Guardat a: Notícies ~ Publicat el 20/04/2018

Aquest dissabte, 21 d’abril, programa en directe de la FIRA DEL VI!

No hi ha comentaris Comentar

 

Un any més, Ràdio Pollença serà a la Fira del Vi de Pollença. 

Dissabte 21 d’abril, de les 10h a les 14h, l’equip de la ràdio farem programa en directe des del Claustre de Sant Domingo per contar-vos quines són les novetats d’aquest 2018 del món del vi a les Illes Balears.

Xerrarem amb els cellers, amb professionals de la restauració, amb visitants, amb responsables de l’organització, amb les autoritats, ….

Us donarem tota la informació que necessitau per gaudir d’aquesta Fira del Vi 2018, tan si sou experts en el tast de vins, com si sou amateurs i us acabau d’interessar per aquest món.

Blancs, rosats, negres, dolços, joves, vells, florals, equilibrats, ecològics, … la varietat de vins que s’elaboren a Mallorca és molt gran i la Fira del Vi de Pollença és la millor ocasió per conèixer-los i adquirir-los. Per això nosaltres també volem participar d’aquesta celebració i us ho explicarem amb tot detall.

A més, recordam que els nostres micròfons estan oberts a tothom, estau convidats a venir a explicar-nos quins són els vins que més us agraden i què us sembla la Fira. Us esperam!

Ens podreu seguir en directe, com sempre,  al 107.9 FM o a www.radiopollença.net.

 

 

Afegir un comentari