Guardat a: Agenda ~ Publicat el 20/05/2024

Agenda del 20 al 26 de maig.

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 20 al 26 de maig.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • EMSER informa que s’ha ampliat el termini per a presentar-se al procés selectiu per a la creció d’una borsa de contractació per cobrir jubilacions parcials, IT, vacants eventuals i interines, en la categoria de peó al servei de la recollida de residus, com a personal interí. Les instàncies es poden presentar fins dijous 30 de maig. Trobareu la informació a la web d’EMSER i al BOIB.
 • Les preinscripcions per a les Estades Esportives estan obertes fins el 31 de maig. Les Estades són per Infants nascuts entre el 2012 i 2020, es fan als poliesportius de Pollença i Port de Pollença, i seran de l ‘1 de juliol al 30 d’agost. Més informació a l’àrea d’esports.
 • Divendres 24 de maig és el darrer dia per fer el tràmit per a les activitats d’estiu de l’Escoleta Pública La Gola. Un servei que es donarà durant els mesos de juliol i agost en horari de dematí. Les preinscripcions s’han de fer a l’apartat de tràmits del lloc web de l’ajuntament. I ATENCIÓ perquè totes les famílies que han duit els infants a l’escoleta aquest curs escolar han de fer el tràmit. Si els infants NO han d’anar a l’escoleta d’estiu també ho han de fer indicant que NO hi assistiran. Si no ho fan se’ls cobrarà els 2 mesos d’estiu.
 • EMSER informa de les bases de la convocatoria de dues plaçes de personal:
  • Procés selectiu per a cobrir una plaça de tècnic jurídic
  • Procés selectiu per cobrir una plaça d’enginyer industrial
   *Les instàncies es poden presentar fins dia 23 de maig

ENTITATS

 • La propera campanya de Donació de Sang serà dilluns 27 de maig al local de l’AAVV (c/Mestral, 15) de les 17h a les 21h. Podeu demanar hora a donasang.org
 •  La Tercera Edat de Colonya:
  • Excursió cultural dia 5 de juny.  A Campos, amb visita a una vaqueria, l’ermita de San Blas, i dinar al restaurant Maties i Miquel. Preu 25€. Inscripcions a Caixa Colonya fins 30 de maig.
  • Excursió d’un dia a Menorca dia 14 de juny. Visita a una formatgeria, dinar a Es Mercadal i visita guiada a Binibeca. Preu 70€. Inscripcions a l’oficina de l’Associació de 18h a 20h fins dia 31. (excepte cap de setmana).
 • L’Associació de Persones Majors de Pollença (antiga Sa Nostra), farà una exposició de flors aquest divendres, dissabte i diumenge. Encara s’hi poden dur rams de flors, cossiols, i composicions, aquest divendres en dematí. La inauguració serà divendres a les 17h.
 • Nova jornada de neteja de l’avenc del camí del Puig. Serà el cap de setmana del 8 i 9 de juny, i ja us podeu inscriure enviant un correu electrònic a promotorsdesavenc@gmail.com indicant el nom, DNI i telèfon. Recordam que aquest projecte està obert a tots els públics i edats.
 • Can Bum organitzarà un microteatre i col.loqui dia 29 de maig amb el títol “23Kg. Històries de dones que sostenen la vida“. Serà al seu local a les 19h. Les inscripcions són gratuïtes però s’han de fer a través de www.andiara.org o a l’enllaç que trobareu a les seves XXSS.
 • Com que s’acosten els exàmens globals i la selectivitat a Can Bum han creat un espai d’estudi amb alumnat de batxillerat per donar resposta a la demanda d’horaris més amplis dels que ofereix la biblioteca. Si estau interessats, podeu escriure per privat a les xarxes de Can Bum.
 • El Sopar Solidari de la Fundació Cors Oberts serà dissabte 1 de juny, a les 20:30h al Pati dels Sagrats Cors. Els tiquets, que valen 12€, inclouen el sopar de pa amb oli, beguda, ensaïmada i gelat, i ja els podeu comprar a Can Cuadrado i als Sagrats Cors mateix. Els beneficis es destinaran als infants apadrinats a Rwanda.
 • Sorteig Personatges Històrics de la Patrona 2024. Serà divendres 24 de maig a les 20.30h al carreró del vent. Tots els infants interessats en participar a la processó, poden presentar-s’hi. Hauran de tenir en compte les normes sobre edat i talla aproximada per cada personatge i han de ser presents al sorteig.
 • L’Associació de Veïns de Pollença han organitzat una Excursió a Lluc per diumenge 9 de juny. Podeu puar a peu o en bus. Cadascú ha de dur el seu berenar. El dinar és d’arròs brut, inclou beguda i postres. Tornada tots junts en bus. Preu: 25 € Podeu passar a apuntar-vos per la caseta del parc infantil els dimecres de 19,00h a 20,00h.

AGENDA

 • Dijous 23, l’àrea d’Igualtat et convida a participar al 2n Consell d’Igualtat, de les 10.00 a les 12.00 h a la Sala de Plens. Es tracte d’un espai participatiu per a la ciutadania i les associacions a on es debaten i proposen mesures que contribueixen a fer més igualitari el nostre municipi. Dintre de l’estratègia participativa per elaborar un pla de treball en igualtat. Un espai on es promou l’escolta activa i la diversitat d’opinió. Activitat oberta a tothom.
 • Dijous 23, hi ha Cineclub al Club Pollença amb la pel.lícula Animalia“. Un drama de ciència ficció del Marroc. La projecció és a les 20.30h al Club Pollença. Entrada: 4€ socis, 6 € no socis. SINOPSI: Itto, una jove embarassada, es queda sola a casa quan el seu marit i la resta de la família marxen en viatge de negocis. Quan Itto es disposa a passar un dia tranquil, una sèrie de successos inexplicables porten el país a l’estat d’alarma.
 • Divendres 24, dins el cicle Coneguem Formentor‘ impulsada per la Fundació Rotger Villalonga, es farà una xerrada titulada “Possessió i economia”, a càrrec de Margalida Cànaves i Pere Salas. És a les 20.00h a la seu de la fundació (c/Philip Newman, 11).
 • Divendres 24, en el marc de la Festa DE LA DIVERSITAT, a la Plaça Miquel Capllonch de les 17.00 a les 19.00h es duran a terme Jocs Interculturals. L’activitat consistirà en jocs tradicionals de diferents països del món, dinamitzats pels monitors i monitores d’Escola Viva i Centres Oberts.
 • Dissabte 25, FESTA DE LA DIVERSITAT que organitza àrea d’igualtat. Serà a la la plç. Miquel Capllonch, de 10h a 15h. Una jornada de música, dansa i gastronomia de diverses cultures, com ara l’argentina, la colombiana, la senegalesa, la xinesa, la mallorquina o la magrebina. Hi haurà exposició, trenetes, taller de Henna, escriptura àrab, balls tradicionals…
 • Dissabte 25, EIVO retransmetrà en directe la final del Play OFf del Pollença i Port Futbol Club vs CD S’Horta, amb pantalla gran i comentaristes, a la Plaça Miquel Capllonch a les 19.15h. L’equip local es juga l’ascens a Preferent.
 • Dissabte 25, festa Summer Opening Party a la Plaça Miquel Capllonch a partir de les 21h, amb actuacions de Back to 90’s DJ, VALNOU i BEA-V.
 • Diumenge 26, Mostra de Ball de l’Escola de Ball de Pagès de Pollença. A les 18h a la Plaça de Ca les Munnares.

EXPOSICIONS

 • A la recerca del que m’és propi‘ de Miquel Àngel Àlbis, és l’exposició de primavera de l’església del convent. L’exposició es pot visitar cada dia fins el 9 de juny en horari de 10.30 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00h
  • Presentació del catàleg i visites guiades a l’exposició a càrrec de l’artista, Miquel Àngel Albis. Dissabte 25 a les 18.00h i diumenge 26 a les 12.00h, a la Església del convent de Santo Domingo. L’entrada és gratuïta, però les places són limitades, per tant, heu de descarregar l’entrada a través de https://ticketib.com/events/visites-guiades-a-la-recerca-del-que-m-es-propi

Afegir un comentari