Guardat a: Agenda ~ Publicat el 10/05/2021

Agenda del 10 al 16 de maig

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 10 al 16 de maig:

 

COVID19:

  • Si heu nascut entre 1952 i 1971 podeu demanar hora per vacunar-vos a BITCITA citavacunacovid.ibsalut.es o telefonant al 971 211 999.
  • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
  • Campanya de vacunació contra meningitis per a joves nascuts del 2001 al 2007. Telefonar al PAC de Pollença, 971 53 30 41.
  • Vacunació al.lotes contra papil.loma.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

  • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
  • Des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’àrea de turisme, han proposat difondre i potenciar l’adhesió a l’aparador virtual gratuit disponible al web www.pollensa.com.Per això, si teniu un estebliment, vos conviden a que vos adheriu a la web, enviant el formulari omplert així com fotografies del vostre negoci. Si estau interessats podeu sol·licitar el formulari en aquesta adreça electrònica (aodl@ajpollenca.net) o bé a l’oficina de turisme oit@ajpollenca.net.

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

  • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
    Les ajudes seran:
    – Per retolació comercial fins a 450,00€
    Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
    Per documents administratius fins a 150,00€
    Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
    El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

  • Recollida d’aliments a benefici de Mallorca Sense Fam. Dissabte 15 i diumenge 16 de maig s’organitza “l’ULTRAMAN Mallorca 515 Non Stop Solidari” by Bernat Xamena. Recorrerà 40 municipis de Mallorca amb l’ojectiu de recollir aliments a benefici de Mallorca Sense Fam. A Pollença hi podem participar durant tot el cap de setmana aportant  aliments bàsics a l’Hipercentro. Aliments com oli, arròs, sucre, pasta, productes d’higiene personal, productes de neteja de la llar…
  • Pollença CARES organitza el taller de mindfullness RECOLZAMENT MENTAL I EMOCIONAL EN TEMPS DIFÍCILS, impartit per José Luis-Reig, psicòleg, docent i investigador a la UIB. L’objectiu és contrarestar els efectes d’aquest difícil any i ajudar a recuperar l’equilibri emocional i mental. Inici divendres 28 de maig d’11:30 a 12:30h al Club Pollença, i de 10 a 11h al saló municipal del Port de Pollença (també hi haurà horaris d’horabaixa). Inscripcions a formulari a www.joseluisreig.com, mail office@pollensacares.org o 659 011 198.
  • La Cooperativa Pagesa de Pollença ens recorda que segueixen duguent a casa el me i la porcella. Servei a domicili a Pollença, Alcúdia i Sa Pobla, telefonant al 971 53 41 46 (dilluns darrer dia que agafen comandes i dimecres reparteixen). Compra producte local o Km 0!
  • La Fundació cors Oberts recorda  el projecte RASPER 2.0, es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 17 a 19h. Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
    • Diumenge 23, Petit Retir (diada Mindfullness) al patí Covent SSCC. Preu 35€. Inscripcions 971 53 06 67
    • Exposició dels 100 anys a Pollença de les Missioneres dels Sagrats Cors, situada a la capella del convent dels Sagrats Cors es pot visitar els dimarts i dijous de 18 a 21 hores, mentre que els dissabtes i diumenges s’ha de tocar a la porteria. Fins dia 15 d’agost.
  • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
  • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
  • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.

AGENDA CULTURAL:

  • Dijous 13, cine al Club Pollença amb  “EL AGENTE TOPO“. A les 20.30h. Preu Socis 4€, No socis 6€.
  • Diumenge 16,  ‘Diada Joves Emprenedors’ amb l’objectiu d’ajudar als joves emprenedors del municipi a reinventar-se i adaptar el negoci a l’era post COVID. A partir de les 10.00h al Clasutre de Sant Domingo. El termini d’inscripció per a joves emprenedors que vulguin participar a la mostra està obert i es poden inscriure enviant un correu a uepjove@ajpollenca.net.
  • Diumenge 16, dins el Cicle de Concerts “trae tu mantita”, concert de Jazz en Viu amb Guillem Seguí i Nicolás Reinoso. A les 19.00h al pati dels Sagrats Cors. Organitza Fundació Cors Oberts. Event Solidari amb taquilla inversa. Podeu reservar la vostre plaça telefonant al 971 53 06 67.

 

AUDITORI ALCÚDIA:

  • Dissabte 15, Homenatge a Antoni M. Ques i concert d’en Biel Majoral i Mateu “Xuri”. Entrades amb invitació . Aforament limitat. Auditori d’Alcúdia . Telf: 971 89 71 85
  • Diumenge 16, projecció de “NOMADLAND”. A les 19.00h, Preu: 5€Després del col·lapse econòmic d’una empresa a la Nevada rural, Fern (Frances McDormand) fa les maletes i se’n va amb la seva furgoneta a explorar la vida fora de la societat convencional com una nòmada moderna. Linda May, Charlene Swankie i Bob Wells, que són nòmades a la vida real, li faran de mentors i camarades mentre explora el vast territori de l’Oest Mitjà.

 

EXPOSICIONS:

        • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
        • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
        • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
        •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , colectiva LA DEIXA DEL GENI.
        • Galeria Maior: Nova exposició SECUENCIA EXPANSIVA, de l’artista Joan Cabrer,

Afegir un comentari