Guardat a: Agenda ~ Publicat el 29/03/2021

Agenda del 29 de març al 4 d’abril

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 29 de març al 4 d’abril:

 

COVID19:

 • Si tens dubtes sobre la vacunació del COVID-19 pots telefonar a INFOVACUNACOVID (971 211 999).  També pots trobar informació a la web www.vacunacovid.ibsalut.es
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’àrea de joventut organitza el I Concurs fotogràfic de panades i formatjades Pasqua 2021. Per participar heu d’enviar una foto d’una panada o formatjada feta casolana on es vegin tots els ingredients , acompanyada d’una fitxa amb: nom i llinatges, les dades de contacte i els ingredients de la recepta. Hi haurà trofeus personalitzats per les tres imatges més votades de cada categoria. Enviar-ho a uepjove@ajpollenca.net. Teniu fins dia 11 d’abril.
  A més, per als més petits de la casa han organitzat una GIMCANA DE PASQUA. Els galls han fuit del galliner i necessiten ajuda. Estau atents a l’instgaram @uep.jove.pollenca perquè de dia 6 a dia 9, a les 10.00h publicaran una pista per trobar un gall amagat a qualque lloc del poble. Ajúda’ls a trobar els galls i guanya una recompensa! Més informació a les xarxes socials del Punt Jove.
 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
  Les ajudes seran:
  – Per retolació comercial fins a 450,00€
  Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
  Per documents administratius fins a 150,00€
  Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
  El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • La Tercera Edat de Colonya de Pollença anuncia a tots els seus socis que enguany no cobraran la quota de soci.
 • HOPE Mallorca cerquen mans culinàries per elaborar rubiols i/o panades per endolcir la Pasqua a les famílies. Les podeu portar dimarts 30 de març (de 15h a 16.30h) al seu nou local a la plaça del Pou dels Tiradors (al costat de Colonya). Més informació wpp 619 84 92 87.
 • La Cooperativa Pagesa de Pollença ens recorda que segueixen duguent a casa el me i la porcella. Servei a domicili a Pollença, Alcúdia i Sa Pobla, telefonant al 971 53 41 46 (dilluns darrer dia que agafen comandes i dimecres reparteixen). Aquestes festes elabora les teves panades amb me de Pollença. Compra producte local o Km 0!
 • Jornada de portes obertes al col·legi Monti-sion. La directiva us convida a visitar el centre. Demanau cita per telèfon (971 53 03 05) o per correu electrònic  secretaria@montision.org
 • La Fundació cors Oberts recorda  el projecte RASPER 2.0,  es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 16 a 18h . Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMARTS I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
 • La Fundació Guillem Cifre de Colonya convoca la quarantena edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya. El termini per a la presentació d’originals a aquesta edició finalitzarà el proper dia 30 d’abril de 2021. Consulta les condicions i bases a la  web: www.colonya.com
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. . Biel Cortés, mestre llauner, és l’artesà convidat d’aquest més, trobareu les seves creacions: motlos originals per panades, crespells, rubiols, formatjades…fanals de disseny molt elegants! Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 12:00 a 13:00h. Si el temps ho permet.

SETMANA SANTA: (actes religiosos)

 • Dijous Sant, 1 d’abril:
  Ofici a la Parròquia del Port a les 18h i a Pollença a les 20h.
 • Divendres Sant, 2 d’abril:
  Ofici a la Parròquia del Port a les 18h i a Pollença a les 20h.
 • Dissabte Sant, 3 d’abril:
  Vigília de Pasqua a la Parròquia del Port a les 18h i a Pollença a les 20h.
 • Diumenge de Pasqua, 4 d’abril:
  Ofici de Pasqua al Port a les 10:30h. i Ofici i processó de l’Encontrada dins la
  Parròquia de Pollença a les 12h.

AGENDA CULTURAL:

 

AUDITORI ALCÚDIA:

 • Diumenge 4, cinema amb “SENTIMENTAL”. Julio (Javier Cámara) i Ana (Griselda Siciliani) són una parella en crisi que passa el temps barallant. Aquesta nit Ana ha decidit convidar a sopar als seus veïns de dalt, Salva (Alberto San Juan) i Laura (Belén Costa), tot i que Julio no té bona opinió d’ells i li molesta que facin massa soroll durant les seves relacions sexuals. Al llarg de la nit, es van revelant diversos secrets que la parella no s’havia comptat. No recomanada per a menors de 16 anys.  A les 19h. 5€.

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. També hi podreu trobar l’obra “Arquitectura Mediterranea” de l’autor Rodolfo Ruiz que estarà exposada  fins al 25 de març. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR nova exposició col.lectiva: “LA DEIXA DEL GENI” (PINTAREN A POLLENÇA),  fins el  22 D´ABRIL 2021.
    • Galeria Maior: Nova exposició SECUENCIA EXPANSIVA, de l’artista Joan Cabrer,

Afegir un comentari