Guardat a: Agenda ~ Publicat el 09/11/2020

Agenda del 9 al 15 de novembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del 9 al 15 de novembre:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • El Centre de Turisme Ornitològic de la Gola informa que el mes de novembre l’horari de visita és dilluns, dimecres i divendres de 9 a 16h.
  També els podeu trobar a Facebook (@ctolagola), Twitter (@lagola_info) i informació sobre el Centre i el Parc a la web www.ctolagola.com.
 • Àrea d’Esports recorda que per fer ús de les instal.lacions esportives s’ha de fer cita prèvia. A més, han ampliat l’horari del gimnàs, de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 16.30h a 21.30h
 • La Confraria de Pescadors de Pollença recorden l’horari del punt de venda directe de peix. Aquesta setmana el punt de venda de peix estarà obert dilluns, dimecres i divendres, de 17:00 a 18:30h, si no fa mal temps.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • Ja ha començat el període de vacunació de grip. Enguany s’ha de demanar cita prèvia. El Servei de Salut habilita un telèfon específic 971 211 999 per demanar hora per a la vacunació contra la grip. Estarà operatiu de dilluns a diumenge, de 8 a 20 hores. Es donarà prioritat als grups de risc en el procediment de cita prèvia.

 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • ÀREA EDUCACIÓ: Informa que s’ha publicat a la plana web de l’ajuntament la convocatoria de la plaça de tècnic/ca d’educació, personal laboral fix. Trobareu més información a www.ajpolenca.net, entrau a ofertes d’ocupació pública.

 

ENTITATS

 • “En aquesta Fira diferent, EMPRÈN està present”. L’Associació de Teixit Empresarial de Pollença sorteja 10 vals de compra de 20 euros per aquesta Fira 2020. Podeu participar al sorteig amb compres iguals o superiors a 10 euros a les empreses que formen EMPRÈN Pollença. El sorteig es farà dilluns 16 de novembre a les 11.30h en directe a Ràdio Pollença!
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. A més, Pollença artersanal han signat un conveni de col · laboració amb PRODIS, una associació que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i, en el seu centre ocupacional Alzinar, elaboren peces ceràmiques que podreu trobar a l’Espai Artesanal situat al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA : Si necessitau ajuda per anar a comprar, acompanyament telefònic o psicològic o altres necessitats, posau-vos en contacte amb la al  871 73 53 26 o correu: suportmutupm@gmail.com, ells et donaran una mà.
 • AFAMA ha tret unes bossetes per a guardar les mascaretes. Están fetes de cotó i el més important, fetes pels propis usuaris. Ja podeu comprar la vostra bosseta solidària a AFAMA, Can Xumet , Optica Bellavista. Siroco i Perelló Mobles a Pollença, i a Traç Digital, Herboristeria Murta i Cloe al Port de Pollença. Per 5€!
 • La Fundació Cors Oberts informa que obrin la botiga de segona mà  els dimarts i dijous de 17 a 19h, la recaptació es destinarà al suport de famílies vulnerables i a altres projectes de la Fundació.
  D’altra banda, demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS I DIJOUS DE 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris . aquestes bosses.

AGENDA CULTURAL

 • Torna el Cinema al Club Pollença. Aquest dijous 12 de novembre hi ha la projecció de “LAS NIÑAS”. A les 20.30h al Club Pollença.

 

LA FIRA 2020

DECORACIÓ DE CASES I CARRERS a càrrec dels nins i nines del municipi (a partir de 3 anys). En col·laboració amb els centres educatius.

 • Dimecres 11 de novembre, Taller-contacontes amb Lego Education adreçat a infants entre els 6 i 8 anys. Les places són limitades. Teniu de temps per apuntar-vos fins dilluns dia 9 de novembre a l’adreça electrònica mediadora@ajpollenca.net.
 • Dijous 12 de novembre PRESENTACIÓ DE LA NOVA EDICIÓ DE LA GUIA D’ORNITOLOGIA DE POLLENÇA, fruit de l’actualització de l’estudi ornitològic i pensada per donar a conèixer les espècies que conviuen al litoral, al medi marí, zones humides, carritxeres i garrigues de muntanya, boscos, conreus, i també dins l’àmbit urbà del municipi de Pollença.
  Lloc: xarxes socials de promoció turística.
 • Divendres 13 de novembre CONTACONTES ESPECIAL LA FIRA “Per la Fira, jugam”. Es podrà veure a les xarxes socials del Facebook Biblioteques de Pollença i en el Facebook Pollençaeduca.
 • Divendres 13 de novembre a les 19.00 h PRESENTACIÓ DEL LLIBRE TAULES DE MARBRE de la pollencina Joana Serra de Gayeta. L’acte serà presentat per Tomeu Canyelles i la presentació del llibre a anirà a càrrec del doctor Pere Sales.
  Lloc: Club Pollença.
 • Dissabte 14 de novembre a les 12.00 h CIRC “PEIX”. Cia Locandi. Què ens fa seguir nedant, remant … tot i la magnitud i la força imprevisible de les onades? (Per a majors de 7 anys). Reserves: Facebook del CIRC BOVER
  Lloc: Claustre de Sant Domingo.
 • Dissabte14 de novembre TORNEIG DE TRUC (finals). Inscripcions: fins dia 5 de novembre al Club Pollença. Preu: 10€
  Lloc: Club Pollença  AJORNAT!
 • Dissabte 14 de novembre a les 18.00 h INAUGURACIÓ DE LA MOSTRA D’ARTESANIA. Romandrà oberta fins dia 29 de novembre.
  Horaris: Dia 14 novembre de 18.00 a 21.00 h. Dia 15 novembre de 10.00 a 13.00 h. de 16.00 a 19.00 h. Posteriorment, de dilluns a divendres de 16.00 a 19.00 h, i dissabtes i diumenges de 10.00 a 13.00 h.
  Lloc: església del Roser (Claustre de Sant Domingo).
 • Dissabte 14 de novembre a les 19.00 h PRESENTACIÓ DE L’ESPAI ARTESANAL. Exposició i venda de productes artesanals elaborats a Pollença.
  EXPOSICIÓ TEMPORAL. c/ de Sant Domingo, núm. 13 planta pis. Artesans convidats: Steven Vives & Mu Textile Art. Del 2 al 30 de novembre.
  Horaris: De dilluns a divendres: de 10.00 a 13.00 h i de 16.30 a 20.00 h. Dissabte i diumenges: de 10.00 a 14.00 h
  LLoc: c/ de Sant Domingo, núm. 13.
 • Dissabte 14 de novembre a les 20.00 h CONFERÈNCIA “I HO PUC DUR…?” a càrrec del Sr. Josep Pons, indumentalis- ta tradicional.Lloc: Associació de Veïns del Port de Pollença.
 • Diumenge 15 de novembre a les 17.00 h CINEMA JOVE LA BICICLETA VERDE (infants i joves de 12 a 18 anys). Activitat gratuïta.
  Lloc: Club Pollença. Aforament limitat.
 • Diumenge 15 de novembre a les 18.00 h CONCERT DE VIOLÍ a càrrec de José Manuel Álvarez Losada.
  Lloc: Parròquia de la Mare de Deu dels Àngels

 

Activitats esportives

 • Escacs Pollença
  Del 14 al 29 de novembre – Campionat de Mallorca individual d’escacs. Aforament tancat.

AUDITORI D’ALCÚDIA

 • Cinema a l’Auditori d’alcúdia. Complint tots els protocols entre els quals un 50% aforament i entrades ennumerades amb registre d’assistents. Podeu adquirir-les anticipadament.
  Diumenge 15 de novembre a les 18h es projecta “ESPECIALES”, no recomanada a menors de 7 anys. Entrades a 5 €.

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre.
    • Autumn Leaves, exposició col·lectiva a la Galeria Dionís Bennàsar.  Fins al 31 de novembre.
    • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari