Guardat a: Agenda ~ Publicat el 18/10/2021

Agenda del 18 al 22 d’octubre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença de l’18 al 22 d’octubre:

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament recorda que fins a l’1 de desembre teniu temps de pagar els tributs municipals corresponents a l’any 2021. Podeu fer les consultes i tràmits corresponents a qualsevol oficina de recaptació. A Pollença està situada al C/ de Ramón y Cajal, 2. (Imposts de vehicles de tracció mecànica, activitats econòmiques,clavegueram, residus, cementiri, etc).
 • Amb motiu del Dia de les Biblioteques, Can Llobera farà un contacontes el proper dijous 21 d’octubre a les 17.30h. Es titula “La nena que odiava els llibres“. Inscripcions prèvies fins dia 19 d’octubre a mediadora@ajpollenca.net. AFORAMENT COMPLET. INSCRIPCIONS A LA LLISTA D’ESPERA.
  • “Per Tots Sants, taller de fanalets” dia 28 d’octubre a les 17.30 hores a Can Llobera. A partir de 4 anys. Aforament limitat amb inscripció prèvia a l’adreça mediadora@ajpollenca.net Quan acabem el taller, sortirem a fer una volta amb la llum dels fanals. AFORAMENT COMPLET. INSCRIPCIONS A LA LLISTA D’ESPERA.
   Ús obligatori de la mascareta durant tota l’activitat.
 • AODL, informa a tots el comerços de Pollença i el Port que estiguin interessats a rebre visites de les escoles que ho facin sabre a través de aodl@ajpollenca.net. Només hauran tenir la tenda oberta i esperar la visita el dia i l’hora acordada. Tenen fins dia 31 per apuntar-se.
  • També tenen en marxa fins al 6 de desembre, una campanya de cupons de consum pels residents a Pollença, majors de 16 anys. Quan faceu una primera compra, igual o major a 15 euros, en algun dels comerços adherits a la iniciativa, podreu obtenir un cupó de descompte de 40 euros, per algun dels establiments que formen part de la campanya. Haureu de dur el vostre tiquet de compra a les oficines d’informació turística de Pollença o el Port.
 • L’Ajuntament ha organitzat per la Fira el Primer Concurs de Paelles (Arròs Sec) de Pollença! Ja es poden fer les inscripcions per grups, d’amics o familiars. Després del concurs dinaran junts i gaudiran d’una bona vetllada amb bon ambient i música. Per més informació: 616397864. El jurat estarà format per Joan Ferriol, Felip Munar, Toni Ballador i Miquel Calent. Es poden apuntar amb el QR del Póster o entrant dins aquest link
 • L’Ajuntament recorda que l’oficina de Serveis Socials del Port de Pollença ha canviat d’ubicació. La trobareu al carrer La Gola, núm. 20. Ofereixen els següents serveis: informació i orientació, educació i prevenció infantil i juvenil, suport psicosocial i orientació laboral per a dones. Si ho necessitau, podeu contactar amb ells al mateix telefon de sempre, 971 86 69 75.

ENTITATS

 • Club Pollença, informa que ja s’han reprès les sessions de dibuix amb model. Si estau interessats a participar, podeu contactar amb n’Antònia Borràs. Les sessions seran de 19.30 a 21h.
 • L’Associació de Persones Majors de Pollença (Sa Nostra), informa als seus socis, que celebraran el dia dels bunyols dia 5 de novembre. Els socis podran anar a l’oficina de l’entitat a recollir els tiquets entre el 25 d’octubre (dilluns) i dia 3 de novembre. Els dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 17h a 19.30h.
 • ONIT: celebrarà la seva darrera activitat dia 31 d’octubre al Claustre del Convent. Es tracta de la VI edició de La Nit Fosca. De 16h a 18h hi haurà activitats pels més petits, com pintacares, photocall, taller de rosaris (sense gluten) i jocs d’intel.ligència. El Passatge del Terror per a totes les edats serà de 18.30h a 20.30h, i el Passatge del Terror per Adults, recomanat per a majors de 16 anys, serà de 21h a 00.00h. Ja podeu comprar les entrades anticipades a Taller Pedro i Xisco, Electrònica Cuadrado i a l’estand que tendrà ONIT al mercat de la Plaça Majors de diumenges 24 d’octubre. El preu és un donatiu de 2 i 3 euros.
 • Protecció Civil informa que dia 30 d’Octubre faran una jornada oberta a tothom, per donar a conèixer la seva tasca, i com la ciutadania i les empreses locals poden col.laborar amb ells. Serà a l’Associació de Veïns del Port de Pollença, a les 10h i a les 17h. Aquelles persones o empreses que vulguin anar-hi, poden reservar la plaça al 659 72 58 08, o bé emplenant el formulari que trobareu a les seves xarxes socials.
 • L’Associació de Veïns del Port de Pollença faran Bunyolada de les Verges. Dia 24 d’octubre de les 19h a les 21h. Els socis poden anar a cercar la seva bosseta de bunyols presentant el carnet de soci.
 • La Reserva natural de l’Albufereta ha organitzat un grapat d’activitats per celebrar el seu 20è aniversari. Cal apuntar-se prèviament emplenant uns formularis que trobareu a internet, per exemple, a la web balearsnatura
  • Els usos de l’Albufereta a través de la història i la toponímia. Xerrada a càrrec de Miquel Àngel March (geògraf i activista ambiental). Data: divendres, 22 d’octubre. Horari: 19.00 h. Lloc de trobada: Club Pollença. Plaça Major, 10 (Pollença)
  • S’Albufereta i la font de l’Almadrava,història i geomorfologia. Xerrada a càrrec de Joan Fornós (geòleg) i Manolo Espinosa (geògraf). Data: divendres, 29 d’octubre. Horari: 19.00 h. Lloc de trobada: Casa de Cultura, aula 4. Carrer de l’Hostal,9 (Alcúdia).
  • S’albufereta, 20 anys de conservació. Itinerari a peu. Data: dissabte, 23 i 30 d’octubre. Horari: de 10.00 a 13.00h.

 

AGENDA CULTURAL:

 • Dimecres 20, l’Obraria del Puig de Pollença informa que fan la bunyolada per les Verges. A partir de les 17.30h a la Plaça Major.
 • Dijous 21, CINE-CLUB al Club Pollença, amb la projecció de “La metamorfosis de los pájaros“, un documental biogràfic dirigit i escrit per Catarina Vasconcelos.  L’òpera prima de la lisboeta Catarina Vasconcelos representa una manera de fer cinema artesanal, gairebé casolana. El seu és un cinema amb poques pretensions econòmiques i on barreja disciplines com l’assaig, les belles arts, la poesia i l’art de plasmar el moviment a través de la llum. A les 20.30h. 4€ socis, 6€ no socis.
 • Divendres 22, presentació del llibre “Mujer, vida, libertad“, de l’Institut Andrea Wolf. A les 19,30 h a Can Bum Pollença (C/Costa i Llobera,40). Heu sentit a parlar mai del procés revolucionari que està succeïnt al Kurdistan? Amb el subtítol “Desde el corazón del movimiento de las mujeres libres de Kurdistán” l’obra pretén explicar la història d’aquestes dones a través d’una veu femenina col·lectiva que lluita per l’alliberament de la seva nació i per l’enderrocament del patriarcat.
 • Dissabte 23, a Can Bum cafè-conversa sobre el procés de pau a Colòmbia. A les 17h. Mentres prenem un cafè colombià de Comerç Just, podrem conversar amb na Nataly Pinzón i en Jaime Zambrano que ens donaran la seva perspectiva sobre els Acords de Pau entre el govern Santos i les FARC, l’enfocament de gènere de l’acord, el seu impacte sobre les mobilitzacions socials i un poc d’actualitat.
 • Dissabte 23,  Cap de Fibló organitza la 3a Trobada de Baldufes a la Plaça de Ca les Monnares. Programació:
  • 10.30h Taller de Baldufes
  • 12h CIRCART. Amb l’obra “POI”. Aforament limitat. Reserva prèvia aticketib.com. Sinopsi: un home atrapat des de la infància per l’efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d’embolics i girs que ens transporta fins al joc, un dels estats més importants de la vida. Per a tots els públics. 45 minuts.
  • 13.30h Paella popular. Preu 5 euros.
  • A les 16h Baldufa! Jocs, olimpiades i premis.

EXPOSICIONS:

    • GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , nova exposició de L´EMPREMTA DE LES FORMES VII: “Exposició Col.lectiva de 50 artistes”. Fins el 31 de desembre.
    • Galeria Maior: Exposició NIT DE L’ART:  “Luís Gordillo en Pollensa again“.

Afegir un comentari