Guardat a: Agenda ~ Publicat el 15/05/2023

Agenda del 15 al 21 de maig

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 15 al 21 de maig. 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Biblioteques de Pollença: per celebrar el Dia d’Europa, dia 22 de maig, a les 17.30 hores a la biblioteca de Pollença, Can Llobera  contacontes “Conta’m Europa”, adreçat a infants a partir de 4 anys. Inscripció prèvia a l’adreça mediadora@ajpollenca.net COMPLET, OBERTA LLISTA D’ESPERA
 • Punt Jove: Estiu Jove 2023. Davant l’allau de preinscripcions per les activitats d’estiu, estan fent gestions per mirar d’augmentar places pel grup dels nascuts l’any 2010, 2009, 2008,… que és on hi ha més peticions (augmentant monitors, gestionant transport i activitats).
  El grup del 2011 totes les preiscripcions seran admeses. Treuran els llistats provisionals aquests dies.
 • Escola Viva Estiu 2023: consistirà en activitats esportives, jocs i excursions, platja i piscina, tallers de cuina… Dirigit als infants que hagin cursat des de 5è d’educació primària fins a 2n d’ESO durant aquest curs 22/23. Preinscripció: des del 15 de maig a les 8h fins al 17 de maig a les 23.55h. El llistat d’admesos es publicarà el 29 de maig. Preu: 60 euros mensuals. Més informació i inscripcions al 676 002 561 i a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Pollença.
 • Estan obertes les inscripcions per al cicle de conferències de la UOM, que es duran a terme durant els mesos de maig i juny. Seran els dijous a les 18h al Centre Miquel Capllonch del Port de Pollença i són gratuïtes. Les persones interessades es poden inscriure al 663 70 65 72 o a través de les terceres edats. L’Ajuntament habilitarà un autobús gratuït per aquelles persones que hi vulguin anar des de Pollença. Els interessats ho poden especificar a l’hora de fer la inscripció. El cicle de conferències comptarà amb 5 xerrades, de temàtica diversa: des d’arquitectura, salut, medi ambient, entre d’altres.
  • Dijous 18, segona conferència amb el títol “Les coves i els fenòmens càrstics a les rondalles mallorquines: apunts de geologia i etnografia”, a càrrec del Doctor Lluís Gómez, professor del Departament de Biologia.
  • Per als participants a les conferències que parteixin des de Pollença amb el bus: el punt de trobada és el bar Avenida, a les 17.30h.
 • ELECCIONS 28 M: 
  • Els electors residents a territori nacional que vulguin exercir el vot per correu poden sol·licitar-lo fins al proper dia 18 de maig a qualsevol de les oficines de correus. Les persones que tenguin certificat electrònic ho poden instar a la web https://www.correos.es/es/es/particulares/para-el-ciudadano/voto-por-correo.
  • El termini màxim per depositar el vot a les oficines de correus serà el dia 24 de maig (tret que se decreti una pròrroga del dit termini).

ENTITATS

 • Associació de Persones Majors de Pollença (Sa Nostra): Exposició de  flors els dies 19, 20 i 21 de maig. Inauguració divendres 19 a les 16.30h. Per a l’exposició s’hi poden dur rams de flors, cossiols i composicions. Es prega dur-ho divendres 19 al matí.
 • Museu Dionís Bennàssar: Portes obertes amb visites guiades gratuïtes amb motiu del Dia Internacional dels Museus. Dijous 18, de 17h a 20h. Inscripcions a través d’un formulari a les seves xarxes socials.
 • Divendres 19, campanya donació de sang al centre sanitari de Pollença. De 16:30h a 21.30 hores. Podeu sol·licitar la vostra cita al web www.donasang.org.

AGENDA CULTURAL

 • Dijous 18, Cineclub, amb la reproducció de “El inocente”, una comèdia francesa dirigida per Louis Garrel. Sinopsi: Quan n’Abel descobreix que la seva mare, na Sylvie, que ronda els seixanta anys, és a punt de casar-se amb un home a la presó, entra en pànic. Amb el suport de na Clémence, la seva millor amiga, farà tot el possible per intentar protegir-la. A les 20.30h al Club Pollença. Socis 4 euros / no socis 6 euros.
 • Divendres 19, segona xerrada del cicle “El festival per a tothom!”, per acostar la programació d’enguany del Festival a tots els públics. Du per títol “Les tres bes de la música”, a càrrec del matemàtic i divulgador, Pere Estelrich. Inscripcions al 626 308 326, al mail info@festivalpollenca.com o al web festivalpollenca.com. Entrada lliure i gratuïta fins a completar l’aforament. Les persones amb inscripció prèvia tendran el lloc garantit. A les 20h a la Fundació Rotger Villalonga.  
 • Dissabte 20, intercanvi lliure de roba infantil primavera-estiu, accessoris i juguetes. De 10h a 13h. Si voleu dur coses perquè siguin reaprofitades, ho podeu dur dimecres 17 de 16.30h a 19.30h i divendres 19 de 19h a 20h. A Can Bum.
 • Dissabte 20, Festival Internacional de Teresetes, amb la funció “Ahoi!”. És un espectacle familiar de 30 minuts, recomanat a partir de 3 anys i sense text. És un conte poètic, que treu delicadament l’humor dels tres protagonistes de diferents generacions. A les 18h a la Plaça Miquel Capllonch. Entrada gratuïta i no es necessita reserva prèvia.
 • Diumenge 21, Festival Internacional de Teresetes, amb la funció “Cu-Cu”. És un espectacle familiar de 55 minuts, recomanat a partir de 5 anys i en català. Es parla de com és el procés de créixer i d’estimar-se a un mateix. A les 12h al Club Pollença. Entrada gratuïta, però s’ha de reservar la invitació a través de ticketib.com
 • Diumenge 21, darrer concert del cicle “Bach amb Marimba”, de Joan Campomar Cerdà. On s’interpretaran suites de Bach amb marimba. A les 20h a al santuari del Puig de Maria. Taquilla inversa a benefici de Prodis.

EXPOSICIONS

 • Esglèsia del Convent: “Edicions Maior 25 anys. Obra gràfica 1991 – 2016“. Fins dia 18 de juny. De dilluns a diumenge de 10.30h a 13.30h i de 17h a 20h.
  • Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, han organitzat dues visites guiades pel dijous 18 de maig. Aniran a càrrec de l’artista Amador Magraner, gran coneixedor dels artistes i obres exposades. La primera visita serà a les 10.45 i la segona a les 18.00 h.
   Aconsellen reservar prèviament al correu electrònic museu@ajpollenca.net
  • Dissabte 20, hi ha una classe magistral ‘El polímer com a matriu per al gravat” a càrrec de Perico Simón i Ramón Freire. Serà a les 18.30h a l’església del Convent de Sant Domingo. És una activitat gratuïta i oberta per a tothom.

ACTES POLÍTICS

 • Taula rodona amb els candidats i la candidata a la batlia de Pollença. Dijous, 18 de maig, a les 20h, al local de l’Associació de Veïns del Port de Pollença. Entrada lliure. També el podreu seguir en directe a través de Ràdio Pollença.
 • Més per Pollença:
  • Un refresc amb Joana Aina Campomar a la Cala Sant Vicenç. Dimecres 17, a les 19h, al restaurant Cala Barques.
  • Acte central de campanya, amb Joana Aina Campomar, candidatat a la batlia de Pollença, Steffy Pozo, candidata a la delegació del Port de Pollença i Jaume Alzamora, candidat a la presidència del Consell de Mallorca. Presenta Francesca Palou “Paiaia”, glosada amb Mateu Xurí i refrigeri. Divendres 19, a les 20h, al saló parroquial del Port de Pollença.
 • PSIB-PSOE Pollença:
  • Trobada jove. Trobada oberta a totes les persones joves que vulguin aportar les seves idees, propostes o posar de manifest les seves necessitats. Divendres 19, a les 20.30h, a la plaça de Ca les Munnares. També hi haurà música i refrigeri.
  • Acte central de campanya, amb la candidata a la presidència del Govern Balear, Francina Armengol, el candidat a la batlia de Pollença, Martí March, i la número dos, María José Jiménez. Dissabte 20, a les 18h, al passeig Saralegui (esplanada devora l’Oficina de Turisme del Port de Pollença).
 • Unió Mollera Pollencina: Sopar d’arròs de peix, beguda, postres i música en directe. Dissante 20, a les 20.30h, al local de l’AAVV del Port de Pollença. Cadascú ha de dur plat i coberts. Gratuït, però recollida de tiquets dimecres 17 a la paradeta d’UMP al mercat del Port de Pollença o a Electrodomèstics Reus.
 • Partit Popular de Pollença: Diada al Puig de Maria. Dinar d’arròs brut i activitats d’aventura per els nines i nines. Diumenge 21, sortida des del parc infantil davant Can Conill a les 10h i dinar a les 14h. Preu dels tiquets 10 euros, recaptació íntegra a benefici de l’Obreria del Puig de Maria. Venda de tiquets: botiga Món d’Aventura a Pollença i Restaurant Màxim a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença.

Afegir un comentari