Guardat a: Agenda ~ Publicat el 14/12/2020

Agenda del 14 al 20 de desembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 14 al 20 de desembre:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Tens una botiga a Pollença? Participa a la primera taula de participació del sector de botigues i tendes! El 15 de desembre a les 18:30h, de forma virtual. La intenció és que siguis promotor/a de propostes i accions que responguin a les teves necessitats, i que l’Ajuntament vos pugui donar suport, per això, la vostra assistència és de gran importància .Confirma la teva assitència al correu: aodl@ajpollenca.net i rebràs el link per connectar-te a través de la plataforma zoom.
 • L’ajuntament de Pollença organitza un TALLER PER A FAMÍLIES. Es tractaran dos temes diferents: la prevenció del consum d’alcohol i altres drogues en els/les joves (per un oci saludable), i Educar en valors: per un bon ús de les TICs. Dimarts 15 de desembre, a les 18.00 h, al Sala d’Actes del Port de Pollença. Aforament limitat. Reserva prèvia: Al 627 078 569 D’11.00 a 14.00 h.
 • Les àrees de Biblioteques i Mediació Cultural no volen que cap infant es quedi sense el seu regal dels Reis d’Orient. És per això que han posat en marxa una recollida de llibres de lectura infantils i juvenils nous o que estiguin en molt bon estat (recordau que formaran part dels regals que els nins i nines rebran). Aquests llibres seran enviats posteriorment a les entitats de caire municipal que gestionen altres recollides solidàries. Podreu dipositar els llibres a una capsa que trobareu a l’entrada de la biblioteca de Can Llobera i de la del Port de Pollença. Aquesta recollida solidària de llibres es durà a terme  fins dimarts 15 de desembre.
  A més informen que degut a les noves mesures de protecció que han entrat avui en vigor, la sessió del club de lectura infantil que havia de tenir lloc avui capvespre, queda postposada fins any nou (una opció seria dia 12 de gener). No obstant això, el llibre que avui s’havia de donar per fer la sessió dia 26 de gener està preparat per si el voleu anar a recollir a Can Llobera.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • Tens ganes d’aprendre mindfulness? Ràdio Pollença juntament amb el psicòleg clínc José Luis-Reig t’oferim l’oportunitat de fer-ho amb un nou curs que estam preparant . Et pots apuntar al Facebook de “Mindfulness Mallorca” o enviant un correu a radio@ajpollenca.net . Un curs en el que obtendràs seguiment i feedback a través dels micròfons de Ràdio Pollença! Per a més informació telefonau al 669 49 66 34 o al 971 53 54 55.

 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’ajuntament ha publicat les Bases específiques per cobrir una plaça de coordinador/a de cultura. PERSONAL LABORAL FIX. Tota la información a ajpollenca.net

ENTITATS

 • Les Parròquies de Pollença i Port de Pollença han establert un sistema d’entrades/tiquets gratuïts per tal que les persones que vulguin assistir a les Matines de dia 24 de desembre a les 18h al Port de Pollença, i a les 20h  a Pollença, puguin fer-ho assegurant-se la seva plaça i sabent que es compleix amb l’aforament limitat.Per tal de poder recollir les entrades gratuïtes, l’horari en el qual es podran adquirir serà el següent:
  • Dissabte 19: abans i després de la missa de les 18h al Moll i les 19.30h a Pollença.
  • Diumenge 20: abans i després de la missa de les 10.30h al Moll i 12h a Pollença.
  • Dilluns 21: a Pollença de 10h a 13h. Al Moll de 10h a 12h.
  • Dimarts 22: a Pollença de 16h a 18h. Al Moll de 17h a 19h.
  • Dimecres 23: a Pollença de 10h a 13h. Al Moll de 10h a 12h.

  A més, dia 1 de gener a les 18.30h al Moll i a les 20h a Pollença, es realitzarà una presentació dels personatges de la Sibil·lal’Àngel i el Sermoner de la Calenda, perquè tots els que vulguin gaudir dels seus cants, puguin fer-ho.

 • Colonya Caixa Pollença col·labora un Naldal més amb la campanya “Cap Infant sense jugueta”, un projecte de la Fundació Solidària de Monti-Sion, perquè tots els infants de Mallorca tenguin juguetes. Amb aquesta finalitat, demanen que totes les persones que vulguin aportar el seu granet d’arena deixin joguines noves, per a infants d’1 a 10 anys, a qualsevol oficina de Colonya Caixa Pollença, abans del 5 de gener. Des de l’organització, demanen que les juguetes no siguin bèl·liques, sexistes ni perilloses; que duguin piles, si cal, i sense embolcall o bé que aquest sigui transparent. Aquestes juguetes es repartiran entre infants de famílies sense recursos ateses per l’organització d’ajuda a les persones amb grans dificultats de subsistència.
 • Emprèn Pollença organitza un sorteig de 1.000€. Hi pots participiar amb compres iguals o superiori a 10€ dels comerços associats a Emprèn Pollença. Fins dia 28 de desembre. El sorteig es farà en directe dia 29 de desembre a les 12.30h a Ràdio Pollença. I el 4 de gener es realitzaran les compres amb els 1000€ guanyats!
 • PRODIS organitza un SORTEIG D’UNA CISTELLA DE NADAL! En combinació amb les dues darreres xifres del sorteig de la Loteria de Nadal de dia 22 de desembre. Podeu comprar els tickets a la seu de PRODIS i al Club Pollença. Preu de les paperetes: 5€
 • L’Associació de Persones Majors de Pollença informa que si algun soci encara no té loteria de Nadal, la vendran dia 15 de desembre de 10.00h a 11.00h. Obert a tot el qui vulgui un dècim.
 • L’Associació de Persones Majors del Port de Pollença informa als seus socis que per acord de la junta directiva. Aquest any 2020 no es cobraran les quotes. A més, els socis poden passar a recollir l’obsequi de Nadal el matí el dimecres 16 de desembre de 10.00h a 12.30h i l’horabaixa de 16.30h a 18.00 al local social. Recorden que els diumenges tenen tancat i que quan hi vagin han de dur el carnet de soci.
 • Els membres de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Pollença (AECC) monten una paradeta d’adorns de Nadal casolans. Dimecres 16 de desembre a la Plaça del Port de Pollença. Posa el teu granet d’arena a la investigació contra el càncer!
 • L’Associació de Veïns del Port de Pollença informa als socis que poden recollir el seu obsequi de Nada al local de l’AVPP, entre els dies 14 i 18 de desembre d’11 a 13 i de 16 a 18 hores. Important dur el carnet de soci.
  A més, informen que dia 21 de gener hi haurà eleccions a la Junta Directiva de l’AVPP.El termini de presentació de candidatures començarà dia  17 de desembre del 2020 i finalitzarà el dia 11 de gener del 2021, a les 21,00 hores. S’hauran  de presentar candidatures completes, que cobreixin la totalitat dels càrrecs de la Junta  Directiva, degudament acceptats per escrit pels candidats proposats, en sobre tancat amb  justificant de rebut, a l’oficina de l’entitat, carrer Mestral nº 15, entresol, del Port de Pollença
 • Undermoll organitza el seu primer MERCADET DE NADAL DE 2ª MÀ. Fins dia 30 de desembre estarà obert al carrer Viçenc Buades nº 39, al Port de Pollença. De dilluns a divendres de 10.00h a 13.00h i de 17.00h a 19.00h. Les donacions aconseguides aniran destinades a projectes sense ànim de lucre, en concret es destinarà a regals per als Reis d’Orient. Si algú els vol fer arribar objectes, roba, sabates, llibres o alguna altra cosa ho pot fer en el mateix horari fins dia 15 de desembre.
 • La Cooperativa Pagesa de Pollença ens recorda que segueixen duguent a casa el me i la porcella. Servei a domicili a Pollença, Alcúdia i Sa Pobla telefonant al 971 53 41 46. Aquestes festes disfruta en  familia d’un bon dinar o sopar amb la carn dels pagesos de Pollença. Compra producte local o Km 0!
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Trobareu l’Espai Artesanal al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • AFAMA organitza un Gran Sorteig de TRES CISTELLES DE NADAL! Aniran en combinació amb les quatre darreres xifres del 1r, 2n i 3r premi del sorteig de la Loteria de Nadal de dia 22 de desembre. La Panera nº 1 anirà amb el 1r premi de la Loteria de Nadal, la nº 2 amb el 2n premi i la nº 3 amb el 3r premi. Podeu comprar les paperetes per aquest sorteig als treballadors i familiars d’AFAMA i a diferents establiments del municipi.  Aquestes cistelles estan exposades al carrer de Miquel Costa i Llobera, 5. IMPORTANT: si dia 22 de gener no han sortit els guanyadors, es tornarà a sortejar.
 • La Confraria de Pescadors de Pollença recorden l’horari del punt de venda directe de peix. Aquesta setmana el punt de venda de peix estarà obert avui dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:30h. Segons el temps ens informaran de quins altres dies obrin.
 • La Fundació Cors Oberts informa que obrin la botiga de segona mà  els dimarts i dijous de 17 a 19h, la recaptació es destinarà al suport de famílies vulnerables i a altres projectes de la Fundació. D’altra banda, demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS I DIJOUS DE 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
  A CAUSA DE L’ACTUAL SITUACIÓ SANITÀRIA , ES DEMANA QUE NO ES DUGUI ROBA,  A CAUSA QUE EL PROJECTE QUEDA SUSPÈS FINS EL 2021.

AGENDA CULTURAL

 • Dijous 17,  Cinema al Club Pollença, amb  la projecció de “LUA VERMELLA”.  A les 20.00h!! AJORNAT PRE PRECAUCIÓ SANITÀRIA!! I també informen que la Junta directiva del  Club Pollença ajorna l’Assemblea General Ordinaria convocada per aquest divendres, fins a nou avís.
 • Dissabte 19 , mostra dels productes del joves emprenedors, al Claustre de Sant Domingo. Oberta per a tot el públic. SUSPÈS!
 • Dissabte 19,TEATRE LLUM PROFUNDA. Mariona Forteza munta en directe un reportatge que fa un retrat humà de dos personatges: Mascaró i Harrison. Dos homes amb els seus problemes i contradiccions que van mostrar nous camins a la humanitat. A les 19.00h al Club Pollença. Gratuït però amb reserva previa. RESERVES: Can Llobera de dimarts a divendres d’11.00h a 14.00h, Tel. 971 53 01 08 Ext. 200
 • Diumenge 27, CONCERT LÍRIC, PERENNE “La música que mai caduca”. Amb la Soprano Marta Bauzà i el Tenor Antoni Lliteres, acompanyats per Andreu Riera al piano . A les 18.00 h, a l’Església del Convent de Sant Domingo. Aforament limitat. Preu entrada 15 € a ticketib.com

AUDITORI D’ALCÚDIA

 • Dissabte 19, concert de XANGUITO. Presenten un espectacle anomenat XANGUITO ESPECIAL NADAL. On es podrà gaudir de tots els seus temes més coneguts i enfocant la temàtica al nadal. A les 19:00h, Preu: 8€. Venda d’entrades a l’Auditori. SUSPÉS!!!
 • Diumenge 20, projecció de “RIFKIN’S FESTIVAL” A les 18.00h. Preu: 5€.

  Marina és una al.lota de trenta anys que es guanya la vida organitzant casaments. A diferència dels seus clients, ella gaudeix d’una vida sense lligams ni compromisos, fins que una nit coneix a Carlos, un afer més per a ella i un moment de debilitat per a ell. Perquè ell té nòvia: Alexia, una jove perfecta i amiga d’infància de Marina. Quan Alexia descobreix la targeta de visita de Marina entre les coses de Carlos, ho interpreta com una proposta de matrimoni i diu que sí immediatament.

   

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís hi ha una exposició de Toni Madilego que podeu visitar-la tot el mes de desembre. I també trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    • “VINART” (Vins i Art), exposició col.lectiva de 30 artistes per aquesta col.laboració entre la FUNDACIÓ / GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR i la BODEGA CAN AXARTELL de Pollença. Es tracta d’una caixa de vi d’edició limitada que inclou: 3 botelles de vi “The Artist” 2015, 2016, 2017; 1 Llibre “50 Anys Després” de Dionís Bennàssar; 1 Litografia d´edició limitada i inèdita de l´artista Dionís Bennàssar i Obra PICTÒRICA o ESCULTÒRICA dels artistes participants. Té un preu de sortida de 150€. Apostes fins el  dilluns 21 de desembre a les 14.00h. Més informació a la seva plana web www.galeriadionisbennassar.com
    • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari