Programes i espais de Ràdio Pollença

Minuts de Ciència

  • Emissió:
  • Equip: Nicole Mahy i Carme Oliver
  • Web/bloc:
  • Facebook:

Minuts de Ciència és un programa presentat per Nicole Mahy i Carme Oliver, que parla d’aspectes de la nostra vida quotidiana i del seu entorn, des del punt de vista científic.

Hi intervenen persones d’àmbits diferents per comentar la ciència més recent i també per explicar com es varen dur a terme alguns descobriments importants.

 

Nicole Mahy (França, 1948), doctorada en Neurociència, és Catedràtica jubilada de la Facultat de Medicina-IDIBAPS de la Universitat de Barcelona. Al llarg de mes de 40 anys, la seva recerca sobre les malalties relacionades amb l’envelliment cerebral com el Pàrkinson i l’Alzheimer, li ha permès crear nous conceptes i avançar en la comprensió de la neurodegeneració i neuroregeneració. També és membre de la RAED i medalla de Chevalier de l’Ordre du Mérite i dels Palmes Académiques.

 

Na Carme Oliver va néixer a Palma, va estudiar biologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, va treballar al SIA (Servei d’Investigació Agrària) a Vilassar,  i es va convertir en professora de biologia i geologia a diferents instituts, sobre tot d’Igualada, Castelldefels.

 

Aquí podeu escoltar els seus programes: