Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 24/05/2023

Eleccions 28M: Entrevistes candidats/a

No hi ha comentaris Comentar

Del 12 al 26 de maig Ràdio Pollença participa en la campanya electoral oferint espais a les agrupacions polítiques que es presenten al municipi de Pollença.

Al llarg d’aquestes poc més de dues setmanes, podreu sentir les falques de propaganda electoral dels partits i també les entrevistes personals als candidats i candidata a la batlia.

Les agrupacions polítiques han acordat distribuir-se equitativament aquests espais a la ràdio, per tant tots tendran el mateix temps. L’ordre d’emissió de les falques i les entrevistes s’ha fet per sorteig i davant la secretària de l’Ajuntament.

Les falques sonaran a les 9h, 10h, 11h, 12h i 13h durant els dematins de dilluns a divendres, i també els dimarts i dijous capvespre a les 17h, a les 18h i a les 19h. (després del butlletí informatiu d’IB3).

Del 15 al 19 de maig, de dilluns a divendres a les 11h, tendrem entrevista amb els candidats i la candidata a la batlia de Pollença. Aquestes entrevistes es tornaran reemetre el mateix horabaixa a les 19.05h.

Les entrevistes són:

  • Dilluns 15: UMP
  • Dimarts 16: MES-ESQUERRA
  • Dimecres 17: PP
  • Dijous 18: TOTS PER POLLENÇA – EL PI
  • Divendres 19: PSOE

Al final de cada entrevista, que duraran una hora aproximadament, hi ha haurà un espai per les preguntes dels i les oients. Per tant, si ens voleu fer arribar alguna qüestió hem habilitat tres canals: una telefonada al 971 53 54 55; un missatge de WhatsApp al 687 72 11 93; o un correu electrònic a radio@ajpollenca.net (ATENCIÓ: no acceptatem preguntes que ens arribin a través de xarxes socials, tan sols les dels tres canals anteriors).

Ràdio Pollença emetrà en directe els debats electorals de l’Associació de Veïns i Veïnes del Port de Pollença (dijous 18 de maig a les 20h) i del Club Pollença (diamarts 23 de maig a les 20h).

 

Aquí podeu escoltar les entrevistes als candidats/a a la batlia de Pollença.

 

UMP – Andrés Nevado.

MÉS-ESQUERRA – Joana Aina Campomar.

PARTIT POPULAR – David Alonso.

TOTS PER POLLENÇA-EL PI – Tomeu Cifre.

PSIB-PSOE – Martí March.

Afegir un comentari