Guardat a: Agenda ~ Publicat el 21/06/2021

Agenda del 21 al 27 de juny

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 21 al 27 de juny:

 

COVID19:

 • Si heu nascut entre 1952 i 1986 podeu demanar hora per vacunar-vos a BITCITA citavacunacovid.ibsalut.es o telefonant al 971 211 999.
 • Si ets menor de 60 anys i vacunat amb 1 dosi AstraZeneca entra a ibsalut.es/2-dosi-az i omple el formulari per acabar de completar la teva vacunació.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Campanya de vacunació contra meningitis per a joves nascuts del 2001 al 2007 i vacunació al.lotes contra papil.loma. Demanar cita telefonant  al PAC de Pollença, 971 53 30 41.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
 • Biblioteques de Pollença anuncien que dimecres 30 de juny  hi ha el contacontes “La màgia d’en Cotonet” amb la Fada Despistada, . A les 17.30 hores a Can Llobera. Aforament limitat . Inscripció prèvia fins dia 28 de juny a l’adreça electrònica mediadora@ajpollenca.net
 • Els horaris de les oficines de turisme són els següents: OIT Pollença de dilluns a divendres de 9.00 a 16.00 h, dissabtes, diumenges i festius TANCAT. OIT Port de Pollença  ( Nova ubicació al Passeig Saralegui, nº 1) de dilluns a dissabtes de 9.00 a 16.00 h, diumenges i festius TANCAT. OIT Cala Sant Vicenç de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00h, dissabtes, diumenges i festius TANCAT
 • Des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’àrea de turisme, han proposat difondre i potenciar l’adhesió a l’aparador virtual gratuit disponible al web www.pollensa.com.Per això, si teniu un estebliment, vos conviden a que vos adheriu a la web, enviant el formulari omplert així com fotografies del vostre negoci. Si estau interessats podeu sol·licitar el formulari en aquesta adreça electrònica (aodl@ajpollenca.net) o bé a l’oficina de turisme oit@ajpollenca.net.
 • Des de l’Àrea d’Esports recorden que  pot fer la preinscripció per les Estades d’Estiu 2021 a través del formulari en linea que trobareu al web de lÀrea d’Esports.  Si no heu rebut el correu de confirmació després de fer la preinscripció d’Estades contactau al 971533990 / 672603001 o anau fins a l’oficina, que  s’ha traslladat al pavelló.
  • Tornen les “paxangues” de F6/7 i futbet. Ja podeu fer les vostres reserves seguint les noves normes: S’ha d’emplenar un full de registre abans de cada reserva amb les dades dels jugadors/es, només es pot fer un sol pagament per reserva i només amb tarjeta al poliesportiu o a través de la app, només vos donaran les pilotes, els petos no i evitau aribbar o sortir tard per no coincidir amb altres grups.
  • Obertes les inscripcions de natació d’Estiu 2021. Primer per a cursistes d’hivern i a partir de dia 14 es poden afegir els nous usuaris. Les inscripcions es faran mitjançant formularis online a la web de l’Àrea d’Esports.
  • Ja està oberta la piscina descuberta de Pollença! Imprescindible reserva prèvia mitjançant l’APP d’Esports Pollença.  Horaris: De dilluns a Divendres, de 10 a 20h / Dissabtes, diumenges i festius: de 10.30h a 18.30h
 • Ets artesà de Pollença? Adhereix-te a la campanya de promoció de producte local al formulari que trobareu al Facebook AODL Pollença. Podràs exposar els teus productes a les tres oficines d’informació turística del municipi (Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç). A més a més, s’elaborarà una petita guia en línia on estiran tots els artesans adherits a la campanya i s’inclourà a la guia un punt de venda de cadascun dels artesans. Aquesta guia es podrà descarregar a través d’un codi QR. També s’inclouen artesans de productes agroalimentaris com olis, vins, forners, etc. Consultau al formulari les característiques de la vostra adhesió.

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
  Les ajudes seran:
  – Per retolació comercial fins a 450,00€
  Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
  Per documents administratius fins a 150,00€
  Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
  El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • Els cossiers de Pollença comuniquen que el proper diumenge 27 de juny a les 20h tindrà lloc al pati de l’Ajuntament de Pollença el sorteig per elegir la Dama dels Cossiers. El sorteig es celebrarà respectant en tot moment les mesures sanitàries de seguretat (distància, mascareta i mans netes). Preguen a aquests efectes i per raons d’aforament que sols hi assisteixin les al·lotes interessades a presentar-se a Dama i els al·lots interessats en ballar els cossiers.
 • El Club Pollença oganitza la IV edició del “CURT CLUB”. Hi poden participar totes les persones nascudes després del 2001 de manera individual o en grup. La durada màxima del curt, inclòs els títiols de crèdit, serà de 10 minuts. Tema lliure i s’admeten totes els gèneres: animació, documental, videoclip, etc. E spot fer en qualsevol format digital (mòbil, càmera, etc). Podeu enviar els vostres treballs fins diumenge 15 de juliol. El guanyador rebrà 300€ i un diploma, i el finalista un sopar o dinar al Club Pollença.
 • La Tercera Edat de colonya  organitza una vesprada de ensaimada amb gelat. Divendres 2 de juliol a partir de les 18.30h. Podeu passar a recollir els tiquets els dies 24, 25, 28, 29 i 30 de juny de 19.00 a 20.30h a l’oficina de l’associació. Imprescindible dur el carnet de soci.
 • Colonya Caixa Pollença conviden a veure quins han estat els avantprojectes presentats per a la rehabilitació de l’antiga fàbrica de Can Morató. L’exposició estarà oberta de dia 9 a dia 30 de juny, a l’edifici de Serveis Centrals de Colonya (Plaça Major, 7 de Pollença) en horari de 8:30 a 14:30 de dilluns a divendres.
 • L’alumnat  d’ESO2 de l’institut IES Guillem Cifre de Colonya, ha fet unes mascaretes a benefici de la Xarxa de Suport Mutu de Pollença. Per un preu de 5€ les podeu comprar a  “Llobera Llar i Decoració” (Pollença) o a “Tartas al Alba” (Pt. Pollença).
 • La Fundació cors Oberts recorda  el projecte RASPER 2.0, es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 17 a 19h. Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
  • Exposició dels 100 anys a Pollença de les Missioneres dels Sagrats Cors, situada a la capella del convent dels Sagrats Cors es pot visitar els dimarts i dijous de 18 a 21 hores, mentre que els dissabtes i diumenges s’ha de tocar a la porteria. Fins dia 15 d’agost.
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.

AGENDA CULTURAL:

 • Dijous 24, cine al Club Pollença amb  “SUEÑOS DE UNA ESCRITORA EN NUEVA YORK” en VO anglès. A les 20.30h. Preu Socis 4€, No socis 6€.
 • Dijous 24, inauguració de l’exposició  “Movimientos-Elementos” de Benedicte Gerin i Gregory Mason a l’Atelier Pollença. Dijous, divendres i dissabte de 18.30h a 22.0h trobareu al artistes a la galeria. Es podrà visitar la mostra fins finals d’estiu.
 • Dissabte 26, obra de teatre “TRANSBORD” de la Cia. Malvasia, amb Marc Joy i Assun Planas. A les 21.30h al Club Pollença. Gratuït. RESERVES: de dimarts a dissabte de 10.00h a 14.00h Tel. 674 78 19 91
 • Dissabte 26, Inauguració de l’exposició “ARTEFACTES, VOCABLES I NINS” Algunes considercions sobre la permanència (de la pintura) en temps de tecnobarbarie, d’Albert Pinya. Amb la col·laboració especial de Niño de Elche. Inauguració a les 20.00h a l’Eslèsia el Convent de Sant Domingo. Es podrà visitar fins el 3 d’octubre de dilluns a diumenge de 10.30h a 13.30h i de 18.00 a 21.00h.
 • Diumenge 27, concert “PETITE MESSE SOLENNELLE de G. Rossini” amb el Cor Euroclàssics, Dirigits per Joan Laínez i la col.laboració de la soprano Mercedes Darder , el tenor José M. Sánchez i el baríton  Joan M. Muñoz. Amb Francesc Blanco al piano i M. Victòria Cortès a l’harmònium. A les 19.00 h al Claustre del Convent de Sant Domingo. Aforament limitat. Reserva i compra d’entrades: ticketib.com [15 €].
 • Diumenge 27, a les 20.00h podreu gaudir del partit de tornada del Playoff d’ascens a Preferent Regional del @pollencaiportfc al camp de Rtvo La Victoria a una pantalla gegant a la Plaça Major de Pollença. El partit també es podrà veure per streaming a través de @sompollenca i @balearslive.

 

 

DIA DE LA MÚSICA:

Pollença celebrarà el proper 21 de juny el Dia Internacional de la Música, un esdeveniment que tendrà lloc a partir de les 18.00 hores i en el qual es podrà gaudir de més de quinze actuacions a cinc localitzacions diferents del municipi.

Pop, indie, reggae, flamenc, blues, swing, folk, rock, música tradicional o música clàssica són els diferents estils musicals que es podran escoltar a localitzacions concretes del municipi com són el Claustre de Sant Domingo, el pati interior de l’Ajuntament, la biblioteca de Can Llobera, l’Escola de Músicade Pollença i la plaça de Miquel Capllonch del Port de Pollença.

   • Programació dels concerts:
    Claustre de Sant Domingo 
    De 19.00 a 20.00 hores: Elkin Robinson
    De 20.15 a 21.30 hores: José Domingo
    De 21.45 a 23.00 hores: Saïm
   • Pati interior de l’Ajuntament de Pollença 
    De 18.00 a 19.00 hores: Arnaud Bazin
    De 20.15 a 21.30 hores: Steven Munar & The Miracle Band
    De 21.45 a 23.00 hores: Hattori Hanzo SurfExperience
   • Biblioteca de Can Llobera 
   • De 19.00 a 20.00 hores: Christian Cardona
    De 20.15 a 21.15 hores: Feminarum
    De 21.30 a 22.30 hores: Piolet Swing
   • Escola de Música de Pollença 
    De 17.00 a 17.30 hores: Recital de percussió (Tomeu Seguí)
    De 17.30 a 18.30 hores: Concert Ensemble de Percussió
    De 19.00 a 20.00 hores: Concert Alumnes de Batería
    De 20.30 a 21.30 hores: Concert Pep Aspas Trio
   • Plaça Miquel Capllonch 
    De 19.00 a 20.00 hores: El Zurdo
    De 20.15 a 21.15 hores: Von Bros
    De 21.30 a 22.30 hores: Jaume Mas & Miqui Rotger
    *Diumenge 20 de juny de 18.30 a 19.30 hores: Banda de Música de Pollença

AUDITORI ALCÚDIA: 

 

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , nova exposició de DAVID MONRÓS “For Sea Lovers Only”. Fins el 15 de JULIOL 2021.
    • Galeria Maior:  ‘ A PROPÒSIT DE LA PINTURA’ una exposición homenatge a Xavier Grau.

Afegir un comentari