Guardat a: Agenda ~ Publicat el 28/04/2017

Agenda de l’1 al 7 de maig

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals, exposicions de Pollença de l’1 al 7 de maig:

AJUNTAMENT DE POLLENÇA:

 • Dia 4 de maig a les 19.30 h, amb motiu de la inauguració de l’exposició Dionís Bennàssar, més enllà de la pintura a la Misericòrdia de Palma, l’Ajuntament de Pollença posarà un autocar gratuït a disposició de tota la gent que vulgui assistir-hi. Sortirà del monument a Costa i Llobera i tornarà una vegada inaugurada l’exposició. La sortida està prevista a les 18.15. Si voleu anar-hi, posau-vos en contacte amb el Museu, al 971 53 11 66, abans de dia 3 de maig.
 • El Museu de Pollença ha presentat les bases del Certamen Biennal d’Art 2017. Fins dia 26 maig, tots els interessats poden presentar un dossier amb la seva obra per tal de prendre-hi part. L’Ajuntament de Pollença atorgarà un primer premi de 5000€ i un segon de 3000€, i les obres premiades passaran a formar part de la col·lecció del museu. Els interessats, trobareu tota la informació d’aquesta 51a edició a la plana web de l’Ajuntament: www.ajpollenca.net
 • L’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença convoca els Premis Pollença de Literatura 2017 (VIII Premi Pollença de Narrativa i VII Premi Pollença de Poesia). Pel que fa a l’import econòmic dels premis, el Premi Pollença de Narrativa té una dotació de 5.000€ i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500€. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 9 d’agost de 2017. Les bases es poden consultar al nostre web, www.radiopollença.net.
 • L’Ajuntament de Pollença convoca un concurs per elegir el disseny del programa i cartell de la Patrona de Pollença 2017. Us podeu presentar fins el 9 de juny. Trobareu tota la informació de les bases a la plana web de l’Ajuntament i al web nostre a www.radiopollença.net
 • L’Àrea d’Educació informa del Seminari d’autoestima per a joves que estiguin cursant educació secundària obligatòria (ESO) al municipi de Pollença. Si estau interessats podeu fer la inscripció a l’adreça que surt al nostre web. És totalment gratuït. Es realitzarà els dies 12,19 i 26 de maig de 17h a 19h a les dependències municipals del Miquel Capllonch. Inscripcions fins dia 10 de maig. Per a més informació podeu telefonar al telèfon 971866560.
 • L’àrea de turisme torna a iniciar les rutes turístiques gratuïtes durant aquest mes de maig, els dimarts la Pollença turística i cultural, els dimecres  a les coves blanques i els dissabtes a Cala Bòquer.
 • Està obert el termini per  tramitar les Subvencions per a la rehabilitació i restauració de façanes, eliminació de barreres arquitectòniques i millora de l’eficiència energètica dels edificis. Les sol·licituds per a aquestes ajudes econòmiques podran ser presentades fins al 30 de setembre de l’any 2017 o fins que s’exhaureixi la dotació econòmica. Es poden consultar les bases al web de l’ajuntament.

 

ALTRES ENTITATS:

 • La Fundació Banc de Sang ens informa de les pròximes donacions de sang al municipi. Les properes campanyes seran dia 8 de maig al local de l’AAVV del Port de Pollença, de 18.00 a 21.30h, i els dies 23 i 24 de maig al centre sanitari de Pollença, de 17.30 a 21.00h.
 • El Club Pollença organitza una sortida a l’auditori de palma per a veure el llac dels cignes del Ballet de Moscou. L’activitat és dia 3 de maig amb sortida a les 18.45h. El preu de l’entrada i el transport és de 20€. Places limitades. Cal reservar telefonant al 971 53 00 00.
 • L’Associació de Veïns del Port de Pollença organitza un viatge a Menorca del 5 al 7 de maig. El preu per persona és de 185€ i inclou els passatges del vaixell i l’estada a l’Hotel Viva Menorca en règim de tot inclòs. Desplaçaments per l’illa en autobús cortesia de l’AAVV. Nins fins a 14 anys 50% de descompte. Inscripcions fins dia 2 de maig.
 • L’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença informa d’una excursió d’un dia a Menorca, amb dinar inclòs, el pròxim 6 de maig. Preu adults 69.90€; nins 59.90€. Informació al  607 361 885. I organitzen pel diumenge 7 de maig, una excursió a tres putxos. Sortida del Monument a les 8.30h. Preus socis 10€ i no socis 15€.
 • L’Associació de comerciants de Pollença informa de les seves darreres campanyes. Participa en el Grata i guanya, on per a compres superiors a 20€ als comerços associats, se us donarà un grata i podreu aconseguir uns dels 30 premis que hi ha amagats en aquestes targetes. També podeu participar en el sorteig de 30 entrades per la Fira del vi i cinc lots de vins, fent compres superiors a 10€ en els comerços associats. La rifa es farà dia 4 de maig. I aquest dimarts del mes de maig, juny i juliol i haurà descomptes a uns quants dels comerços. Podeu consultar tots els cartells al seu facebook.
 • Del 5 al 7 de maig, tendrà lloc la II Trobada de Percussió amb masterclasses, concurs de marimba, percussió africana, concerts i batucada. Les jornades començaran dia 5 de maig amb el Dia de la Percussió, al Conservatori de Mallorca, a Palma. La trobada continuarà els dies 6 i 7 a Pollença amb la presència de músics com Rafa Mayans, Adrián Garcia, DunDuDuo, la Batukrack d’Alaró, l’Ensemble del Conservatori Superior de les Illes Balears, el grup de percussió del CSM Salvador Seguí de Castelló, l’Ensemble del Conservatori Professional de Mallorca i l’Ensemble de l’Escola de Música de Pollença. Podeu fer les vostres inscripcions enviant un correu a encontresdepercussio@gmail.com.
 • Des del Centre ZENDO ens informen que cada dimecres fan sessions gratuïtes per conèixer el Reiki a les 16.30h i cada diumenge fan trobades de meditació en silenci a les 19h. Tot això el seu local al C/ Sant Jordi, 19 de Pollença. Trobareu més informació dels cursos i activitats al centre.
 • L’AMIPA del Ceip Joan Mas organitza una paella a la Cala al pinaret de St. Vicenç pel diumenge 7 de maig a la 13h. Venda de tickets del fins al 4 de maig a les 08.30h a l’escola. El preu és de 10€ per a adults i 5€ per a infants. Inclou paella, postre i beguda i es vendrà cafè, begudes i gelat. Tot a benefici del viatge fi de curs de 5è.
 • A Inca s’organitza un dinar per a tots els Tomeu’s de Mallorca. Si el teu nom es Tomeu t’esperen tot sol o acompanyat a la trobada i el dinar que tindrà lloc el dia 14 de maig a la 13.00h al col·legi Miquel Duràn. Hi haurà obsequis per el Tomeu més jove, el més gran i el que vengui de més lluny. El preu és de 14€ i podeu fer el pagament el compte específic de Caixa Colonya.
 • AFAMA celebra 20 anys amb un Sopar de Gala dia 16 de juny al Claustre de Sant Domingo.  Un vespre  per compartir, on hi haurà moltes sorpreses. El preu del sopar és de 60€, i si voleu anar-hi després, que hi haurà actuació del grup VALNOU, val 10 €. Apuntau-vos a les ofcines d’AFAMA. Les places són limitades.

AGENDA

 • Dijous 4, La importància de la Posidònia oceànica a les nostres costes, conferència dins el marc de la universitat oberta per a majors. A càrrec de la Dra. M.Antonia Jimenéz.  Al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença. A les 19h.
 • Dijous 4, Un capvespre de festa, contacontes intercultural a l’Escoleta de la Gola a les 17.30h.
 • Dijous 4,  El hijo de Jean. cinemaclub al Club Pollença. Un jove coneixerà la seva família paterna fins ara desconeguda. Per a majors de 12 anys. VOSE francès. A les 21h. Preu 5€ soci i 6€ no socis.
 • Divendres 5 Troba el teu equilibri. Sobre la intel·ligència del cos, el procés curatiu integral i la farmàcia interior. Cinema de consciència del Dr. Chopra. Gratuït. A les 19h al Centre Zendo.
 • Divendres 5, L’autodeterminació damunt la taula, documental i col·loqui posterior amb el director, el president del cercle mallorquí de negocis, el president de l’assemblea sobiranista de Mallorca i el tinent de batle de Polleça. A les 20h al Club. 
 • Dissabte 6, taller d’ungüents medicinals i antimoscards. Impartit per Catalina Sebastià. Punt de trobada a la Plaça Monument a les 9.30h. Organitza Cap de Fibló. Preu 3€ socis i 9€ no socis.
 • Dissabte 6, Sessió gratuïta de Yoga Nidra a les 10.30h al Centre Zendo. Places limitades. Cal apuntar-se.
 • Dissabte 6, inauguració de la XIV edició de la Fira del Vi a les 10h al Claustre de Sant Domingo. Horari de visita fins les 20.30h. Aquest matí es farà programa en directe des de Ràdio Pollença de 10h a 14h. I el diumenge podreu visitar la Fira de 10h a 14h.
 • Dissabte 6, espectacles de dansa, música i color. A les 20h DunDuoDúo i a les 22h Batucrack d’Alaró a la Plaça Major. En el marc la II trobada de Percussió a Pollença.
 • Diumenge 7,  L’almirant Barceló, la conferència a càrrec de Jaume Autonell i Rafel Bibi a la Tercera Edat de Colonya a les 18h.
 • Diumenge 7, Festa fi de curs de les activitats de l’Associació de Persones Majors de Sa Nostra. A partir de les 18.30h amb cantaires, dansa i ball en viu.

EXPOSICIONS:

 • A l’església del Convent de Sant Domingo, Dionís Bennàssar 50 anys després amb motiu de la declaració del 2017 com a Any Dionís Bennàssar. Per motius de logística arran de la celebració de la Fira del Vi, l’exposició romandrà tancada dijous 4, divendres 5, dissabte 6 i diumenge 7 de maig.
 • Galeria Espai d’Art 32, exposició col·lectiva titulada El papel del papel.
 • Galeria Dionís Bennàssar, l’exposició Germen de l’artista Josep Maria Alaminos.
 • Maior, trobam l’exposició d’Olimpia Velasco.
 • A Ca’n Dionis, s’hi exposa obra de Toni Mandilego, i ara hi ha una exposició de la pintora Brigitte E. Dengler.

AUDITORI D’ALCÚDIA:

 • L’auditori acull la II mostra de circ d’Alcúdia, Circaire. Es pot consultar el programa específic a www.circaire.com

Afegir un comentari