Com escoltar la ràdio

A més de sintonitzar-nos amb el sistema analògic de tota la vida (al 107.9 de la FM), també pots escoltar Ràdio Pollença directament des d’Internet, o bé utilitzant un reproductor d’àudio instal·lat al teu ordinador. A continuació t’explicam com fer-ho.

Escoltar Ràdio Pollença directament des de la web

La manera més fàcil d’escoltar-nos és obrir el teu navegador d’Internet, visitar la web www.radiopollença.net i clicar sobre la imatge del micròfon que posa “Ràdio en directe“. A continuació s’obrirà una petita finestra amb un reproductor web i començarà a sonar la ràdio. Mentre escoltes pots seguir navegant per la nostra web (o per qualsevol altra) sense perdre el so.

Per poder utilitzar aquest mètode només necessites una connexió a Internet de banda ampla i un navegador web com Google Chrome, Firefox, Safari…

Escoltar la ràdio en directe des d’un dispositiu mòbil

Per escoltar Ràdio Pollença des del teu mòbil o tableta (iPhone/iPod/iPad, Android…) pots visitar aquesta adreça i seleccionar el teu tipus de dispositiu: http://www.xn--radiopollena-udb.net/mobi/.

Escoltar Ràdio Pollença amb un reproductor d’audio

Ràdio Pollença t’ofereix un canal d’àudio en MP3 que permet escoltar les nostres emissions amb un reproductor d’àudio convencional instal·lat al teu ordinador. Un dels avantatges de fer-ho així és que no hauràs de visitar la web cada vegada que ens vulguis escoltar.

A continuació trobaràs un llistat amb els reproductors d’àudio més populars, com també l’enllaç associat a les nostres emissions. Selecciona amb quin reproductor vols escoltar Ràdio Pollença:

Si després de clicar sobre l’enllaç no s’obre cap reproductor i simplement es descarrega un petit arxiu, prova de fer un doble clic damunt aquest arxiu que s’ha descarregat. Normalment això farà que s’obri el reproductor del teu ordinador associat amb l’extensió que utilitzam per emetre per Internet.

Si això no funciona, pots clicar amb el botó dret sobre l’arxiu descarregat, seleccionar “Abrir con” i després el programa amb el qual vols escoltar la ràdio (si no tens cap reproductor instal·lat a l’ordinador, a la columna de la dreta d’aquesta pàgina trobaràs un llistat amb l’enllaç directe a la web per descarregar-lo).

Alguns reproductors també permeten obrir directament una seqüència d’àudio des del mateix programa. Per exemple, amb iTunes s’ha de seleccionar “Avanzado” (Ctrl + U) al menú principal i després “Abrir secuencia de audio”. A la finestra que surt hi has d’aferrar aquest enllaç: http://cdn.vulstream.com:8126

Amb Winamp i Windows Media Player el procediment és similar: Archivo > Reproducir URL (Ctrl + L) i aferrar l’enllaç anterior a la finestra que s’obri.

Amb VLC per a Windows has d’obrir el menú “Medio”, després seleccionar “Abrir archivo avanzado” i finalment la pestanya “Red” (amb VLC per a Mac és: Archivo > Abrir red).