Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 22/12/2021

Presentació llibre “En defensa de la terra” de Biel Mayol

No hi ha comentaris Comentar

L’Obra Cultural Balear ha organitzat la presentació del llibre de Biel Mayol “En defensa de la terra. Mobilitzacions ecologistes a Mallorca 1983-2007 “, un llibre que analitza les mobilitzacions ecologistes al llarg dels anys vuitanta i noranta del segle XX i els primers del segle XXI.

Avui hem parlat amb Biel del procés d’investigació i preparació del llibre així com del resultat final on es mostra aquesta evolució dels moviments i campanyes ecologistes així com el creixement i la tasca que va dur a terme el GOB.

Ens ha acompanyat a l’entrevista l’autor del pròleg i un dels també protagonistes del llibre, ja que va ser cara visible del GOB en aquella època, Miquel Àngel March. En el seu cas destaca i així ho fa saber al pròleg que “no és només un retrat d’uns anys de gran efervescència ecologista, sinó un vertader treball d’investigació, rigorós i exhaustiu. Un treball necessari, perquè ja era hora que algú posàs fil a l’agulla per fer un relat històric d’aquests fets”.

També hem parlat amb el president de la delegació de Pollença de l’Obra Cultural Balear, Miquel Amengual, qui s’ha encarregat d’organitzar aquesta presentació i ha volgut reivindicar la importància que es facin llibres com aquest.

Podeu assistir a la presentació demà a les 20.00h a Ca’n Bum! Hi intervindran tant Biel Mayol com Miquel Àngel March.

 

Afegir un comentari