Guardat a: Agenda ~ Publicat el 22/01/2024

Agenda del 22 al 28 de gener

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 22 al 28 de gener.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

  • Hi ha Ple ordinari del mes de gener. Serà a les 18h a la Sala Consistorial. Hi podeu assistir de públic o seguir-ho en directe per Ràdio Pollença, al 107.9FM o a www.radiopollença.net, i en streamming al canal de Youtube de l’Ajuntament. (Aquest és l’ordre del dia).
  • Dia 27 de gener és el Dia Internacional de commemoració en memòria de les víctimes de l’Holocaust. Per això, l’Ajuntament de Pollença, se suma a aquesta iniciativa, que suposa una acció de respecte i reconeixement a totes les víctimes del feixisme. Serà dissabte a les 12 h, davant la porta de l’Ajuntament situada a l’escala del Calvari, on es troba la pedra de la memòria del nostre municipi, es durà a terme un acte i una ofrena floral amb l’objectiu de condemnar el feixisme i homenatjar les seves víctimes.

ENTITATS

  • Hi ha Campanya de Donació de Sang dilluns 29 de gener al Port de Pollença. Serà a l’Associació de Veíns de 17h a 21h. Podeu demanar hora a donasang.org o al 971 76 44 33.
  • La tercera Edat de Colonya organitza un dinar de matances. Serà dia 21 de febrer però a partir de dia 9 de gener ja us podeu apuntar. La sortida serà del bar Avenida, la primera aturada serà al mercat de Sineu i el dinar a s’Illot, al restaurant Sa Gruta Nova.
  • L’Associació de Músics de Pollença té obert el termini per inscripcions i renovació de socis. El termini estarà obert fins al 19 de febrer. Si us interessa formar part de l’AMP, heu d’escriure un mail a socis.amp@gmail.com i us enviaran un qüestionari de google que haureu d’emplenar.
  • Per celebrar el Dia de les Zones Humides, la reserva natural de s’Albufereta organitza una visita guiada a els Ulls del Rec. Serà dissabte 3 de febrer, el primer torn, de 10 a 11’30h i el segon torn, de 12 a 13’30h. Lloc de trobada: Intersecció Carretera d’Almadrava amb el Camí dels molins d’Almadrava. El material recomanat és roba d’abric, calçat adequat i prismàtics. Inscripcions al web balearsnatura.com

AGENDA

  • Dijous 25, Cineclub al Club Pollença amb la pel.lícula “A fuego lento“. A les 20.30h. Entrades 4 euros socis, 6 euros no socis. Sinopsi: 1885. La cuinera Eugénie ha treballat per al famós gourmet Dodin durant els darrers 20 anys. Cada vegada més enamorats l’un de l’altre, el seu vincle s’ha convertit en un romanç i ha donat lloc a deliciosos plats que impresionen als chefs més ilustres del món. Un drama romàntic protagonitzat per Juliette Binoche i Benoît Magimel.
  • Dissabte 27, Pollença serà seu protagonista de la XXXIIIa edició de la Challenge Ciclista Mallorca al trofeu Pollença – Port d’Andratx. Precisament al nostre municipi es donarà la sortida d’aquest trofeu que tendrà l’arribada al Port d’Andratx. L’acte començarà a les 10.45 h amb el control de signatures i el tret de sortida serà a les 11.55 h des de la plaça Major. Podeu consultar tota la informació i recorreguts a vueltamallorca.com/challenge-mallorca/
  • Diumenge 28, tendrà lloc  CXM Serra Nord i CXM Serra Nord XS. La primera cursa, CXM Serra Nord, sortirà a les 8h des de Sóller, recorrerà un total de 44km per muntanya tendrà la meta a la Plaça Major. Per altra part, la CXM Serra Nord XS, sortirà a les 12h des del Santuari de Lluc, per a recórrer 19km i també acabarà a la Plaça Major.

Afegir un comentari