Guardat a: Agenda ~ Publicat el 29/04/2024

Agenda del 29 d’abril al 5 de maig

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 29 d’abril al 5 de maig.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Aquest divendres hi haurà Ple Extraordinari de l’Ajuntament. Serà a les 8.30h del dematí a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Hi podeu assistir de públic, o seguir-ho en directe al 107.9FM, radiopollença.net, o en streamming al canal de Youtube de l’Ajuntament.
  • Ordre del dia:
   • Expedient 791/2024. Dictamen per a l’aprovació, si procedeix, de l’expedient de contractació del servei de salvament, socorrisme i abalisament de les platges de Pollença.
   • Expedient 1628/2024. Dictamen per a l’aprovació, si procedeix, de l’atorgament de poder general per a plets.
 • L’Ajuntament de Pollença informa de les següents convocatòries de personal. Podeu consultar-ho a radiopollença.net, a l’apartat de tràmits.
  • concurs oposició per cobrir dues places de peó de neteja en règim de personal laboral fix. El termini de presentació d’instàncies acaba dia 20 de maig.
  • convocatòria borsa d’informadors turístics, personal laboral temporal. El termini de presentació de sol·licituds acaba dia 3 de maig.
 • L’Ajuntament de Pollença, a través de l’Àrea de Biblioteques, ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Deixalles per formar part del projecte ‘Torna’m a llegir’, A la biblioteca del Port de Pollença i també a Can Llobera trobareu punts de recollida de llibres usats. La Fundació Deixalles demana que els llibres que doneu no estiguin romputs i no accepta enciclopèdies.
 • Obert el termini per presentar les sol·licituds per les subvencions a les empreses que utilitzen el català com a llengua habitual. Trobareu totes les bases al web de l’Ajuntament i si teniu dubtes podeu posar-vos en contacte amb el Servei lingüístic Ajuntament. 97153 01 08 o a serveiling@ajpollenca.net.
 • Punt Jove: Si tens un projecte d’emprenedoria i t’agradaria donar-lo a conèixer aquesta és la teva oportunitat. IV Diada d’emprenedors/es a Pollença, dia 19 de maig. No t’ho pensis i apunta’t. Inscripcions fins aquet divendres dia 3 de maig al següent enllaç https://forms.gle/Xih14eEhvnokuYLv6)
 • El Museu de Pollença celebrarà el Dia Internacional dels Museus amb un microteatre dins les sales expositives del Museu, amb una obra escrita i dirigida per Francisca Palou, a càrrec de l’Associació Teatreros. Les sessions seran dissabte 18 a les 18h i a les 19.30h, i diumenge 19 de maig, a les 11h i a les 12.30h. Les entrades són gratuïtes, però cal reservar-les a ticketib.com (places limitades.

ENTITATS

 • Concert a benefici de la Fundación Vicente Ferrer, aquest diumenge 5 de maig, a les 18:00 h al Museu Dionís Bennàssar. Helena Blanco Cortès al violí i Maria Victòria Cortès al piano amb la col·laboració de Pedro Ribelles. Aportació voluntària, entrada amb taquilla inversa.
 • Properes campanyes de Donació de Sang. Podeu demanar hora a donasang.org:
  • POLLENÇA – COL·LEGI MONTI-SION C/ Monti-Sion, 35 Dimecres 8 de maig de 2024 de 10 a 14 hores
  • PORT DE POLLENÇA – LOCAL AAVV C/ Mestral , 15 Dilluns 27 de maig de 2024 de 17 a 21 hores.
 • L’Obreria del Puig celebra el dinar benèfic de Paella del 1er de maig aquest dimecres. Aquest any serà al Jardins de Joan March, a Pollença, a les 14h. El preu dels tiquets és de 15€ i es poden comprar al Club Pollença, al 9Sadanar, Can Cuadrado, Ferreteria Reus al Port de Pollença. Cadascú ha de dur els seus plats, coberts i tassons.
 • Club Pollença informa que ja preparen l’ARTESTIU, tallers d’art per a petits artistes. Més informació i inscripcions ales xarxes artestiu2024 o al telèfon 635 047 607.
 •  La Tercera Edat de Colonya anuncia una excursió cultural per dia 5 de juny.  Es tracta d’una sortida a Campos on es visitarà una vaqueria i es degustarà els seus productes. Seguidament sortida cap a l’ermita de San Blas. I per acabar dinar al restaurant Maties i Miquel. Preu 25€, tot inclòs-. Places limitades. Inscripcions a Caixa Colonya del 2 al 30 de maig.
 • Glosadors de Mallorca i repentistes de Cuba organitzen el II Auditòrium Glosa Fest, amb el suport del Consell de Mallorca. Serà dissabte 4 de maig, a les 18 hores, a l’Auditòrium de Palma. L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Pollença habilita un autocar per a poder gaudir de l’espectacle. El preu de l’entrada amb l’autocar d’anada i tornada inclòs és de 22 euros. Podeu comenar-les telefonant a Tomeu Fus al 653 45 78 24. La sortida des de l’Estació del Moll serà a les 16 hores, i des de la plaça del Monument de Pollença, a les 16’45 hores.

AGENDA

 • Dijous 2, hi ha Cineclub al Club Pollença amb la pel.lícula Pájaros, de Pau Dur. La projecció és a les 20.30h al Club Pollença. Entrada: 4€ socis, 6 € no socis.
 • Dijous 2, xerrades de la UOM amb el títol «A quina hora menges és tan important com què menges», a càrrec de la doctora Cristina Nicolau, professora del Departament de Biologia. A les a les 18h al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença.
 • Divendres 3, CIRCART, amb “US”, de la companyia Midnight Company, a les 19 h. Can Villalonga. Gratuït. Un quadre de dos Homo Sapiens Idioticus únics. Dos còmplices que, junts, han trobat tot el que es pot fer amb un ganivet. L’estructura és el seu petit món perillós. Els ganivets, com altres objectes, estan penjats a dalt i poden caure en qualsevol moment. Si empeny aquell interruptor, els objectes poden caure. Immediatament… o amb un petit retard. Una mescla malsana de llançament de ganivets, un ordinador rebel i un munt de males idees.
 • Divendres 3, Els noms de Formentor, una conferència dins el cicle ‘Coneguem Formentor’ impulsada per la Fundació Rotger Villalonga. La primera d’aquestes conferències serà ‘Els noms de Formentor’, a càrrec del geogràf pollencí, Miquel Àngel March i l’investigador, Joan Torres. És a les 20.00h a la seu de la fundació (c/Philip Newman, 11).
 • Diumenge 5, hi ha CIRCART a la Plaça Miquel Capllonch a les 18h, amb l’obra “De Cuyper vs De Cuyper”. Entrada gratuïta.

Quintades Pollença 24

Dissabte 4
12.00h Trobada de quintes a la Plaça Majors amb ambientació a càrrec de la Banda de cornetes i tambors del Soldà. Rebrà mocadors la quinta del 2006 (s’estrena a les Quintades)
13.30h Sortida dels busos des del Monument per traslladar les quintes que dinen al Bar Poli de Cala Sant Vicenç.
17.30h s’acaba la música als bars i restaurants on hauran dinat les diferents quintes.
17.45h els busos recolliran les quintes que dinen al Bar Poli.
18.00h totes les generacions es podran concentrar als jardins Ca la Gran Cristiana, on començaran les actuacions dels Dj Crhistian Mir i La Meca Records, l’actuació de Red Bullies, i per acabar el DJ Toni Vilanova, amb la col.laboració de Club Formentor.

EXPOSICIONS

 • A la recerca del que m’és propi‘ de Miquel Àngel Àlbis, és l’exposició de primavera de l’església del convent. L’exposició es pot visitar cada dia fins el 9 de juny en horari de 10.30 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00h

Afegir un comentari