Guardat a: Agenda ~ Publicat el 10/06/2024

Agenda del 10 al 16 de juny.

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 10 al 16 de juny.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Festival de Pollença: fins 12 de juny venda Exclusiva d’Abonaments. Es podran comprar a l’oficina del Festival els paquets d’entrades per als concerts d’enguany. Estaran disponibles els abonaments de tres, quatre o cinc dies, i també el de tots els concerts.
 • Fins dia 16, ja es poden presentar les instàncies específiques per a les candidatures per als diferents càrrecs del simulacre de moros i cristians. S’ha de presentar una instància i adjuntar-hi una fotocòpia del DNI i un telèfon de contacte de cada membre de la candidatura. A més, s’ha d’enviar la fotografia de la candidatura en format JPG o PNG a l’adreça electrònica festes@ajpollenca.net. Trobareu la informació detallada i les instàncies específiques tant al web municipal com a les dues OAC del municipi.
 • obertes les preinscripcions per als cursets de natació d’aquest estiu. Per a fer-la, heu d’emplenar les dades del formulari que trobareu al web de l’Àrea d’Esports (https://ajuntamentdepollenca.matchpoint.com.es/…/94…). Una vegada revisades totes les sol•licituds, si heu aconseguit plaça rebreu un correu electrònic amb els horaris a escollir i per confirmar la inscripció. Per a més informació, podeu contactar amb les oficines de l’Àrea d’Esports.
 • Oberta la convocatòria per una borsa d’auxiliars de neteja, bugaderia i menjador de la Residència de Sant Domingo. És un contracte de personal laboral temporal. El termini per a la presentació d’instàncies acaba dia 20 de juny. Trobareu tota la informació i el tràmit de la Seu Electrònica a l’apartat “Ofertes d’ocupació” del web municipal (www.ajpollenca.net)
 • L’Àrea de Cultura sorteja una invitació doble del Pollença Rock 2024. Per a participar, s’ha de respondre correctament a la següent pregunta: A quin grup de rock en català van debutar el cantant i el bateria d’Orbita90? La resposta s’ha d’enviar al formulari que trobareu a les xarxes socials de Cultura (i aquí ). El sorteig serà aquí a Ràdio Pollença dilluns 17 de juny a les 11 h.

ENTITATS

 • El Club Pollença organitzala 9a edició del Curt Club. Hi poden participar totes les persones nascuden després del 2005 a títol individual o en grup. La temàtica i el gènere són lliures. La durada màxima (crèdits inclosos) és de 10minuts .Per participar-hi heu d’enviar la peça audiovisual en format digital, nom, DNI, telèfon i mail a curtclub@gmail.com fins dia 15 de juliol.
 • L’Albufereta organitza una activitat pel mes de juny. Es tracte d’una sortida que duu per títol “Anam a caçar amb el falcó marí”, que es farà dissabte 22 de juny a partir de les 19h i que anirà a càrrec de l’equip d’educació de la Reserva. Una activitat per a tots els públics. Inscripcions a balearsnatura.com
 • El Mercadet Solidari de la FUNDACIÓ CORS OBERT serà diumenge 23 de juny. Per això, si teniu coses per ca vostra: roba, joguines, mobles… i altres objectes que estiguin en bon estat i ja no els volgueu, els podeu dur als Sagrats Cors, al carrer de Mallorca, número 30 de Pollença, o posar-vos en contacte amb el 971 53 06 67.
 • Arrels Marines organitza el VII Fòrum Talaia Nord. Una trobada oberta a totes les persones interessades en la gestió del litoral de Pollença amb tres meses de treball: qualitat de l’aigua, marcs de protecció i pesca, sensibilització. Serà dimecres 12 de juny de 18:30 a 20:30 h als Jardins del Convent. En acabar hi haurà picada i vi de la terra. Inscripcions: talaianord@gmail.com

AGENDA

 • Dilluns 10, Música al Carrer: a l’oficina de turisme Port de Pollença, concert de Spicy Lovers, i a la Plaça dels Seglars de Pollença, Bluesytime. De les 20.30h a les 22.30h
 • Dimecres 12, Música al Carrer: a la Plaça Miquel Capllonch, concert de Manteca Latin Project. De les 20.30h a les 22.30h.
 • Dijous 13, Música al Carrer: a la Plaça Major, concert de Jive Jam . De les 20.30h a les 22.30h.
 • Dijous 13, concert de SONS DE NIT del cicle Petjades, a càrrec de CESC SANSALVADÓ. A la Plaça Miquel Capllonch a les 20h.
 • Dijous 13, presentació del llibre, “Mar de Tramuntana. Un passeig pel patrimoni marítim de la Serra” , de Bartomeu Homar. Hi intervendrà l’autor i Miquel Àngel March. A les 20h a Can Llobera.
 • Divendres 14, conferència del “Festival per a Tothom!” amb “”Brahms, una temporada vora el Rin”. A càrrec de Pere Estelrich. a les 20.30, a la Fundació Rotger Villalonga. Entrada gratuïta fins a completar l’aforament. Us hi podeu inscriure a www.ticketib.com i a l’oficina del Festival, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.
 • Dissabte 15, nova prova esportiva de l’Audere Swimrun Challenge by Cabot Hotels. Aquesta vegada a Cala Sant Vicenç a les 9h. Inscripcions a elitechip.net
 • Diumenge 16, presentació del llibre, “Ell i tu i altres relats“, de Joana Serra de Gayeta. Hi intervendrà l’autora i Josep Joan Vidal, i Miquel Àngel Sureda. A les 12.00h, a Can Llobera.

EXPOSICIONS

 • Exposició “40 anys de lluita LGTBI: 1976-2016” a la Biblioteca de Pollença. Es pot visitar en horari de 9:00 a 14:00 h (de dilluns a dissabte) i de 16:00 a 20:00 h (de dilluns a divendres)

Afegir un comentari