Guardat a: Agenda ~ Publicat el 02/03/2021

Agenda del 2 al 7 de març

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 2 al 7 de març:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Si tens dubtes sobre la vacunació del COVID-19 pots telefonar a INFOVACUNACOVID (971 211 999).  També pots trobar informació a la web www.vacunacovid.ibsalut.es
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • PLAÇA DE COORDINADOR/A DE CULTURA, PERSONAL LABORAL FIX- Comença el termini per presentar les instàncies, fins el 17 de març de 2021. Tota la información a www.ajpollenca.net
 • Ofertes de feina a l’Ajuntament de Pollença de segon torn a través del programa #SOIBReactiva 2020/21! El programa SOIB Reactiva 2020/21 ha estat promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l’estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).Pots consultar al facebook o web de l’ajuntament de Pollença les places del programa. Et pots inscriure fins al 8 de març de 2021. Per més informació i per inscriure’t a les ofertes https://soib.es/es/soib-reactiva/
 • SUBVENCIONS I AJUDES PER A L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT, MATERIAL ESCOLAR I/O QUOTA DE MATERIAL PER AL CURS 2020-2021. L’objecte d’aquesta convocatòria és l’atorgament, per part de l’Ajuntament de Pollença, de subvencions per a l’adquisició de llibres de text, material escolar obligatori (inclosos mitjans electrònics) i/o quota de material per al curs 2020-2021 a les famílies amb infants que estiguin
  cursant algun dels cursos dels distints nivells d’educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat. Estiguin matriculats a un centre
  d’educació infantil, primària, secundària obligatòria, formació professional bàsica, grau mitjà i batxillerat.Termini de presentació de sol·licitudsfins el 12 de març. Consultau requisits a www.ajpollenca.net.

ENTITATS

 • La Fundació cors Oberts informa que reprenen la seva activitat. Torna la Fira de Segona Mà que fan cada darrer diumenge del mes al pati del Sagrats Cors. La primera serà el darrer diumenge de març (28/03). També es reprèn el projecte RASPER 2.0, un projecte en el que es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot venir anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. Per tant, tornen a obrir la botiga de segona mà  els dimarts i dijous de 16 a 18h, . Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMARTS I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
 • La Fundació Guillem Cifre de Colonya convoca la quarantena edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya. El termini per a la presentació d’originals a aquesta edició finalitzarà el proper dia 30 d’abril de 2021. Consulta les condicions i bases a la  web: www.colonya.com
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Trobareu l’Espai Artesanal al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 12:00 a 13:00h. Si el temps ho permet.

 

AGENDA CULTURAL

 • Diumenge 07, concert de “Música sacra / orgue” de la Cia. MUSICARRANIA.  A les 19.00h a l’esglèsia del Convent de Sant Domingo. [Gratuït] Aforament limitat. Reserva prèvia:  De dimarts a dissabte. De 10.00 a 14.00 h. Tel. 674 78 19 91 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. També hi podreu trobar l’obra “Arquitectura Mediterranea” de l’autor Rodolfo Ruiz que estarà exposada  fins al 25 de març. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR col.lectiva.
    • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari