Guardat a: Agenda ~ Publicat el 19/02/2024

Agenda del 19 al 25 de febrer

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 19 al 25 de febrer.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Àrea de Joventut, organitza un taller de UpCycling, és a dir, de reciclatge. Serà els dissabtes a les 10h a Punt Jove i està destinat a tothom. S’ha de dur una bossa de paper, diaris i mitjons, que s’empraran per crear una cistella de paper teixit, un sotagots de vidre i un pop de tela. Més informació i inscripcions a uepjove@ajpollenca.net

ENTITATS

 • Dilluns 26, es presenta Som ProSolar, una cooperativa d’autoproducció d’energia col.lectiva fotovoltaica i local, impulsat a Pollença per Som Serveis Energètics. Col.labora Prodis i el Club Pollença. Al Club Pollença a les 20h.
 • L’Associació de Veïns del Port de Pollença farà una sortida dia 24 de febrer amb concert i sopar. El concetr serà a la Sala Dante de Palma, i estarà ambientat amb música dels anys 60 i 70. El sopar serà al restaurant Maties i Miquel de Son Ferriol. El preu és de 50€ per persona, transport inclòs. Places limitades. Exclusiu per socis. Us podeu apuntar a l’oficina de 10 a 16h.
 • L’Associació de Veïns de Pollença organitza una excursió del Cap de Ses Salines a Cala Llombards. Serà dia 25 de febrer. Sortida a les 8.30 hores a la plaça del Monument. Heu de dur pa i taleca. Preu de 15 euros. Podeu passar a apuntar-vos per la caseta de l’AVVP.
 • L’Associació de la tercera edat de Sa Nostra organitza una excursió al museu de la paraula de Sant Joan i visita al mercat de Llucmajor. Per berenar hi haurà una panada i aigua. El dinar serà torrada als ramaders de Felanitx. Dia 8 de març, sortida des del bar Avenida, a les 9.15h. El preu és de 30 euros, us podeu apuntar a l’oficina els dimarts i divendres de 17 a 19h. 
 • L’Associació de la Tercera Edat de Colonya organitza dues activitats:
  • Cap de setmana a Porto Cristo, del 19 al 21 d’abril. A l’Hotel Castell dels Hams, preu per persona, tot inclòs 127 € més el bus. Les places són limitades..
  • Viatge a Catalunya Nord i Sud de França, del 12 al 16 de maig, per 485 €. Tota la informació a l’associació de persones majors de Colonya..
 • La Fundació Cors Oberts informa que obrin la botiga de roba de segona mà, cada dimarts de 17 a 19h. Recorden que s’han de dur bossa per les compres.

AGENDA

 • Dijous 22, Cineclub al Club Pollença amb la pel.lícula “Yo Capitán” de Mateo Garrone. A les 20.30h. Entrades 4 euros socis, 6 euros no socis. Sinopsi: Seydou i Moussa són dos joves que abandonen Dakar per emprendre camí a Europa. Una odissea contemporània a través dels perills del desert, els horrors dels centres de detenció a Líbia i els perills del mar.
 • Divendres 23, Laura Gost parlarà sobre la seva novel.la “Les cendres a la piscina” amb Caterina Cifre i Jordi Segura. A les 20h al Club Pollença.
 • Divendres 23, presentació del llibre “Galimatías, abrigos y golondrinas”, d’Ana Belén Granados Lopera. Presentarà l’acte Estrella Ferrer Escanero. A les 19.30h a Can Llobera.
 • Dissabte 24, Concert solidari al Museu Dionís Bennàssar. El pianista Magí Garcías moderarà el concert de joves talents que ens regalaran una estona de música clàssica, enrevoltats de les obres de Dionís Bennàssar.  Abans d’iniciar el concert parlaran de la història de Catalina Vicens, dona de Dionís Bennàssar, i la seva relació amb la música, el jazz i el cinema. El cost de l’entrada son 10 € i tots els beneficis seran per a la Fundación Josep Carreras contra la Leucèmia. A les 12h.
 • Dissabte 24, diumenge 25, recital Quatre Canten Pollença. Poemes de Miquel Costa i Llobera i Josep Pere Peyró. Amb Agustí Aguiló al piano, Pep Aspas a la percussió, i Peyró a la veu i guitarra. Funcions: dissabte a les 21h, diumenge a les 18h, al Club Pollença. Preu 10€ socis, 15€ no socis. Es vendran a taquilla, que obrirà una hora abans.
 • Diumenge 25, Circart amb l’espectacle “Hola”, de la companyia Noar. Un espectacle fresc i lúdic que mostra el circ en totes les seves expressions com una forma de conviure i gaudir de l’amistat en l’edat més tendre, pura i lliure. A la plaça Miquel Capllonch a les 12h. Entrada gratuïta.

EXPOSICIONS

 • Poesia de Gust Grass a l’església del Convent de Sant Domingo. Es pot visitar de dilluns a diumenge, de 10.30 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00h. Fins l’1 d’abril.

Afegir un comentari