUNTAMENT DE POLLENÇA:

 • El Museu de Pollença ha presentat les bases del Certamen Biennal d’Art 2017. Fins dia 26 maig, tots els interessats poden presentar un dossier amb la seva obra per tal de prendre-hi part. L’Ajuntament de Pollença atorgarà un primer premi de 5000€ i un segon de 3000€, i les obres premiades passaran a formar part de la col·lecció del museu. Els interessats, trobareu tota la informació d’aquesta 51a edició a la plana web de l’Ajuntament: www.ajpollenca.net
 • L’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença convoca els Premis Pollença de Literatura 2017 (VIII Premi Pollença de Narrativa i VII Premi Pollença de Poesia). Pel que fa a l’import econòmic dels premis, el Premi Pollença de Narrativa té una dotació de 5.000€ i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500€. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 9 d’agost de 2017. Les bases es poden consultar al nostre web, www.radiopollença.net.
 • L’Ajuntament de Pollença convoca un concurs per elegir el disseny del programa i cartell de la Patrona de Pollença 2017. Us podeu presentar fins el 9 de juny. Trobareu tota la informació de les bases a la plana web de l’Ajuntament i al web nostre a www.radiopollença.net
 • L’Àrea d’Educació informa del Seminari d’autoestima per a joves que estiguin cursant educació secundària obligatòria (ESO) al municipi de Pollença. Si estau interessats podeu fer la inscripció a l’adreça que surt al nostre web. És totalment gratuït. Es realitzarà els dies 12,19 i 26 de maig de 17h a 19h a les dependències municipals del Miquel Capllonch. Inscripcions fins dia 10 de maig. Per a més informació podeu telefonar al telèfon 971866560.
 • L’àrea de turisme torna a iniciar les rutes turístiques gratuïtes durant aquest mes de maig, els dimarts la Pollença turística i cultural, els dimecres  a les coves blanques i els dissabtes a Cala Bòquer.
 • Està obert el termini per  tramitar les Subvencions per a la rehabilitació i restauració de façanes, eliminació de barreres arquitectòniques i millora de l’eficiència energètica dels edificis. Les sol·licituds per a aquestes ajudes econòmiques podran ser presentades fins al 30 de setembre de l’any 2017 o fins que s’exhaureixi la dotació econòmica. Es poden consultar les bases al web de l’ajuntament.

ALTRES ENTITATS:

 • L’Associació Lions International amb la col·laboració de l’Ajuntament, Onit i Institut Balear de la Dona fan una crida per ajudar al esdeveniment recaptatori de dia 21 de maig, dia contra la violència domèstica. Si teniu objectes o juguetes de segona mà, si voleu fer un pastís o si voleu donar una mà dia 21 estaran molt agraïts i us animen a posar-vos en contacte amb Ramon Álvarez al 679 37 34 95.  Una jornada on hi haurà rifes, venda d’art, contacontes, jocs, menjar casolà. Dóna suport a l’esdeveniment solidari contra la violència domèstica.
 • L’Associació de persones majors de Sa Nostra organitza una excursió a Cabrera que inclou el vaixell des de la Colonia de Sant Jordi i l’autocar. El preu és de 34€. Serà el dijous 29 de juny amb sortida a les 8.45h.
 • La Fundació Banc de Sang ens informa de les pròximes donacions de sang al municipi. Les properes campanyes seran dia 8 de maig al local de l’AAVV del Port de Pollença, de 18.00 a 21.30h, i els dies 23 i 24 de maig al centre sanitari de Pollença, de 17.30 a 21.00h.
 • Des del Centre ZENDO ens informen que cada dimecres fan sessions gratuïtes per conèixer el Reiki a les 16.30h i cada diumenge fan trobades de meditació en silenci a les 19h. Tot això el seu local al C/ Sant Jordi, 19 de Pollença. Trobareu més informació dels cursos i activitats al centre.
 • A Inca s’organitza un dinar per a tots els Tomeu’s de Mallorca. Si el teu nom es Tomeu t’esperen tot sol o acompanyat a la trobada i el dinar que tindrà lloc el dia 14 de maig a la 13.00h al col·legi Miquel Duràn. Hi haurà obsequis per el Tomeu més jove, el més gran i el que vengui de més lluny. El preu és de 14€ i podeu fer el pagament el compte específic de Caixa Colonya.
 • AFAMA celebra 20 anys amb un Sopar de Gala dia 16 de juny al Claustre de Sant Domingo.  Un vespre  per compartir, on hi haurà moltes sorpreses. El preu del sopar és de 60€, i si voleu anar-hi després, que hi haurà actuació del grup VALNOU, val 10 €. Apuntau-vos a les oficines d’AFAMA. Les places són limitades.
 • La Quintada del 1971 celebra un sopar de companyonia per a dissabte 10 de juny a les 21h al Club Pollença. Les inscripcions són fins dia 7 de juny al mateix Club o al 634-15-46-10. El preu és de 30€ i hi inclou sopar i bauxa amb un DJ.
 • IB3 ens comunica que emetrà programa en directe des de Pollença el dimecres 10 de maig a partir de les 16h al programa 5 dies de la cadena autonòmica.

 

 • AGENDA
 • Dimecres 10, s’inicia la XIX Mostra dels tallers de teatre. Participen els alumnes dels diversos centres escolars. Hi haurà funcions dimecres, dijous, divendres i dilluns 15  a les 19h al Claustre de Sant Domingo.
 • Dijous 11, Què és l’electricitat? De la producció al consum domèstic, conferència dins el marc de la universitat oberta per a majors. A càrrec de la Dr. Gabriel Torrens Caldentey.  Al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença. A les 19h.
 • Dijous 11,  El otro lado de la esperanza, cinemaclub al Club Pollença. El destí d’un home de 50 anys es ceurà amb el d’un jove refugiat sirià que arriba a Helsinki. Per a majors de 12 anys. VOSE finès. A les 21h. Preu 5€ soci i 6€ no socis.
 • Divendres 12, Presentació de les obres guanyadores dels Premis Pollença Literatura 2016. Altres veus de Marcel Riera de Poesia i de Narrativa Un incendi al paradís de Joan Bover. A Can Llobera a les 20h.
 • Divendres 12, Projecció del documental Punto de Encuentro a càrrec de la seva productora, Maria Cifre. El documental parla de la vellesa i una de les protagonistes és la pollencina Maria “moleta”. A les 20h a l’Ateneu de Pollença.
 • Divendres 12, Teatre de Barra a La Birreria, Jam Bar i Oh!Vermut. Amb sessions a les 20.30h, a les 21.05h, 21.40h i 22.15h amb un preu de 3,50€ cada funció. Són tres obres. Organitza Òrbita Produccions.
 • Diumenge 14, Mercadet solidari per millorar la vida dels Talibes. Serà al claustre de Sant Domingo a partir de les 10h. Organitza l’associació de Pollença Tasnimakunda. Podeu col·laborar aportant objectes el dissabte durant tot el dia al claustre
 • Diumenge 14,  Degeneració vascular de l’edat, la conferència a càrrec de Manuel Timoteo a la Tercera Edat de Colonya a les 18h.

EXPOSICIONS:

 • A l’església del Convent de Sant Domingo, Dionís Bennàssar 50 anys després amb motiu de la declaració del 2017 com a Any Dionís Bennàssar.
 • Galeria Espai d’Art 32, exposició col·lectiva titulada El papel del papel.
 • Galeria Dionís Bennàssar, l’exposició Germen de l’artista Josep Maria Alaminos.
 • Maior, trobam l’exposició d’Olimpia Velasco.
 • A Ca’n Dionis, s’hi exposa obra de Toni Mandilego, i ara hi ha una exposició de la pintora Brigitte E. Dengler.

AUDITORI D’ALCÚDIA:

 • Divendres 12, Mallorca Gay Men’s Chorus presenta Jazz do it!, destí Nova York. Dirigeix Joan Lainez a les 21h. Preu anticipada 10€ i a taquilla 12€. Des de Ràdio Pollença sortejam dues entrades dobles. El sorteig es farà a la tertúlia de dones, dijous 11 a les 19.30h. Podeu apuntar-vos telefonant al 971 53 54 55 o escriu-nos a radio@ajpollenca.net
 • Diumenge 14, La bella i la bèstia, cinema per a tots els públics a les 19h. Preu: 5€.

Afegir un comentari