Programes i espais de Ràdio Pollença

El Fantasma de la Ópera

  • Emissió: Dimecres de 20.30h a 22h.
  • Equip: Manu Carvajal i Juanca Aroca
  • Web/bloc: http://www.elfantasmadelaoperaradio.com/
  • Facebook: https://www.facebook.com/ElfantasmadelaoperaRadio

el-fantasma-de-la-opera-fbEl Fantasma de la Ópera és un programa dedicat a la música Heavy i Rock, presentat per Manu Carvajal i Juanca Aroca. Amb més de 9 anys d’experiència, va néixer als estudis de Ràdio Pollença i durant els darrers tres anys s’ha emès des de BN Mallorca.  Ara torna al seu lloc d’origen, el 107.9FM, els dimecres de 20.30h a 22h.

La seva trajectòria és llarga. A El Fantasma de la Ópera heu pogut ecoltar entrevistes a grups de l’escena local i nacional com Esquit Arreu, Trallery, Bleed The Man, Inner Sight, Eveth, The Full Metal Jackets, Hyde XXI, No Lo Sabemos, Wild Side Man, Blind Century, Baron Rojo, Oker,etc

Però també entrevistes a gent del món de la ràdio i televisió, com Juanra Bonet de Lo Sabe No Lo Sabe de Cuatro, Jorge Fernández, presentador de la Ruleta de la Suerte d’Antena 3, Carlos Rodriguez, veterinari i presentador de Como el Perro y el Gato y Pelo,Pico Pata d’Antena 3, Juanan Bilbao de la sèrie de La Sexta Que Vida Mas Triste, Iñigo Espinosa, del programa de ràdio Especialistas Secundarios de Cadena Ser, o Jose Luís Gil de la sèrie La Que Se Avecina de Telecinco.

La nova etapa a Ràdio Pollença promet moltes més entrevistes i sorpreses. I com no pot ser d’altra manera, molt de Heavy i Rock.

Podeu seguir-los i escoltar els programes a la seva web elfantasmadelaoperaradio.com i a les xarxes socials (facebook i Twiter). Els podcasts els trobareu a Ivoox.