Guardat a: Agenda ~ Publicat el 12/12/2022

Agenda del 12 al 18 de desembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 12 a l’18 de desembre.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Compartim espais públics, una activitat per anar a jugar amb supervisió de monitors i monitores. Divendres, 16 de desembre al parc municipal Miquel Capllonch, a les 16h. Hi haurà xocolatada en acabar l’activitat. Cadascú ha de dur el seu tassó.
 • Obertes les inscripcions obertes per al Parc de Nadal. Per als nascuts entre el 2010 i els 2018. Serà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, 2, 3 4 i 5 de gener. Inscripcions fins dia 16 de desembre, places limitades.
 • Parròquies de Pollença: Sorteig dels Cavallets i Estandart 2024. Divendres, 16 de desembre a les 20h al carreró del vent. Els cavallets s’han de presentar en parella de similar alçada i han d’haver complit els 16 anys a l’hora de ballar. L’estandart ha d’haver complit els 18 anys. En ambdós casos és imprescindible tenir disponibilitat per assajar els mesos de desembre i gener.
 • Campanya Nadal Àrea Comerç: Sortejaran 10 paneres amb productes locals dia 2 de gener. Per participar, tothom que faci una compra a qualsevol comerç, bar o restaurant del municipi, podrà posar el seu nom i telèfon al tiquet i ficar-ho dins les capses que estaran repartides a cada empresa. ATENCIÓ EMPRESES. Enguany el sistema ha canviat i sereu voltros qui haureu d’anar a cercar les capses. Teniu fins AVUI DILLUNS i ho podeu fer a les oficines de turisme, tant la de Pollença com la del Port de Pollença de 8h a 15h o a l’oficina de l’AODL de 8:30h a 15h.

ENTITATS

 • Rotary Club Pollença: Concert de Nadal, a càrrec de M.Àngels Llobera a la flauta travessera, Clàudia Llobera al clarinet i Josep Ramon al piano. Divendres 16, a les 19.30h a la Fundació Dionís Bennàssar (carrer de la Roca, 14). Entrada lliure.
 • Associació de Veïns del Port de Pollença: Divendres, 16 de desembre a les 19h al local social (carrer Mestral, número 15). Presentació del calendari 2023 i festa de Nadal “Objectiu 2023: Eu Moll millor!“. Hi haurà una copa de cava per a tots els assistents i sorteig de lotsde Nadal. Actuació de la coral de l’Escola de Música de Pollença. Per a recollir el calendari: de 10h 1a 14h cada dia a la seva oficina.
 • IES Clara Hammerl: Gran mercadet de segona mà proviatge d’estudis pels alumnes de 4t d’ESO de l’IES Clara Hammerl. Dissabte, 17 de desembre a la sala parroquial del Port de Pollença, d’11h a 19h. En finalitzar el mercadet se sortejarà, entre qui hagui comprat, un lot de productes format per: un pernil, un troç de xoriç ibèric, un tros de formatge i dues unitats de paté.
 • Associació de Persones Majors de Pollença (Sa Nostra):
  • El 22 de desembre sortejaran una cistella de Nadal amb molts de productes. Ja es poden comprar les participacions i tot el que recaptin anirà a benefici de l’associació.
  • Dinar aniversari, dimarts 20 de desembre. Al restaurant Son Sant Martí, a les 14h. Preu: 28 euros i inclou menú, ball amb música en viu i el bus, que sortirà a les 13h des del bar Avenida. Venda de tiquets al seu horari d’oficina.
 • Dinar de germanor de les nascudes i els nascuts l’any 1946. Serà dia 17 de desembre al Club Pollença. La reserva es fa al mateix Club Pollença (fins dia 16, el dia abans).

AGENDA CULTURAL

 • Dimarts 13, Verços, recorregut amb poesia. A les 19.30h a l’Ull Viu; a les 20h a l’Escola de Música; a les 20.30h al Club Pollença; a les 21h a Can Bum; a les 21.30h a Can Llobera.
 • Dijous 15, Cineclub amb la reproducció d’As Bestas, un thriller espanyol dirigit per Rodrigo Sorogoyen. Sinopsi: n’Antoine i n’Olga són una parella francesa que es va instal·lar fa temps en un llogaret de l’interior de Galícia. Allà porten una vida tranquil·la, encara que la seva convivència amb els veïnats no és tan idíl·lica com voldrien. Un conflicte amb els seus veïns, els germans Anta, farà que la tensió creixi al llogaret fins a assolir un punt de no retorn. A les 20.30h al Club Pollença. Preu: 4 euros socis / 6 euros no socis.
 • Divendres 16, presentació del llibre de fotogafia L’Illa Mágica, de Tomeu Santandreu. La màgia de la natura a través de la fotografia d’autor.  Al Club Pollença a les 20h.
 • Divendres 16, Cercavila musical “En moviment pels carrers comercials de Pollença i el Port”. A partir de les 18h, recorregut itinerant.
 • Divendres 16, Fotografia amb llum: consistirà en una carpa obscura on s’hi faran fotografies combinades amb llums. Per a participar s’haurà de presentar el tiquet d’algun comerç de l’associació Teixit Empresarial i pagar 1 euro. A partir de les 18h a la Plaça Major.
 • Divendres 16, Presentació del llibre “La cabellera del posidó. La posidònia, pulmó mil·lenari de la Mediterrània”. Hi intervendran el seu autor, Albert Herranz, i un dels integrants d’Arrels Marines, Nicolau Cerdà. A les 20h a Can Bum.
 • Dissabte 17, Música en directe a càrrec de Xavi Clota and Maria Rumba Fusion i The Vermouth’s Jazz Trio. A la Plaça de l’Almoina de Pollença i al carrer Formentor del Port de Pollença. A les 11h.
 • Dissabte 17, Concert commemoració del centenari de la mort del poeta Miquel Costa i Llobera, amb un sextet de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Amb l’actor Pep Tosar, el tenor Antoni Aragón, el pianista Miquel Estelrich, els violinistes Smerald Spahiu i Paula Marquès, Marta Hatler a la viola i Emmanuel Bleuse al violoncel. Entrada lliure fins a completar aforament. A les 19h a l’església del Claustre de Sant Domingo.
 • Diumenge 18, Trobada de corals nadalenca. A les 18h a la Parròquia de Pollença. Taquilla inversa. Concert benèfic a favor de S.O.S Mamàs Balears.
 • Diumenge 18, Espectacle “En Rico i les festes de Nadal“.  Descobreix com se celebren les festes de Nadal arreu del món i aprèn que la riquesa de cada cultura es troba dins les seves tradicions i com és d’important respectar-les. A les 12h a la Sala d’Actes del Port de Pollença. Espectacle gratuït.

Afegir un comentari