Guardat a: Agenda ~ Publicat el 15/02/2021

Agenda del 15 al 21 de febrer

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença de 15 al 21 de febrer:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • Des de l’Àrea de Comerç  conscients de la greu situació en la qual es troba el sector de la restauració a causa de la crisi provocada per la COVID-19, volen ajudar a difondre i promocionar tots aquells bars i restaurants que disposen de servei de menjar per endur i/o servei a domicili.
  Per això anuncien que es farà promoció de tots els establiments a través del web, xarxes socials i ràdio municipal amb l’objectiu és augmentar la seva visibilitat. Si teniu un bar o restaurant amb servei de menjar per endur i/o servei a domicili en el municipi de Pollença, podeu completar el  formulari que trobareu al facebook de l’ajuntament o posau-vos en contacte amb l’AODL, mail aodl@ajpollenca.net o telèfon 661 59 34 33.
  L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la a partir del proper  mes de març, emplena les teves dades que trobaràs al formulari al facebook de l’ajuntament . Podràs cancel·lar la teva subscripció en qualsevol moment.

 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’ajuntament ha publicat les Bases específiques per cobrir una plaça de coordinador/a d’educació. PERSONAL LABORAL FIX. Tota la información a ajpollenca.net. Presentació d’instàncies. FINS DIA 15 DE FEBER.

ENTITATS

 • Undermoll organitza un Mercadet de 2ª Mà a benefici de la família ÚBEDA PUERTA.  Serà diumenge 21 a la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, de 10.00h a 14.00h. Podeu fer les vostres donacions d’objectes de dimarts a divendres de 10.00h a 13.00h al C/ Vicenç Buades 39.
 • La Fundació Guillem Cifre de Colonya convoca la quarantena edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya. El termini per a la presentació d’originals a aquesta edició finalitzarà el proper dia 30 d’abril de 2021. Consulta les condicions i bases a la  web: www.colonya.com
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Trobareu l’Espai Artesanal al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 12:00 a 13:00h. Si el temps ho permet.

 

AGENDA CULTURAL

 • Dissabte 20, CONCERT QUARTET DE CORDA A les 17.30 h, a la Parròquia de Pollença. [Gratuït] Aforament limitat. Reserva prèvia:  De dimarts a dissabte. De 10.00 a 14.00 h. Tel. 674 78 19 91 
 • Diumenge 21, espectacle de circ “NOU”, de la cia Maria Antònia Oliver. A les 12.00h al Claustre del Convent de Sant Domingo. Aforament limitat. Reserva prèvia: Ticketib.com

SORTEJOS

 • Divendres sortejarem una entrada doble per l’espectacle de circ “NOU”, de la companyia Mariantòniaoliver.
  Podeu participar enviant el vostre nom i un telèfon de contacte a:
  ☎️971 53 54 55/ wpp 687 72 11 93
  📧 radio@ajpollenca.net

 

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR col.lectiva.
    • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari