Guardat a: Agenda ~ Publicat el 09/05/2022

Agenda del 9 al 15 de maig

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 9 al 15 de maig.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • La Rua de Pollença 2022 se celebrarà el dissabte 21 de maig a les 17:00h. L’itinerari començarà als jardins de Via Pollentia i acabarà a Can Conill on, en acabar la rua, continuarà la festa. Les inscripcions són fins dia 18 de maig a les oficines municipals. Les bases i els premis es poden  trobar a www.ajpollenca.net
 • L’Ajuntament de Pollença organitza la II Diada de Joves Emprenedors, una mostra de productes i serveis per a donar visibilitat a joves empresaris, nous projectes i talents del municipi. Si hi voleu participar per a donar a conéixer i vendre els diferents projectes que heu emprès i conéixer gent en la mateixa situació, podeu escriure a uepjove@ajpollenca.net. La diada serà el pròxim diumenge 15 de maig, a partir de les 10H, al Claustre de Sant Domingo. Hi haurà actuació musical a càrrec de Marta Ferrer i Joan Miquel Company, a les 11.30h.
 • L’Àrea de Biblioteques farà el contacontesKalòpsia. Un planeta no tan diferent“. Serà dilluns dia 16 a les 17.30h a la Biblioteca del Port de Pollença. Inscripcions a mediadora@ajpollenca.net.
 • La conferència de la UOM d’aquesta setmana es titulaPer què les nostres cases són tan diferents? La invenció de l’habitatge contemporani“. A càrrec de la doctora Maria Sebastián, professora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts. Dijous a les 19h al Centre Cultural Miquel Capllonch.
 • El departament de turisme informa que tornen a començar les visites culturals guiades a Pollença, cada divendres del mes de maig i juny. S’han d’inscriure prèviament (48h abans màxim) a les oficines de turisme. El punt de trobada és a les mateixes oficines a les 10:00h. Activitat gratuïta

ENTITATS

 • Aquest dissabte hi ha organitzada una consulta popular a tot l’Estat, on es pot votar si prefereixen monarquia o república. I a Pollença també es podrà fer: hi haurà dues taules dissabte 14 de 10h-13,30h a la plaça de Pollença i del Moll. Més informació sobre aquesta iniciativa a www.plataformaestatalmonarquiaorepublica.org.
 • L’Albufereta organitza dues activitats per aquest mes de maig (apuntau-vos-hi amb antelació perquè les places són limitades!):
  • Dissabte, 14 de maig, “Les papallones de Can Cuirassa”. Itinerari a càrrec de Xisco Truyols, investigador de la UIB i del TAIB. Us podeu inscriure a un enllaç que trobareu al seu web o al web de Balears Natura. De 10 a 13H i el lloc de trobada serà a Can Cuarassa (Pollença).
  • Dissabte, 28 de maig, “La vida dins l’aigua”. Tallers per celebrar el Dia europeu dels parcs. Us podeu inscriure a un enllaç que trobareu al seu web o al web de Balears Natura. De 10 a 13H i el lloc de trobada serà a Sa Marina (Alcúdia, a la cantonada entre el carrer Goya i el Murillo).
 • La Tercera Edat de Colonya farà la festa de la Floral de Lluch divendres 20 de maig. Hi haurà berenar, ofrena floral, actuació dels Blavets i celebració de l’Eucaristia. Després dinar a Son Sant Martí. Preu 25€. Places limitades. Inscripcions fins dia 16 a Caixa Colonya.
 • 3a Edat de Sa Nostra: excursió a Lluc dia 27 de maig. Ruta al Monastir, i dinar al Restaurant Canyamel a Inca. Preu 26euros, autocar inclòs. Inscripcions a l’oficina, els dimarts de 16h a 18h, i els divendres de 10h a 12h.

 

AGENDA CULTURAL 

 • Dijous 12, CineClub al Club Pollença, amb la reproducció d’un drama romàntic  “Compartimento Nº 6”, dirigida per Juho Kuosmanen. A les 20.30H. Preu: 4 euros socis, 6 euros no socis.
 • Divendres 13 , conferència del cicle dedicat a Costa i Llobera amb el títol “Religió, cultura i política a la Mallorca contemporània: Miquel Costa i Llbera”. A càrrec del Dr. Pere Fullana, professor d’Història de l’Educació Social a la UIB. A les 20h a la sala d’actes de la nova seu de la Fundació Rotger Villalonga de Pollença (Carrer de Philip Newman, 13 – Pollença).
 • Dissabte 14, Sebastià Alzamora parlarà del seu darrer llibre “Ràbia” amb Jordi Albis i Jordi Segura. A les 20.30H al Club Pollença.
 • Dissabte 14, concert de Sons de Nit amb Andrea Motis, presentant el seu treball Loopholes. Al Claustre de Sant Domingo a les 21h. Entrades a Ticketib.com .
 • Diumenge 15, Tardeo jove/infantil amb els joves DJ’s del taller fet per Pasqua amb el professor Oscar Romero. Els participants seran: Pau Magraner, Anaís Rios, Leyre Rios, Mateu Rebasa, Diego Vieux, Marc Bibiloni, Eolà Aristóteles, Jose Manuel, Josep Llobera, Eneko Latorre, Júlia Ramon i Carla Ramon. De les 17h a les 20.30h davant l’Església del Claustre de Sant Domingo.
 • Diumenge 15, Mercadet solidari de la Fundació Cors Oberts. Si voleu col·laborar ho podeu fer aportant roba, sabates… S’ha de dur als Sagrats Cors (Carrer Mallorca, n.30). L’horari per fer-ho ési dijous de 17 a 19h. El mercadet serà de les 10 a les 17h al pati dels Sagrats Cors.
 • Diumenge 15, Teatre Breu “Casa”,  al Club Pollença a les 19.00 hores. Posterior col.loqui sobre coresponsabilitat. Inscripció prèvia: 674 781 991. Gratuït

EXPOSICIONS:

    • Exposició “ANGLADA CAMARASA, 150 ANYS”,  a l’església del Convent de Sant Domingo de Pollença. NOVES VISITES GUIADES, de la mà de Sílvia Pizarro. Dissabte 28 de maig a les 18h; diumenge 5 de juny a les 12h; i dissabte 18 de juny a les 18h. Són gratuïtes, però s’ha de reservar l’entrada prèviament perquè el màxim són 15 persones per grup. Podeu reservar de dimarts a dissabte de 10 a 14h o telefonar al 674 781 991.
    • Galeria Dionís Bennàssar: “Retornos”, de Jesús Coyto. Es podrà visitar fins dia 19 de maig.
    • Galeria Maior: exposició de Maria Lara “Percepciones de interior”.  Fins mitjans maig.

Afegir un comentari