Guardat a: Agenda ~ Publicat el 09/08/2021

Agenda del 9 al 15 d’agost

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 9 al 15 d’agost:

COVID19:

 • A Pollença ara mateix tenim 40 casos actius. Des del PAC demanen que si teniu símptomes compatibles amb covid (tossina, mal estar, febre, diarrea…) telefoneu al Centre de Salut al 971 53 30 41. NO ANEU AL PAC EN CAP MOMENT. Hem de seguir el protocol establert per a no posar en perill la salut d’un mateix ni la dels altres.
 • Si heu nascut entre 1952 i 2009 podeu demanar hora per vacunar-vos a BITCITA citavacunacovid.ibsalut.es o telefonant al 971 211 999.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Campanya de vacunació contra meningitis per a joves nascuts del 2001 al 2007 i vacunació al.lotes contra papil.loma. Demanar cita telefonant  al PAC de Pollença, 971 53 30 41.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
 • Els horaris de les oficines de turisme són els següents: OIT Pollença de dilluns a divendres de 9.00 a 16.00 h. OIT Port de Pollença  ( Nova ubicació al Passeig Saralegui, nº 1) de dilluns a dissabtes de 9.00 a 16.00 h. OIT Cala Sant Vicenç de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00h.
 • Des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’àrea de turisme, han proposat difondre i potenciar l’adhesió a l’aparador virtual gratuit disponible al web www.pollensa.com.Per això, si teniu un estebliment, vos conviden a que vos adheriu a la web, enviant el formulari omplert així com fotografies del vostre negoci. Si estau interessats podeu sol·licitar el formulari en aquesta adreça electrònica (aodl@ajpollenca.net) o bé a l’oficina de turisme oit@ajpollenca.net.
 • Des de l’Àrea d’Esports:
  • Tornen les “paxangues” de F6/7 i futbet. Ja podeu fer les vostres reserves seguint les noves normes: S’ha d’emplenar un full de registre abans de cada reserva amb les dades dels jugadors/es, només es pot fer un sol pagament per reserva i només amb tarjeta al poliesportiu o a través de la app, només vos donaran les pilotes, els petos no i evitau arribar o sortir tard per no coincidir amb altres grups.
  • Si voleu anar a la  piscina descuberta de Pollença! Imprescindible reserva prèvia mitjançant l’APP d’Esports Pollença.  Horaris: De dilluns a Divendres, de 10 a 20h / Dissabtes, diumenges i festius: de 10.30h a 18.30h
 • Ets artesà de Pollença? Adhereix-te a la campanya de promoció de producte local al formulari que trobareu al Facebook AODL Pollença. Podràs exposar els teus productes a les tres oficines d’informació turística del municipi (Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç). A més a més, s’elaborarà una petita guia en línia on estiran tots els artesans adherits a la campanya i s’inclourà a la guia un punt de venda de cadascun dels artesans. Aquesta guia es podrà descarregar a través d’un codi QR. També s’inclouen artesans de productes agroalimentaris com olis, vins, forners, etc. Consultau al formulari les característiques de la vostra adhesió.

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
Les ajudes seran:
– Per retolació comercial fins a 450,00€
Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
Per documents administratius fins a 150,00€
Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • L’Associació de Persones Majors de Pollença organització la coca amb gelat. Serà divendres 20 d’agost de les 18h a les 20.30H. Es donarà gelat i coca als socis que hagin recollit prèviament el tiquet que es donarà presentant el carnet de soci. Els tiquets es repartiran del 9 al 18 d’agost. Horari per la recollida: dilluns, dimecres, divendres i diumenge de 10 a 11H del matí; i dimarts, dijous i dissabte de 16 a 20H del capvespre.
 • Comencen els entraments del Pollença i Port FC per a la temporada 21-22. Seran al Camp D’Eu Moll. Cadets, 10 d’agost; infantils, 17 d’agost; alevins, 2 de setembre; benjamins, 7 de setembre; i pre-benjamins, 7 de setembre. Segueix obert el període d’inscripció per aquesta temporada (jugadors nascuts entre 2003 i 2014). El formulari el trobareu a les seves xarxes socials.
 • El Club Pollença organitza ARTestiu, durant els mesos de juliol i agost. Tallers d’art. Horari: dilluns i dimecres de 10 a 12H (5-7 anys) / dimarts i dijous de 10 a 12H (8-12 anys), al Club Pollença. Grups de fins a 10 nins i nines, encara queden places disponibles. Els socis del Club Pollença rebran un 20% de descompte. Més informació a artestiu@gmail.com o al 635047607.
 • Calor Musical, organitzat per la Banda de Música de Pollença. Prova d’instruments. Cada divendres del mes d’agost . De 18 a 19.30H al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya. Per a infants a partir de 7 anys.
 • Nova Temporada de la PENYA MALLORQUINISTA POLLENCINA. Ja vos hi podeu inscriure amb preus especial en el bus que vos trasllada a Son Moix. Per a més informació: Llorenç Cerdà 699 252 808 / Nadal Moragues 609 029 231
 • El Parc Natural s’Albufera organitza “Visites guiades a peu per conèixer la importància de la biodiversitat a s’Albufera i els seus valors etnològics i històricsData: cada dimecres i dijous  Horari: de 9.30 a 11.30h.
  Lloc de trobada: Pont dels Anglesos. Inscripcions i més informació telefonant al 971 89 22 50.
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.

AGENDA CULTURAL:

 • Divendres 13, conferència amb motiu del 60è aniversari del RCNPP: “Les empremtes de la pirateria a través dels mapes antics de Mallorca”, a càrrec de Michael Pietroni. S’emmarca dins el cicle de conferències amb el títol genèric “El Mediterrani, mitologia i cartografia”. A les 19H al Saló Social del Club Nàutic. Es prega confirmar l’assistència a les oficines del Club.
 • Divendres, 27 d’agost, CONCERT TRIBUT A HÉROES DEL SILENCIO (amb el bateria original del grup, Pedro Andreu). A les 22H al Poliesportiu de Pollença. Obertura de portes a les 20H. Les entrades antigues de la Patrona NO serveixen. Si ja teniu les entrades, les heu de canviar per les noves al mateix punt on les vareu adquirir. Si no hi podeu assistir i teniu les entrades antigues, en podeu fer la devolució i us tornaran els doblers. Preu: residents 8 euros, no residents 10 euros i a taquilla 15 euros. Trobareu entrades a Pollença, a Can Moixet i al Club Pollença, i al Port de Pollença a Electrodomèstics Reus.

 

MÚSICA DESCONFINADA:

 • Dimarts 10 a ca n’Escarrintxo: Main Line 10, Boiled i Germanada Veciada. De 19H a 23H.
 • Dimecres 11, Jive Jam a Ca les Monnares i Mery and Apostles a la Plaça Major. De 20H a 22H.
 • Dijous 12, Low Gain a la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. De 20H a 22H.
 • Divendres 13, Federico Fossati a la Plaça dels Seglars; Manteca Latin Project a Cala Molins; Tonitoy a la Font del Gall i Julie i Pep Toni davant l’oficina de Turisme del Port de Pollença. De 20H a 22H.

 

60è FESTIVAL DE POLLENÇA:

 • Dijous 12, CONCERT FAMILIAR: “Els colors del metall”, una producció de l’Auditori de Barcelona. A les 21H al Claustre de Sant Domingo.
 • Dissabte 14, concert a càrrec de l’Academy of Ancient Music, amb la direcció de Richard Eggar. A les 22H al Claustre de Sant Domingo.

*Venda d’entrades: De dimarts a dissabte de 10 a 13.30H. Dijous en horari de capvespre, de 16.30 a 19H. El mateix dia del concert de 20.30 a 22H. També es poden adquirir en línia al web festivalpollenca.com

**RÀDIO POLLENÇA SORTEJA DUES ENTRADES DOBLES PER AL CONCERT DE DISSABTE 14 I DE DIMECRES 18. Ens heu de fer arribar les vostres dades (nom complet, telèfon i adreça electrònica) a radio@ajpollenca.net o telefonant al 971535455. Les entrades s’enviaran per correu electrònic una vegada realitzat el sorteig o, si no és té adreça electrònica, es podran recollir a l’oficina del Festival.

**INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE EL CONCERT FAMILAR (serà dijous 12 d’agost): ja es poden recollir les invitacions a l’oficina del Festival i a les oficines de Turisme de Pollença i del Port. Es poden recollir un màxim de 4 invitacions per persona.

 

SETMANA D’ARQUITECTURA I DISSENY (CLUB POLLENÇA):

 • Dilluns 16, Carles Enrich Datae i Claudi Aguiló. A les 20.30H al Pati de l’Ajuntament
 • Dimarts 17, Aulets (amb Francisco Cifuentes) i MVRDV (amb Jacob Van Rijs). A les 20.30H al Pati de l’Ajuntament
 • Dimecres 18, Henri Quillé, Guillem Aloy, Moneo Brock i Jeff Brock. A les 20.30H al Pati de l’Ajuntament

EXPOSICIONS:

    • Al Convent de Sant Domingo, podeu visitar l’exposició  d’estiu “ARTEFACTES, VOCABLES I NINS” Algunes considercions sobre la permanència (de la pintura) en temps de tecnobarbarie, d’Albert Pinya. Amb la col·laboració especial de Niño de Elche.  Es podrà visitar fins el 3 d’octubre de dilluns a diumenge de 10.30h a 13.30h i de 18.00 a 21.00h.
    • L’Atelier Pollença ha inaugurat l’exposició “Movimientos-Elementos” de Benedicte Gerin i Gregory Mason.  Es podrà visitar la mostra fins finals d’estiu.
    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , Nova exposició de Coque Bayón “Here comes the sun”, del 14 d’agost al 9 de setembre / Exposició de JORGE AZRI “Olas del Mediterráneo”. Del 17 de juliol al 12 d’agost.
    • Galeria Maior: Exposició “Híades” de José María Yturralde.

Afegir un comentari