Guardat a: Agenda ~ Publicat el 20/03/2023

Agenda del 20 al 26 de març

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 20 al 26 de març.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Àrea d’Esports. Ja estan obertes les preinscripcions per al Parc de Pàsqua, que serà els dies 11, 12, 13 i 14 d’abril al Pavelló de Pollença. Serà pels nascuts entre el 2011 i el 2019, i hi haurà activitats com balls, pintar, esports, tallers, expressió corporal, jocs, …. Les preinscripcions es poden fer ja a la web de l’Àrea d’Esports.
 • EMSER: EMSER informa que obren el termini per rebre currículums fins aquest divendres per cobrir substitucions i incapacitat temporal a l’àrea de recollida de residus. Aquelles persones interessades en treballar a emser temporalment, poden enviar els currículums a  emser@ajpollenca.net o dur-los personalment a la seva oficina.
 • Àrea de Joventut:
  • Dijous 23: Tercera ponència: “Marketing digital”, a càrrec de Julià Frau Martorell, responsable d’OAPR i Mallorca Activa. De 18h a 19.30h a l’aula 1 del Centre Cultural Miquel Capllonch.
 • Quintades 2023: participa amb la teva quinta, les quintades es faran el 13 de maig. Després de la primera reunió s’ha arribat a un acords: les quintades es faran a bars i restaurants, així que els restauradors de Pollença tenen fins divendres 30 per apuntar-se a rebre quintos. Dia 31, l’Ajuntament informarà dels establiments apuntats i els quintos es podran apuntar mentre hi hagi lloc. Cada quintada haurà de comunicar a l’Ajuntament la seva participació, designar un representant i especificar el nombre de quintos que hi assistiran a comunicacio@ajpollenca.net o al 697 71 69 25.
 • Àrea de Cultura:
  • facilita un autocar per anar a l’Auditori de Palma a un espectacle de gloses, amb els Glosadors de Mallorca i els Repentistes de Cuba. L’activitat és el diumenge 2 d’abril, a les 18h. Podeu comprar les entrades al següent telèfon: 653 457 824 (Tomeu Fus). Si hi voleu anar amb aquest autocar, s’han de pagar 20 euros. Se pot reservar fins el 30 de març. La sortida serà a les 16h a l’estació de busos del Port de Pollença i a les 16.15h des del Monument.
  • Taller d’estimulació musical en família. Si teniu infants de 0 a 3 anys i us agrada la música en anglès us podeu apuntar al taller de Music Together. La música els ajuda a desenvolupar-se a escala integral: social, motriu, emocional, cognitiva i de llenguatge. Dia 1 d’abril hi ha els primers dos torns al Port de Pollença a l’escoleta de La Gola a les 17 o a les 18h. Més endavant, dia 29 abril hi ha altres dues sessions a Pollença a Can Bum. Us podeu inscriure a www.espaimusictogether.es/workshops-privados.
 • Concurs de paelles 2023. L’Ajuntament torna a organitzar el Concurs de Paelles! El proper 29 d’abril celebraran la 2a edició del concurs als Jardins Joan March i davant el Claustre de Sant Domingo, amb un jurat format per Cati Ballester, Joan Ferriol, Kike Martí (Va d’arròs) i Parisio Productions. Inscripcions fins dia 9 d’abril, trobareu l’enllaç a les xarxes socials de l’Ajuntament.

ENTITATS

 • L’Obreria del Puig tornarà a celebrar el dinar d’arròs brut el dilluns de Pàsqua allà al Puig de Maria. Els tiquets estan a la venda per 12€ al Club Pollença i Volare.
 • Campanya de donació de sang al municipi: 
  • Dilluns 27, de 16.30h a 21h al local de l’Associació de Veïns del Port de Pollença (Carrer Mestral, 15).
 • Dinar de quintos: Nascuts al 1947. Dissabte, 25 de març a les 13.45h, al Celler La Parra. Preu per persona: 30 euros. Venda de tiquets: Siroco Moda i papereria Tot Útil (Pollença) i impremta magenta (Port de Pollença). Es poden comprar fins dia 23. Més informació: 609 029 231.
 • Tercera Edat de Colonya:
  • Cap de setmana a l’hotel Palia Maria Eugenia, de 4 estrelles, a Cales de Mallorca. Del 21 al 23 d’abril en règim de tot inclòs, pel preu de 123 euros. Places limitades. Inscripcions fins l’11 d’abril a Caixa Colonya.
 • Club Pollença: Lliga de Truc 2023. Serà del 27 de març al 7 de maig. La fase final serà dissabte 13 de maig amb un dinar de germanor. Us podeu inscriure del 14 al 24 de març. Poden participar fins a 24 parelles i és imprescindible que al manco, un dels integrants, sigui soci del Club. Podeu trobar més detalls a les xarxes socials del Club Pollença.

AGENDA CULTURAL

 • Dimarts 21, l’IES Clara Hammerl ha organitzat una xerrada amb el títol “Els joves davant d’internet”, a càrrec de la Guàrdia Civil. S’intentaran resoldre preguntes com: “Puc controlar l’ús del mòbil del meu fill?, Com puc saber si molesta o és molestat el meu fill a través de xarxes socials?, Està segur el meu fill amb el mòbil?”. A les 19h, al Centre Parroquial del Port de Pollença.
 • Dijous 23, Cineclub, amb la reproducció de “Joyland”, un drama paquistaní dirigit per Saim Sadiq. A les 20.30h al Club Pollença. Preu: 4 euros socis / 6 euros no socis.
 • Dijous 23, xerrada “La nova pornografia i els canvis en les relacions interpersonals dels adolescents i joves”, a càrrec de Lluís Ballester. A les 19h a la Sala d’Actes de Monti-Sion. Organitzen: IES Guillem Cifre i Col·legi Monti-Sion. (Programació mes de la dona)
 • Dijous 23, 3a xerrada cicle de conferències escologia marina. De 19 a 20.30h al RCNPP. “Avantprojecte per a la recuperació ambiental de la badia de Pollença: un repte i una missió compartida”, per la doctora Caterina Amengual Morro del grup d’ecologia interdisciplinar de la UIB.
 • Divendres 24, Obra Cultural Balear conferència “Legitimitat i autodeterminació de les nacions”, a càrrec de Sebastià Frau i Garau, advocat i escriptor. A les 19.30h, a Can Bum.
 • Diumenge 26, Bioclàssics, amb l’actuació de Sheila Blanco i Francesc Blanco, al piano. Forma part de la tercera primavera cultural pollencina. A les 12h a la Sala d’Actes del Port de Pollença. Entrades a euroclassics.es
 • Diumenge 26, Primaveres musicals al Club Pollença. Darrer concert, a càrrec del Trio Parnasso, amb Marta Alcover (Flauta), Josep Tatay (Fagot) i Guillermo Femenías (Arxillaüt i Guitarra). També hi haurà la xerrada “Un viatge musical per l’Europa del s.XVIII, a càrrec del musicòleg Toni Pons. A les 20h al Club Pollença. Entrada: socis gratuït / no socis 10 euros.

ACTES POLÍTICS:

 • Unió Mollera Pollencina: presentació d’Andrés Nevado com a candidat a la batlia de Pollença. Faran un resum de la legislatura i projectes de futur. Divendres 24, a les 18.30h, al Passeig Saralegui (davant l’Ofiina de Turisme).
 • Populars de Pollença: presentació de David Alonso com a candidat a la batlia de Pollença. Dissabte 25 a les 20.30h a l’Associació de Veïns del Port de Pollença.

Afegir un comentari