Guardat a: Agenda ~ Publicat el 28/06/2021

Agenda del 28 de juny al 2 de juliol

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 21 al 27 de juny:

 

COVID19:

 • Si heu nascut entre 1952 i 2005 podeu demanar hora per vacunar-vos a BITCITA citavacunacovid.ibsalut.es o telefonant al 971 211 999.
 • Si ets menor de 60 anys i vacunat amb 1 dosi AstraZeneca entra a ibsalut.es/2-dosi-az i omple el formulari per acabar de completar la teva vacunació.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Campanya de vacunació contra meningitis per a joves nascuts del 2001 al 2007 i vacunació al.lotes contra papil.loma. Demanar cita telefonant  al PAC de Pollença, 971 53 30 41.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
 • Curs de Monitor/a de temps lliure a Pollença. Del 15 de juliol al 8 d’agost en horari de matí i capvespre 275€ (200€ per residents de Pollença). Inscripcions fins divendres 12 de juliol a la recepció Club Duva. El curs es realitzarà amb un mínim de 12 inscrits/es. REQUISITS: Tenir més de 17 anys i el títol d’ESO (o equivalent). Més infomació a  formacio@onesportmallorca.com
 • Biblioteques de Pollença anuncien que dimecres 30 de juny  hi ha el contacontes “La màgia d’en Cotonet” amb la Fada Despistada, . A les 17.30 hores a Can Llobera. Aforament limitat . Inscripció prèvia fins dia 28 de juny a l’adreça electrònica mediadora@ajpollenca.net
 • Els horaris de les oficines de turisme són els següents: OIT Pollença de dilluns a divendres de 9.00 a 16.00 h, dissabtes, diumenges i festius TANCAT. OIT Port de Pollença  ( Nova ubicació al Passeig Saralegui, nº 1) de dilluns a dissabtes de 9.00 a 16.00 h, diumenges i festius TANCAT. OIT Cala Sant Vicenç de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00h, dissabtes, diumenges i festius TANCAT
 • Des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’àrea de turisme, han proposat difondre i potenciar l’adhesió a l’aparador virtual gratuit disponible al web www.pollensa.com.Per això, si teniu un estebliment, vos conviden a que vos adheriu a la web, enviant el formulari omplert així com fotografies del vostre negoci. Si estau interessats podeu sol·licitar el formulari en aquesta adreça electrònica (aodl@ajpollenca.net) o bé a l’oficina de turisme oit@ajpollenca.net.
 • Des de l’Àrea d’Esports:
  • Tornen les “paxangues” de F6/7 i futbet. Ja podeu fer les vostres reserves seguint les noves normes: S’ha d’emplenar un full de registre abans de cada reserva amb les dades dels jugadors/es, només es pot fer un sol pagament per reserva i només amb tarjeta al poliesportiu o a través de la app, només vos donaran les pilotes, els petos no i evitau aribbar o sortir tard per no coincidir amb altres grups.
  • Ja està oberta la piscina descuberta de Pollença! Imprescindible reserva prèvia mitjançant l’APP d’Esports Pollença.  Horaris: De dilluns a Divendres, de 10 a 20h / Dissabtes, diumenges i festius: de 10.30h a 18.30h
 • Ets artesà de Pollença? Adhereix-te a la campanya de promoció de producte local al formulari que trobareu al Facebook AODL Pollença. Podràs exposar els teus productes a les tres oficines d’informació turística del municipi (Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç). A més a més, s’elaborarà una petita guia en línia on estiran tots els artesans adherits a la campanya i s’inclourà a la guia un punt de venda de cadascun dels artesans. Aquesta guia es podrà descarregar a través d’un codi QR. També s’inclouen artesans de productes agroalimentaris com olis, vins, forners, etc. Consultau al formulari les característiques de la vostra adhesió.

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
  Les ajudes seran:
  – Per retolació comercial fins a 450,00€
  Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
  Per documents administratius fins a 150,00€
  Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
  El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 

 • El Club Pollença oganitza la IV edició del “CURT CLUB”. Hi poden participar totes les persones nascudes després del 2001 de manera individual o en grup. La durada màxima del curt, inclòs els títiols de crèdit, serà de 10 minuts. Tema lliure i s’admeten totes els gèneres: animació, documental, videoclip, etc. Es pot fer en qualsevol format digital (mòbil, càmera, etc). Podeu enviar els vostres treballs fins diumenge 15 de juliol a curtclub@gmail.com. El guanyador rebrà 300€ i un diploma, i el finalista un sopar o dinar al Club Pollença.
 • El Parc Natural s’Albufera organitza “Visites guiades a peu per conèixer la importància de la biodiversitat a s’Albufera i els seus valors etnològics i històricsData: cada dimecres i dijous  Horari: de 9.30 a 11.30h.
  Lloc de trobada: Pont dels Anglesos. Inscripcions i més informació telefonant al 971 89 22 50.
 • La Tercera Edat de colonya  organitza una vesprada de ensaimada amb gelat. Divendres 2 de juliol a partir de les 18.30h. Podeu passar a recollir els tiquets els dies 28, 29 i 30 de juny de 19.00 a 20.30h a l’oficina de l’associació. Imprescindible dur el carnet de soci. També volen anunciar que han convocat eleccions per renovar la Junta Directiva. S’obri l’entrega de sol·licituds per junta directiva, la qual ha d’estar composta per 10 persones: un president, un vicepresident, un secretari, un tresorer i la resta són vocals. El termini d’entrega és fins dia 15 de juliol. S’han d’entregar a l’oficia en un horari que es determinará.
 • Colonya Caixa Pollença conviden a veure quins han estat els avantprojectes presentats per a la rehabilitació de l’antiga fàbrica de Can Morató. L’exposició estarà oberta fins dia 30 de juny, a l’edifici de Serveis Centrals de Colonya (Plaça Major, 7 de Pollença) en horari de 8:30 a 14:30 de dilluns a divendres.
 • La Fundació cors Oberts recorda  el projecte RASPER 2.0, es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 17 a 19h. Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
  • Exposició dels 100 anys a Pollença de les Missioneres dels Sagrats Cors, situada a la capella del convent dels Sagrats Cors es pot visitar els dimarts i dijous de 18 a 21 hores, mentre que els dissabtes i diumenges s’ha de tocar a la porteria. Fins dia 15 d’agost.
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.

AGENDA CULTURAL:

 • Dijous 1, comença el cicle de concerts Sons de Nit 21  amb l’interpretació de Judit Neddermann que presenta Aire. A les 21h al Claustre de Sant Domingo. Entrades  a través de Fonart, o bé per ticketib.com (15€)
 • Divendres 2, dins el programa orgull LGTBIQ+ cinema a la fresca “LA CHICA DANESA”. A les 21.15h Pati de l’Ajuntament de Pollença. Gratuït. reserva la teva plaça a través de l’adreça mediadora@ajpollenca.net o telefonant al 673 52 87 88
 • Dissabte 3, concert “THE FAIRY QUEEN” de Henry Purcell. A les 21.00 h, a l’església de Monti-Sion. Reserva i compra d’entrades: ticketib.com [12 €]
 • Diumenge 4, “LÍTICA” de Lucia Pietrelli (Premi Lletra d’Or 2020). Dins el 3r Festival MallorcÒPERA, amb l’actriu Mercè Sampietro i la pianista M. Victòria Cortès. A les 19.00 h, al Claustre del Convent de Sant Domingo. Venda d’entrades: euroclassics.es i ticketib.com

 

 

 

EXPOSICIONS:

    • Al Convent de Sant Domingo, ja podeu visitar l’exposició  d’estiu “ARTEFACTES, VOCABLES I NINS” Algunes considercions sobre la permanència (de la pintura) en temps de tecnobarbarie, d’Albert Pinya. Amb la col·laboració especial de Niño de Elche.  Es podrà visitar fins el 3 d’octubre de dilluns a diumenge de 10.30h a 13.30h i de 18.00 a 21.00h.
    • L’Atelier Pollença ha inaugurat l’exposició “Movimientos-Elementos” de Benedicte Gerin i Gregory Mason. Horari: dijous, divendres i dissabtes de 18.30h a 22.0h trobareu a l’artiste a la galeria. Es podrà visitar la mostra fins finals d’estiu.
    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , nova exposició de DAVID MONRÓS “For Sea Lovers Only”. Fins el 15 de JULIOL 2021.
    • Galeria Maior: A PROPÒSIT DE LA PINTURA’ una exposición homenatge a Xavier Grau.

Afegir un comentari