Guardat a: Agenda ~ Publicat el 12/02/2024

Agenda del 12 al 18 de febrer

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 12 al 18 de febrer.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 •  L’Àrea de Cultura anuncia una reunió informativa sobre les subvencions i ajudes econòmiques per impulsar el sector cultural local 2024. Serà dilluns, 12 de febrer, a les 19 h, a les dependències de Cultura (c. Pere Josep Cànaves). L’objecte de la trobada serà mostrar i explicar les mateixes subvencions, resoldre dubtes que hagin pogut sorgir i també escoltar els suggeriments de les persones assistents.
 • L’Àrea de Joventut, organitza un taller de UpCycling, és a dir, de reciclatge. Serà els dissabtes a les 10h a Punt Jove i està destinat a tothom. S’ha de dur una bossa de paper, diaris i mitjons, que s’empraran per crear una cistella de paper teixit, un sotagots de vidre i un pop de tela. Més informació i inscripcions a uepjove@ajpollenca.net
 • L’Àrea de Biblioteques compta amb el següents esdeveniments:
  • Per celebrar el dia Internacional de la Dona i la Nina a la Ciència amb 2 activitats. Les inscripcions es poden fer a mediadora@ajpollenca.net:
   • Dilluns 12, a les 17.30h, contacontes “La idea més meravellosa”. A la biblioteca del Port de Pollença, adreçada a nins i nines a partir de quatre anys. 
   • Dimecres 14, taller “És magia? és ciència!”. A les 17.30h a Can Llobera. (AFORAMENT COMPLET!)

ENTITATS

 • CAN BUM: Calçotada al carrer, dissabte 24 de febrer. Socis 12 euros i no socis 15, entra calçotada, botifarra i pa. Us podeu inscriure fins dia 19 de febrer a través d’un formulari que trobareu a les xarxes socials de Can Bum o a través del correu electrònic canbumespaisocial@gmail.com
 • CLUB POLLENÇA
  • Festa de disfresses infantil serà dimarts 13 de febrer, a partir de les 16:30 amb el grup astronautes estrellats.
  • Divendres 16, hi haurà una xerrada amb el títol “Seguiment, estudi i gestió d’espècies cinegètiques a Mallorca. La importància d’obtenir dades científiques per aconseguir una bona autogestió”. A càrrec del Servei de Caça del Consell de Mallorca. A les 20h. Hi participaran Sebastià Perelló, director insular de caça, Bartomeu Seguí, cap de servei, Marta Carmen Muñoz i Àngel Garcia, tècnics del servei de caça.
 • AAVA de la Cala Sant Vicenç, farà dia 17 de febrer un fogueró i dinar a les 14h a la Plaça dels Pins. Hi haurà música en viu i Castell inflable per a infants. Socis i 1 acompanyant gratuït, no socis 10€. Places limitades, reserves fins dia 14 de febrer. Es pdoran recollir els tiquets el mateix dia a les 13h a l’oficina de turisme. Reserves al 660 667 823.
 • L’Associació de Veïns del Port de Pollença farà una sortida dia 24 de febrer amb concert i sopar. El concetr serà a la Sala Dante de Palma, i estarà ambientat amb música dels anys 60 i 70. El sopar serà al restaurant Maties i Miquel de Son Ferriol. El preu és de 50€ per persona, transport inclòs. Places limitades. Exclusiu per socis. Us podeu apuntar a l’oficina de 10 a 16h.
 • L’Associació de Veïns de Pollença organitza una excursió del Cap de Ses Salines a Cala Llombards. Serà dia 25 de febrer. Sortida a les 8.30 hores a la plaça del Monument. Heu de dur pa i taleca. Preu de 15 euros. Podeu passar a apuntar-vos per la caseta de l’AVVP.
 • L’Associació de Músics de Pollença té obert el termini per inscripcions i renovació de socis. El termini estarà obert fins al 19 de febrer. Si us interessa formar part de l’AMP, heu d’escriure un mail a socis.amp@gmail.com i us enviaran un qüestionari de google que haureu d’emplenar.
 • La Fundació Cors Oberts informa que obrin la botiga de roba de segona mà, cada dimarts de 17 a 19h. Recorden que s’han de dur bossa per les compres.

AGENDA

 • Dijous 15, Cineclub al Club Pollença amb la pel.lícula “La memoria infinita” de Maite Alberdi. A les 20.30h. Entrades 4 euros socis, 6 euros no socis. Sinopsi: Augusto i Paulina porten junts 25 anys. A ell li van diagnosticar Alzheimer fa vuit anys. Tots dos temen el dia que deixi de reconèixer-la.
 • Divendres 16, presentació dels llibres Franz Marc: descubierta una nueva pintura en Pollença (Mallorca) i El hallazgo de una obra de Franz Marc en Mallorca. L’escriptor Carlos Jover i el pintor Tomeu Lamo presentaran els seus llibres sobre el possible descobriment d’una obra inèdita del pintor alemany Franz Marc, a Can Llobera a les 19.30 hores.

EXPOSICIONS

 • Poesia de Gust Grass a l’església del Convent de Sant Domingo. Es pot visitar de dilluns a diumenge, de 10.30 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00h. Fins l’1 d’abril.

Afegir un comentari