Guardat a: Agenda ~ Publicat el 13/05/2024

Agenda del 13 al 19 de maig.

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 13 al 19 de maig.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Escola Viva d’Estiu obrirà inscripcions de dilluns 13 a dimecres 15 de maig. Adreçat a infants que hagin cursat 5è o 6è de primària, i 1er o 2on d’ESO durant el curs escolar 2023/24. Faran activitats esportives, jocs i excursions, sortides a la platja i a la piscina, tallers de cuina i molt més. Preu: 60€ mensuals. Més informació a les xarxes de l’Ajuntament o a través de Serveis Socials.
 • Les preinscripcions per a les Estades Esportives es faran del 15 al 31 de maig. Les Estades són per Infants nascuts entre el 2012 i 2020, es fan als poliesportius de Pollença i Port de Pollença, i seran de l ‘1 de juliol al 30 d’agost. Més informació a l’àrea d’esports.
 • Des de l’Escoleta Pública La Gola també han informat que faran activitats per a l’estiu. Un servei que es donarà durant els mesos de juliol i agost en horari de dematí i que a diferència del curs escolar, aquest NO està subvencionat. Preinscripcions a l’apartat de tràmits del lloc web de l’ajuntament.
  i ATENCIÓ perquè TOTES les famílies han de fer el tràmit. Si NO han d’anar a l’escoleta d’estiu també ho han de fer indicant que NO ho assistiran. Si no ho fan se’ls cobrarà els 2 mesos d’estiu.
 • L’Àrea de Joventut convida a participar d’un qüestionari per millorar les polítiques de juventut que s’apliquen al municipi. La informació obtinguda s’inclourà al Pla de Joventut que s’està elaborant des de l’Àrea de Joventut. Trobareu l’enllaç a les xarxes de l’Ajuntament i Punt Jove, i de l’agenda de la ràdio: https://forms.gle/ub5WgpVTDFcr4jbh7
 • L’Ajuntament de Pollença informa de la convocatòria del concurs oposició per cobrir dues places de peó de neteja en règim de personal laboral fix. El termini de presentació d’instàncies acaba dia 20 de maig. Podeu consultar les bases completes al web de l’ajuntament a l’apartat de tràmits.
 • EMSER informa de les bases de la convocatoria de dues plaçes de personal:
  • Procés selectiu per a cobrir una plaça de tècnic jurídic
  • Procés selectiu per cobrir una plaça d’enginyer industrial
   *Les instàncies es poden presentar fins dia 23 de maig

ENTITATS

 • La propera campanya de Donació de Sang serà dilluns 27 de maig al local de l’AAVV (c/Mestral, 15) de les 17h a les 21h. Podeu demanar hora a donasang.org
 •  La Tercera Edat de Colonya anuncia una excursió cultural per dia 5 de juny.  Es tracta d’una sortida a Campos, amb visita a una vaqueria, també a l’ermita de San Blas, i dinar al restaurant Maties i Miquel. Preu 25€, tot inclòs. Places limitades. Inscripcions a Caixa Colonya fins 30 de maig.
 • Nova jornada de neteja de l’avenc del camí del Puig. Serà el cap de setmana del 8 i 9 de juny, i ja us podeu inscriure enviant un correu electrònic a promotorsdesavenc@gmail.com indicant el nom, DNI i telèfon. Recordam que aquest projecte està obert a tots els públics i amb secció infantil.
 • Can Bum organitzarà un microteatre i col.loqui dia 29 de maig amb el títol “23Kg. Històries de dones que sostenen la vida“. Serà al seu local a les 19h. Les inscripcions són gratuïtes però s’han de fer a través de www.andiara.org o a l’enllaç que trobareu a les seves XXSS.
 • El Sopar Solidari de la Fundació Cors Oberts serà dissabte 1 de juny, a les 20:30h al Pati dels Sagrats Cors. Els tiquets, que valen 12€, inclouen el sopar de pa amb oli, beguda, ensaïmada i gelat, i ja els podeu comprar a Can Cuadrado i als Sagrats Cors mateix. Els beneficis es destinaran als infants apadrinats a Rwanda.

AGENDA

 • Dijous 16, comencen les xerrades d’El Festival per a tothom del Festival de Pollença. La primera serà a càrrec de Pere Estelrich es titula “Unes estacions barroques” i serà a les 20.30 a la Fundació Rotger Villalonga. (L’entrada és gratuïta i fins a completar l’aforament, que és limitat. Per això, les persones amb inscripció prèvia tendran el lloc garantit. Es poden fer en línia a través de ticketib.com o presencialment a l’oficina del Festival, de dilluns a divendres de 9h a 14h.)
 • Dijous 16, hi ha Cineclub al Club Pollença amb la pel.lícula The Beast“. Un romanç de ciència ficció sobre un futur distòpic on la inteligència artificial reina i les emocions s’han convertit en una amenaça. La projecció és a les 20.30h al Club Pollença. Entrada: 4€ socis, 6 € no socis.
 • Dijous 16, xerrades de la UOM amb el títol «Tradició i arquitectura contemporània a les Balears» a càrrec de la doctora María Sebastián, professora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts. A les a les 18h al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença.
 • Divendres 17, dins el cicle Coneguem Formentor‘ impulsada per la Fundació Rotger Villalonga, es farà una xerrada a càrrec d’Andreu Seguí, amb el títol “Corserisme i Formentor”. És a les 20.00h a la seu de la fundació (c/Philip Newman, 11).
 • Dissabte 18, SANT ISIDRE, PATRÓ DELS PAGESOS. Diada sobre la pagesia. L’Àrea de Comerç i la Cooperativa Pagesa de Pollença, celebren una diada per apropar-nos al món de la pagesia i del sector primari, així com també per continuar amb el pla de promoció del producte local km 0. La jornada se celebrarà a ca n’Escarrintxo
  • 9.30h: demostració de llaurar, a càrrec de l’Associació Balear de Tracció Animal
  • 10.30h: desgutació solidària de pa amb oli amb me de Pollença torrat al caliu i beguda (durant tota la jornada, tan berenar com dinar). Tot el que es recapti serà a benefici de PRODIS.
  • 11.30h: concurs de cans pastors, amb l’Associació Balear del Border Collie de Pastoreig. (Inscripcions al 616 00 43 58 o al seu instagram fins dia 16 de maig.)

EXPOSICIONS

 • A la recerca del que m’és propi‘ de Miquel Àngel Àlbis, és l’exposició de primavera de l’església del convent. L’exposició es pot visitar cada dia fins el 9 de juny en horari de 10.30 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00h
  • Presentació del catàleg i visites guiades a l’exposició a càrrec de l’artista, Miquel Àngel Albis.

Afegir un comentari