Guardat a: Agenda ~ Publicat el 17/07/2023

Agenda del 17 al 23 de juliol

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 17 al 23 de juliol.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Aquest diumenge hi ha Eleccions Generals. Els ciutadans podran anar a votar als seus col.legis electorals de les 9h a les 20h. Per votar és imprescindible el DNI, passaport o permís de conduir amb foto.
 • Estan obertes les inscipciones per aquelles pollencines que vulguin ser portaveus del batalló femení. Si voleu ser voluntàries per coordinar el batalló femení amb els càrrecs, i assegurar el correcte funcionament de l’envestida de Sant Jordi de dia 2 d’agost, podeu apuntar-vos enviant un correu electrònic a l’adreça festes@ajpollenca.net. Heu d’indicar el nom i el número de telèfon i posar a l’assumpte “Voluntàries batalló femení”. Requisits: ser pollencines o empadronades a Pollença, i tenir al menys 18 anys. Inscripció oberta fins al dimarts 18, a les 14 h.
 • El Festival de Pollença informa que ja estan a la venda les entrades dels concerts d’aquest any. Es poden adquirir presencialment, a l’oficina del Festival (Claustre del Convent), com a través de la pàgina web (festivalpollenca.com). Aquelles persones que vulguin beneficiar-se del descompte de resident, han d’adquirir-les presencialment (oficina). L’horari és de dimarts a dissabte de 10 a 13h i els dijous capvespre de 17h a 20h.

ENTITATS

 • L’Associació de Veïns del Port de Pollença faran la seva tradicional arrossada, diumenge 6 d’agost a la Plaça Joan Cerdà. És gratuït per socis i 1 acompanyant. Els tiquets es poden recollir fins dia 4 d’agost a l’oficina (c/Mestral, 15), presentant el carnet.
 • Dia 19, 20, 21 i 29 de juliol el Claustre de Sant Domingo serà escenari de l’espectacle teatral solidari “Patrona, perquè vós sou de Pollença…” una obra escrita i dirigida pel pollencí Martí Ochogavía. Les entrades ja es poden adquirir al Club Pollença, Colonya, Associació de Veïns del Moll i les Oficines de Prodis i Afama. Valen 10 euros i els beneficis aniran destinats a Prodis, Afama i l’Obreria del Puig.
 • La Banda de Música de Pollença torna a organitzar el Calor Musical, una activitat on els més petits poden passar una estona fent música i provar els instruments de la banda. Serà els dies 4, 11, 18, 25 d’agost, de 18h a 20h al Centre Cultural. Les inscripcions ja es poden fer a bmusicapol@gmail.com, o acudint al centre cultural els dies del Calor Musical.
 • La Reserva Natural de l’Albufereta ha organitzat una activitat per el mes d’agost: “Descoberta de la costa de la badia de Pollença a bord d’una embarcació històrica, la barca de bou “La  Balear”.  Serà dimecres 23, dijous 24 i divendres 25 d’agost. Hi haurà dos torns cada dia: primer torn a les 9.30h, segon torn a les 12.00h. La sortida és al Moll Vell del Port de Pollença. Les inscripcions es poden fer a través d’un formulari que trobareu a balearsnatura.com fins dia 2 d’agost. Així dia 3 d’agost es farà un sorteig de les places disponibles entre les inscripcions rebudes. Només ho poden sol.licitar les persones que no hagin participat en l’activitat els darrers 3 anys. És per al públic general i infants a partir de 5 anys.
 • Aquets mes hi ha Campanya de Donació de Sang al municipi. Podeu demanar cita prèvia i informar-vos a donasang.com.
  • Dilluns 31, al Port de Pollença, al Local de l’Associació de Veïns i Veïnes (C/Mestral ,15) de 16:30 a 21 hores.

AGENDA CULTURAL

 • Dilluns 17, Música al carrer, davant l’oficina de Turisme del Port de Pollença actuarà Vao Com Tudo. A les 20.30h. (Associació de Músics de Pollença).
 • Dimarts 18, Els dimarts a ca n’Escarrintxo: nit de rock amb “Boiled and friends” i Tupper. A partir de les 20h a ca n’Escarrintxo. A més, abans taller “Com es fan les guitarres”, un taller de luteria i manteniment d’instruments de corda a càrrec del lutier Gustavo Marino, a les 18h a l’Escola de Música.
 • Dimecres 19, Música al carrer, a la plaça Major, Jive Jam. Davant l’oficina de Turisme del Port de Pollença, Roto y Acorazado. A les 20.30h. (Associació de Músics de Pollença)
 • Dissabte 22, IV Simpòsium 31M amb ponències “Moros, pirates i corsaris en la literatura popular de Mallorca“, a càrrec d’Agnès Agustia Cerdà, i “La correspondència com a font per a la Història Social: el cas de Joan Guiraud i la Patrona de Pollença” a càrrec de Rafel Morro Aguilar. Organitza 31M. A les 20h al Club Pollença.
 • Dissabte 22,  actuació a càrrec d’Aires de la Cala i el Rancho Folclórico de Fortios de Portugal. A les 20.30h a la Plaça Major.
 • Diumenge 23, mostra de l’Escoleta de ball de pagès de Pollença. A les 20h a la Plaça Major.

EXPOSICIONS

 • Exposició d’estiu Muntanya Roja, d’Olimpia Velasco, a l’església del Convent de Sant Domingo. Fins l’1 d’octubre en horari de dilluns a diumenge de 10.30h a 13.30h i de 18h a 19h.
 • 53è Certamen Biennal de d’Art de Pollença 2023. L’exposició mostra les obres dels 16 finalistes del certamen.  Fins dia 1 d’octubre al Museu de Pollença.
 • Divendres dia 21, a les 20h de l’horabaixa, s’inaugura una exposició d’Antònia Borràs a l’Església del Roser Vell titulada “Transperències”. Es podrà visitar fins dia 13 d’agost, els dijous i dissabtes de 18h a 20h i els diumenges d’11h a 13h.

Afegir un comentari