Guardat a: Agenda ~ Publicat el 14/11/2022

Agenda del 14 al 20 de novembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença 14 al 20 de novembre.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Biblioteques de Pollença: Contacontes amb motiu del 25N. Inscripció prèvia a mediadora@ajpollenca.net
  • AFORAMENT COMPLET “Pepuka i el monstre que li va prendre la seva rialla”. A partir de 4 anys. Dilluns 21, a les 17.30h, a la Biblioteca del Port de Pollença. Aforament limitat.
  • “Paraules màgiques”, amb la Fada Despistada. A partir de 4 anys. Dimecres 23, a les 17.30h, a Can Llobera. Aforament limitat.
 • L’Àrea d’Igualtat ha programat activitats aquestes properes setmanes amb motiu del 25N:
  • De dilluns 14 al 22 de novembre, Exposició “25 homes donant la cara contra les violències masclistes”. Al saló de l’Associaciço de Veïns del Port de Pollença.
  • Dimecres 16, Debat “La Traviata i la situació prostitucional”. Adreçat a la població general. A les 19h al Club Pollença.
 • L’Escola de música de Pollença ha organitzat dos concerts amb motiu de Santa Cecília, el dia dels músics. Dilluns 21 i dimarts 22 a les 19.30h hi haurà concert dels alumnes de piano, flauta, clarinet, guitarra, percussió i música de cambra. L’escenari dels dos dies serà l’església del Roser (Convent de Sant Domingo).

ENTITATS

 • Arrels Marines: “Quins valors s’amaguen al municipi de Pollença”, una visió comuna des de Pollença, el Port i la Cala. Dijous 17, de 18h a 20h, al Saló d’actes del Port de Pollença (C/ Tramuntana, 2). Amb pica-pica i vi de la terra. Inscripcions a info@arrelsmarines.org
 • Arrels Marines: Cerquen socis i sòcies que vulguin participar en una gravació curta que faran aquest dissabte, dia 19, a Pollença i el Port per explicar què ha empès la gent a fer-se socis d’Arrels Marines. Els podeu contactar a través de xarxes socials si vos fa ganes participar.
 • AFAMA: Tornen a organitzar el 3r Gran Sorteig de Paneres de Nadal. Fan una crida als comerços que puguin estar interessats en col·laborar amb ells. Us podeu posar en contacte amb AFAMA a través de xarxes socials (@afamapollensa), directament visitant les seves oficines o telefonant al 971 53 02 52.
 • Associació de Veïns del Port de Pollença: Dinar de matances. Diumenge 27m a les 14.30h, al local social. Els tiquets tenen un preu de 10 euros pels socis i 15 euros per l’acompanyant (màxim 1 per soci) i es poden recollir fins dijous 24 a la seva oficina  de 10h a 14h. S’ha de presentar el carnet de soci per accedir al local i comprar els tiquets. Cada persona ha de dur plat, coberts i tassó. Les places són limitades fins a l’aforament del local i és un acte exclusiu per a socis.
 • Quintos del 1947: Divendres, 25 de novembre, a les 13.45h. Al restaurant La Parra, al Port de Pollença. Preu per persona 30 euros, es pot dur acompanyant. Tiquets a Pollença a Siroco Moda i a la papereria Tot Útil i al Port de Pollença a l’impremta Magenta. Places limitades, els tiquets se poden adquiri fins el dimecres 23. Més informació al 609 029 231
 • Club Pollença: Convocatòria d’una plaça de Conserge/Explotació del bar-restaurant, a partir de 2023. Termini de presentació de sol·licituds fins el 16 de novembre. Contacte: secretaria@club-pollensa.com

AGENDA CULTURAL

 • Dijous 17, Cineclub amb la reproducció de “La consagración de la primavera”, un drama sobre discapacitat espanyol dirigit per Fernando Franco. Es parla sobre aquell moment vital en el que tot és possible i com la trobada més inesperada ens pot canviar la vida. A les 20.30h al Club Pollença. Preu: 4 euros socis / 6 euros no socis
 • Divendres 18, estrena de la minisèrie documental “A muntanya”, un projecte de Toni Mateu i Antoni Mir, que presenten IB3 i el Consell de Mallorca. Relata el paper dels propietaris i cuidadors de les grans finques i possessions de la Serra de Tramutana en la preservació del patrimoni natural i de l’arquitectura paisatgística d’aquestes extensions de terra que donen caràcter i fisonomia a la Serra. A les 19h al Club Pollença.
 • Diumenge 20, Mercart d’AFAMA amb La Capsa dels Records. A les 18h al Club Pollença.

Afegir un comentari