Guardat a: Agenda ~ Publicat el 21/12/2020

Agenda del 21 al 27 de desembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 14 al 20 de desembre:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Segona taula de participació del sector artesà! El 22 de desembre a les 18:30h de forma virtual. La intenció és que siguis promotor/a de propostes i accions que responguin a les teves necessitats. Confirma la teva assitència al correu: aodl@ajpollenca.net i rebràs el link per connectar-te a través de la plataforma zoom.
 • Concurs de Tik Tok a Pollença. Per a participants a partir de 12 anys. CONDICIONS: De temàtica lliure, amb un mínim de dos participants i un màxim de 6, i el vídeo ha de tenir una durada d’entre 15 i 40 segons. Podeu enviar el vídeo fins dia 10 de gener a uepjove@ajpollenca.net o per whatsapp al 617 18 09 87. Els vídeos es penjaran a l’instagram de @uepjovepollenca perque la gent pugui veurer-los i posar like. El guanyador serà el vídeo que tengui més likes. Podeu votar fins el 30 de gener! IMPORTANT: es necesita l’autorització del drets d’imatge dels menors que no la tenguin entregada al Punt Jove.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • Tens ganes d’aprendre mindfulness? Ràdio Pollença juntament amb el psicòleg clínc José Luis-Reig t’oferim l’oportunitat de fer-ho amb un nou curs que estam preparant . Et pots apuntar al Facebook de “Mindfulness Mallorca” o enviant un correu a radio@ajpollenca.net . Un curs en el que obtendràs seguiment i feedback a través dels micròfons de Ràdio Pollença! Per a més informació telefonau al 669 49 66 34 o al 971 53 54 55.

 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’ajuntament ha publicat les Bases específiques per cobrir una plaça de coordinador/a de cultura. PERSONAL LABORAL FIX. Tota la información a ajpollenca.net

ENTITATS

 • AFAMA informa que de les TRES CISTELLES DE NADAL sortejades en combinació amb el 1r, 2n i 3r premi del sorteig de la Loteria de Nadal, només ha sortir guanyador de la segona perquè els números de la primera i de la tercera cistella no han estat venuts. Per tant, tots els que tengeu paperetes no les llanceu perquè les dues cistelles que queden seran sortejades DEMÀ A LES 18.00H A RÀDIO POLLENÇA

 

 • Les Parròquies de Pollença i Port de Pollença han establert un sistema d’entrades/tiquets gratuïts per tal que les persones que vulguin assistir a les Matines de dia 24 de desembre a les 18h al Port de Pollença, i a les 20h  a Pollença, puguin fer-ho assegurant-se la seva plaça i sabent que es compleix amb l’aforament limitat.Per tal de poder recollir les entrades gratuïtes, l’horari en el qual es podran adquirir serà el següent: AFORAMENT COMPLET!Si no vols córrer risc i prefereixes quedar-te a casa, o no ets a temps d’aconseguir una entrada per a veure, presencialment, les matines de Pollença es retransmetran també en streaming a través del Facebook i la web de Som Pollença, per a arribar a un major nombre de persones.A més, dia 1 de gener a les 18.30h al Moll i a les 20h a Pollença, es realitzarà una presentació dels personatges de la Sibil·lal’Àngel i el Sermoner de la Calenda, perquè tots els que vulguin gaudir dels seus cants, puguin fer-ho.
 • Colonya Caixa Pollença col·labora un Naldal més amb la campanya “Cap Infant sense jugueta”, un projecte de la Fundació Solidària de Monti-Sion, perquè tots els infants de Mallorca tenguin juguetes. Amb aquesta finalitat, demanen que totes les persones que vulguin aportar el seu granet d’arena deixin joguines noves, per a infants d’1 a 10 anys, a qualsevol oficina de Colonya Caixa Pollença, abans del 5 de gener. Des de l’organització, demanen que les juguetes no siguin bèl·liques, sexistes ni perilloses; que duguin piles, si cal, i sense embolcall o bé que aquest sigui transparent. Aquestes juguetes es repartiran entre infants de famílies sense recursos ateses per l’organització d’ajuda a les persones amb grans dificultats de subsistència.
 • Emprèn Pollença organitza un sorteig de 1.000€. Hi pots participiar amb compres iguals o superiori a 10€ dels comerços associats a Emprèn Pollença. Fins dia 28 de desembre. El sorteig es farà en directe dia 29 de desembre a les 12.30h a Ràdio Pollença. I el 4 de gener es realitzaran les compres amb els 1000€ guanyats!
 • PRODIS organitza un SORTEIG D’UNA CISTELLA DE NADAL! En combinació amb les dues darreres xifres del sorteig de la Loteria de Nadal de dia 22 de desembre. Podeu comprar els tickets a la seu de PRODIS i al Club Pollença. Preu de les paperetes: 5€
 • L’Associació de Veïns del Port de Pollença informa als socis que dia 21 de gener hi haurà eleccions a la Junta Directiva de l’AVPP.El termini de presentació de candidatures finalitzarà el dia 11 de gener del 2021, a les 21,00 hores. S’hauran  de presentar candidatures completes, que cobreixin la totalitat dels càrrecs de la Junta  Directiva, degudament acceptats per escrit pels candidats proposats, en sobre tancat amb  justificant de rebut, a l’oficina de l’entitat, carrer Mestral nº 15, entresol, del Port de Pollença
 • Undermoll organitza el seu primer MERCADET DE NADAL DE 2ª MÀ. Fins dia 30 de desembre estarà obert al carrer Viçenc Buades nº 39, al Port de Pollença. De dilluns a divendres de 10.00h a 13.00h i de 17.00h a 19.00h. Les donacions aconseguides aniran destinades a projectes sense ànim de lucre, en concret es destinarà a regals per als Reis d’Orient.
 • La Cooperativa Pagesa de Pollença ens recorda que segueixen duguent a casa el me i la porcella. Servei a domicili a Pollença, Alcúdia i Sa Pobla telefonant al 971 53 41 46. Aquestes festes disfruta en  familia d’un bon dinar o sopar amb la carn dels pagesos de Pollença. Compra producte local o Km 0!
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Trobareu l’Espai Artesanal al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença recorden l’horari del punt de venda directe de peix. Aquesta setmana el punt de venda de peix estarà obert avui dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:30h. Segons el temps ens informaran de quins altres dies obrin.
 • La Fundació Cors Oberts informa que obrin la botiga de segona mà  els dimarts i dijous de 17 a 19h, la recaptació es destinarà al suport de famílies vulnerables i a altres projectes de la Fundació. D’altra banda, demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS I DIJOUS DE 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
  A CAUSA DE L’ACTUAL SITUACIÓ SANITÀRIA , ES DEMANA QUE NO ES DUGUI ROBA,  A CAUSA QUE EL PROJECTE QUEDA SUSPÈS FINS EL 2021.

AGENDA CULTURAL

 • Dissabte 26,  CONCERT DE NADAL del COR DE POLLENÇA.  A les 20.00h a la Parròquia de Pollença. Taquilla inversa a benefici de Cáritas. RESERVES: Can Llobera de dimarts a divendres d’11.00h a 14.00h, Tel. 971 53 01 08 Ext. 200
 • Diumenge 27, CONCERT LÍRIC, PERENNE “La música que mai caduca”. Amb la Soprano Marta Bauzà i el Tenor Antoni Lliteres, acompanyats per Andreu Riera al piano . A les 18.00 h, a l’Església del Convent de Sant Domingo. Aforament limitat. Preu entrada 15 € a ticketib.com
 • Dimarts 29, EL GRAN CASSANYES I MARIE. Un espectacle de màgia per a grans i petits. A les 19.00h a la Sala d’Actes del Port de Pollença. Espectacle gratuït amb reserva previa. RESERVES: Can Llobera de dimarts a divendres d’11.00h a 14.00h, Tel. 971 53 01 08 Ext. 200 . AJORNAT FINS FEBRER!

AUDITORI D’ALCÚDIA

 

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís hi ha una exposició de Toni Madilego que podeu visitar-la tot el mes de desembre. I també trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    • “VINART” (Vins i Art), exposició col.lectiva de 30 artistes per aquesta col.laboració entre la FUNDACIÓ / GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR i la BODEGA CAN AXARTELL de Pollença. Es tracta d’una caixa de vi d’edició limitada que inclou: 3 botelles de vi “The Artist” 2015, 2016, 2017; 1 Llibre “50 Anys Després” de Dionís Bennàssar; 1 Litografia d´edició limitada i inèdita de l´artista Dionís Bennàssar i Obra PICTÒRICA o ESCULTÒRICA dels artistes participants. Té un preu de sortida de 150€. Apostes fins el  dilluns 21 de desembre a les 14.00h. Més informació a la seva plana web www.galeriadionisbennassar.com
    • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari