Els nostres àudios

Estam reorganitzant els àudios dels programes emesos. Els podreu trobar a l’apartat ESPAIS clicant al programa que voleu escoltar. Les entrevistes puntuals les trobareu a Entrevistes matins o Entrevistes capvespre i l’informatiu local, el temps, agenda i notícies a Temps, Agenda i Informatiu.

Per descarregar els programes: feu clic a l’enllaç i s’obrirà una finestra negra. Pitjau el botó de la dreta i "Guardar como".

Si voleu alguna altra gravació, ens la podeu demanar a radio@ajpollenca.net

21/02/2024

Llibres per viure. Llibres i ràdio.

Avui el programa Llibres per viure, va dedicat a la ràdio, per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio.

Na Kristian ens ha presentat una molt …

21/02/2024

Monti-sion Ràdio!

Nou programa de Monti-Sion Ràdio amb alumnes del centre.

21/02/2024

Qüestions de llengua, amb Teresa Cànaves

A “Qüestions de llengua”, parlam sobre comèdia i romanços i de la paraula ‘paparró’, ‘grescos’, l’expressió ‘un pas de congrets’ o barbassos amb la tècnica …

21/02/2024

Ràdio Rabassó: Anam Fent Podcast

Al programa d’avui en Toni Torrandell té a dues convidades ben especials, n’Aina Segura i na Neus Gil del podcast ‘Anam Fent’.

Escoltau-les conversar i participar …

21/02/2024

Trash Monday Music Club, programa 22

Aquesta setmana ha sortit al carrer el cinquè disc d’estudi de @idlesband i al programa d’avui en feim ressò i també feim un recorregut per tota la …

21/02/2024

Lee Morgan, Art Van Damme i Julie London a l’espai de Jazz

Al programa de jazz d’avui el músic Nicolás Reinoso ens porta dades interessants de tres artistes: Lee Morgan, Art Van Damme i Julie London. Escolta’l!