Guardat a: Agenda ~ Publicat el 16/10/2023

Agenda del 16 al 22 d’octubre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 16 al 22 d’octubre.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Inscripcions obertes per activitats de l’Àrea de Cultura:
  • Vols ballar swing? Classes els dilluns: de 18h a 19h en parella i de 19h a 20h Solo Jazz (individual). Del 16 d’octubre al 21 de juny. 10 classes trimestrals 80€ per persona. A la Sala de Conferències del Claustre. Inscripcions al 619 57 93 91 o a roquetaswing@gmail.com
  • Taller de glosa a càrrec de l’Associació de Glosadors de Mallorca. 10 sessions a partir del 19 d’octubre. Els dijous a les 19.30h a l’Espai Social Can Bum. Inscripcions fins diumenge 15 a ticketib.com. Preu 50€.
 • L’Ajuntament informa que es farà un Curs de Ciberseguretat a Pollença adreçat a tothom i especialment per als negocis i comerciants. Dimecres, 18 d’octubre a les 18.00 hores, al Saló Parroquial, carrer Tramuntana, Port de Pollença. Ensenyaran com prevenir les amenaces cibernètiques i protegir les teves dades. Places limitades. Inscripcions i informació a través de Xarxes Socials, Mallorca Activa i Eventbrite.es.
 • L’Àrea de Cultura informa que els dies 27, 28 i 29 d’octubre es tornarà a interpretar “Mori el Mal Govern“, una història sobre les germanies dirigit per Joan M. Albinyana, a través del text original de Pere Salas. Serà a la Plaça Vella a les 19h i a les 21h. Venda de tickets a ticketib.com per 8€.
 • Àrea de Biblioteques informa de dos contacontes:
  • Dilluns 23 ” Biblioburro”. A la Biblioteca del Port de Pollença. Per infants a partir de 4 anys. A les 17.30h. Inscripció prèvia a mediadora@ajpollenca.net. AFORAMENT COMPLET.
  • Dimecres 25 “Shh estic llegint” a Can Llobera a les 17.30h. AFORAMENT COMPLET.

ENTITATS

 • Fundació Donants de Sang informa que aquest divendres hi ha campanya de donació de sang a Pollença, al Centre Sanitari, al c/Bisbe Desbach, de 16:30 a 21:30h. Més informació i cita prèvia a donasang.org o a al 971 76 44 33. 
 • Tercera Edat de Colonya: Celebrarà la bunyolada pels socis dia 24 d’octubre a les 18h. Els socis poden passar a retirar els tiquets presentant carnet de soci de 18h a 20h, dimarts dia 10 i dimecres dia 11, i la setmana següent de dimarts dia 17 a divendres 20.
 • L’Associació de Veïns del Port de Pollença celebrarà la Festa de les Verges diumenge 22 d’octubre a les 19:00 h al Local Social. Acte exclusiu per socis, cal presentar el carnet.
 • Associació de Persones Majors de Pollença: Celebrarà una bunyolada pels socis dia 26 d’octubre. Els dies per anar a cercar els tickets són 13,14,16,17,18,23 i 24. 
 • Obreria del Puig: Bunyalada dia 20 d’octubre a la plaça major de Pollença a partir de les 17.30 hores. En cas de fer mal temps es traslladarà la venda a Can Villalonga.
 • Corda Amarada: El grup de música popular pollencí celebra Santa Úrsula i Les Verges divendres 20 al Club Pollença a partir de les 20.30 hores. Des d’allà iniciaran la seva tradicional ruta per plaça i diferents carrers de Pollença interpretant diferents melodies. Si algú vol que vagin davall casa seva a tocar, ens ho podeu sol·licitar a Ràdio Pollença, al 971 53 54 55 i els ho farem arribar. Tot això es durà a terme si la meteorologia ho permet.
 • Can Bum: Amb el canvi de temps, torna l’intercanvi de roba infantil de Can Bum. Si teniu peces que voleu que aprofiti algú les podeu dur aquest dimarts, dijous o divendres de 17:30 a 19 hores al local. Si voleu anar a mirar per reaprofitar la roba la trobareu diumenge 22 de 10:30 a 13hores. L’intercanvi és lliure: no fa falta dur res per reaprofitar altres coses i l’objectiu és estalviar, reduir l’impacte de la indústria tèxtil i escapar del consumisme.
 • Parroquies de Pollença: Pollença participa a la nit de les esglésies, organitzada pel Bisbat de Mallorca i la Fundació Amics del Patrimoni. Per aquest motiu l’Església de Sant jordi romandrà oberta divendres 20 de 20h a 23h només amb il.luminació d’espelmes.

AGENDA CULTURAL

 • Dijous 19 Cineclub, amb la reproducció de la pel·lícula “El sol del futuro“, una comèdia de Nanni Moretti. Entrades: 4 euros socis / 6 euros no socis. A les 20.30 al Club Pollença. SINOPSI: Giovanni (Nanni Moretti) un conegut cineasta italià, es prepara per rodar la seva nova pel.lícula. Però entre la seva parella en crisi, el seu productor francès a punt de fer fallida, i la seva filla que no li fa cas, s’haurà de repantejar com fer les coses si vol conduir al seu petit món cap a u futur brillant.
 • Divendres 20, presentació del llibre del Dr. Pere Salas “Mori el Mal Govern”, el quan va donar lloc a l’obra de teatre que reb el mateix títol. A la presentació intervindran el mateix autor i el Dr. Damià Pons. A les 20 h a Can Llobera. Entrada gratuïta.
 • Dissabte 21, concert de piano “Tecles per rompre el silenci” Laura Picó Barí interpretarà a Scarlatti, Beethoven, Liszt i Ginastera, amb la col.laboració de 3 Salut Mental, per visibilitzar la lluita contra l’estigma en salut mental. Al Museu Dionís Bennàssar a les 19h.
 • Dissabte 21, concert de la Junge Camerata Academia i l’Escola de Música de Pollença. Amb músics d’entre 3 i 19 anys, i convidats d’Alemanya i anglaterra. A les 16.30h a la Parròquia del Port de Pollença.  Obres de Bach, Vivaldi, Dvorak, Paganini i Gardel, entre d’altres.

EXPOSICIONS

 • Exposició “Equipatge de mà”, de l’artista pollencina Aina Perelló, a l’església del Convent de Sant Domingo. L’artista reflexiona sobre el viatge de la vida i la seva pròpia biografia. Entrada gratuïta. Es podrà visitar fins dia 29 d’octubre, cada dia de 10.30h a 13.30h i de 17h a 20h.

Afegir un comentari