Guardat a: Agenda ~ Publicat el 11/03/2024

Agenda de l’11 al 17 de març

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 11 al 17 de març.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament té obert el termini per a presentar-se als contractes de concessió de serveis per explotar les cafeteries dels Poliesportius del municipi. Hi ha tres lots d’explotació: bar del poliesportiu del Port de Pollença, bar del poliesportiu de Pollença, bar del pavelló de Pollença. El termini per presentar-s’hi està obert fins el 20 de març. Trobareu tota la informació a www.ajpollenca.net
 • L’Ajuntament organitza la 2a edició del mercadet veïnal de segona mà. Serà dissabte, 23 de març, de 10.00 a 15.00 h, a la Plaça Miquel Capllonch (Port de Pollença). Les inscripcions per participar-hi estan obertes fins dia 15 de març a www.ajpollenca.net. Més informació a mediambient@ajpollenca.net (s’autoritzaran per criteri de data de registra d’entrada). Hi poden participar residents del municipi i associacions sense ànim de lucre. El muntatge, desmuntatge i neteja anirà a càrrec de cada participant.
 • Empren i l’Ajuntament posen en marxa una campanya de tiquets per participar al sorteig del comerç local. Fins dia 23 de març, si feis compres de 10€ o més als comerços de Teixit Empresarial participareu en un sorteig amb diferents premis que es farà dia 23 de març a les 20h a la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. Premis: cistell de producte local, vals per valor de 150 euros, un sopar, i molt més!
 • El Museu de Pollença organitza visites guiades a l’exposició “Poesia” de Gust Grass, a càrrec de Kit Graas, la filla de l’artista, i d’Oliver Spiecker, el comissari de l’exposició. Serà dissabte 23 de març a les 18h, i diumenge 24 a les 12h, a l’església del Convent. Entrades gratuïtes a ticketib.com
 • Obertes les preinscripcions al Parc de Pàsqua, que serà els dies 2,3,4 i 5 d’abril i es farà al Pavelló de Pollença. S’hi poden apuntar els infants nascuts entre el 2012 i 2020. El preu és de 4€ al dia pels abonats, i 6 els no abonats. Faran esports, balls, tallers, etc. Les preinscripcions s’han de fer a la web de l’àrea d’esports.
 • L’Àrea de Joventut i l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Pollença convoquen el concurs de pòsters per la jornada de joves emprenedors/es que se celebrarà el proper 19 de maig. Poden participar-hi tots els joves residents que tenguin entre 16 i 35 anys.  Els treballs s’han de presentar de manera individual i cada persona pot presentar només un pòster, fins dia 29 de març. Podeu consultar les Bases al www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • La Comissió de Confraries de Setmana Santa cerquen voluntaris per dur els passos que, cada any, surten a la processó del Dijous Sant. Qui estigui interessat en dur el pas de la Confraria de la Sang, que es duu damunt les espatles, es pot posar en contacte amb Jaume Terrassa (telèfon 685335644) o Toni Company (654112502).
 • IB3 Ràdio vos convida a visitar les seves instal·lacions. És una activitat totalment gratuïta. La durada és d’uns 90 minuts, on s’explica tot el funcionament de la Ràdio. Al final, es passa a veure un programa en directe. Els dies de visita són de dilluns a divendres. L’horari és a les 11.00h. Es imprescindible fer la reserva de les visites amb la màxima antelació possible, enviant un correu electrònic a magari@ib3radio.com o bé telefonant al 971 13 99 31.
 • Hi haurà campanya de Donació de Sang a Pollença aquest proper divendres 15 de març. Al Centre Sanitari de 16.30h a 21h. Podeu reservar hora i resoldre dubtes a donasang.org o al 971 76 44 33.
 • Arrels Marines us conviden a participar del VI Fòrum Talaia Nord. Una iniciativa per a la cura comunitària del litoral de Pollença. Serà dijous 21 de març de 18.30h a 20.30h al Saló d’Actes del Port de Pollença (C/Tramuntana,2). Amb pica-ppica i vi de la terra. Inscripcions a talaianord@gmail.com

AGENDA

 • Dilluns 11, presentació del llibre “L’Obra del Cançoner Popular de Catalunya a Pollença” de Lena Rayó, editat per El Gall Editor. Hi intervendran Catalina Valriu i l’autora del llibre. La presentació comptarà amb diverses actuacions musicals, a les 19’30 hores, a la Fundació Rotger Villalonga (carrer de Philip Newman, 11) .
 • Dijous 14, Cineclub al Club Pollença amb la pel.lícula “Sala de profesores”. A les 20.30h. Entrades 4 euros socis, 6 euros no socis. Sinopsi: Carla és una idealista professora de matemàtiques i esport que comença la seva primera feina a una escola de secundària. Quan es produeixen una sèrie de robatoris i es sospita a un dels alumnes, decideix arribar al fons de l’assumpte pel seu compte, i haurà de mediar entre pares indignats, col.legues obstinants, estodiants agressius i les implacables estructures del sistema escolar. Un thriller nominat a Millor Pel.lícula Internacional als Òscars d’aquest any, en representació a Alemanya.
 • Divendres 15, acte d’entrega dels Reconeixements Clara Hammerl enguany pel col•lectiu de les dones treballadores dels tallers de la ràfia. L’acte serà a les 19.00 h, a l’església de Monti-sion.
 • Divendres 15, es presentarà el llibre “Alenar dins el fang. El retable de Miquel Barceló” de Sebastià Perelló amb fotografies de Jean Marie del Moral. Aquest llibre aprofundeix en el retaule de la Capella del Santíssim de la Seu. Serà al Club Pollença, a les 20 hores. Presentació a càrrec de Biel Mesquida.
 • Divendres 15, al RCNPP, 9a xerrada del Cicle de Conferències sobre ecologia marina. “Descobrint la personalitat del raor“, a càrrec de Martina Martorell Barceló, doctora en ecologia marina. A les 19h al Saló Social del Club Nàutic.
 • Divendres 15, conferència “Mostra iconogràfica i simbòlica de l’arpa i la lira en la poesia de Miquel Costa i Llobera i Joan Alcover” a càrrec de Francisca Artigues. Presenta Margalida Tour Binimelis. A les 19h a la Fundació Rotger Villalonga (C/Phillip Newman 11)
 • Dissabte 16,El Puig de les dones” (activitat posposada per mal temps la setmana passada). A les 11h a l’inici del camí del Puig. Recordarem dones silenciades. Hi haurà vermut en arribar adalt. Organitza La Mala Pècora i Can Bum.
 • Dissabte 16, celebració Korrika. Al Por de Pollença a les 11.30h passacarrers; a Pollença a les 17.30h cursa/Korrika, a les 17.45h parlaments, a les 18h Concert amb Hala Kanta.
 • Diumenge 17, trobada d’escoletes de ball de pagès. Amb Aires d’Andratx, Sarau Alcudienc i Aires de la Cala. Al pati de l’Ajuntament a les 11.30h.

EXPOSICIONS

 • Poesia de Gust Grass a l’església del Convent de Sant Domingo. Es pot visitar de dilluns a diumenge, de 10.30 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00h. Fins l’1 d’abril
 • BESTARD-POL·LÈNTIA” a Can Llobera. Fotografies d’entre el 1923 i el 1930 sobre les excavacions de Pol·lèntia realitzades pel fotògraf pollencí. De dilluns a dissabte de 9 a 14 h i de dilluns a divendres també de 16 a 20 h.

Afegir un comentari