Guardat a: Agenda ~ Publicat el 24/04/2017

Agenda del 24 al 30 d’abril

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals, exposicions de Pollença del 24 al 30 d’abril:

AJUNTAMENT DE POLLENÇA:

 • Dia 4 de maig a les 19.30 h, amb motiu de la inauguració de l’exposició Dionís Bennàssar, més enllà de la pintura a la Misericòrdia de Palma, l’Ajuntament de Pollença posarà un autocar gratuït a disposició de tota la gent que vulgui assistir-hi. Sortirà del monument a Costa i Llobera i tornarà una vegada inaugurada l’exposició. La sortida està prevista a les 18.15. Si voleu anar-hi, posau-vos en contacte amb el Museu, al 971 53 11 66, abans de dia 3 de maig.
 • El Museu de Pollença ha presentat les bases del Certamen Biennal d’Art 2017. Fins dia 26 maig, tots els interessats poden presentar un dossier amb la seva obra per tal de prendre-hi part. L’Ajuntament de Pollença atorgarà un primer premi de 5000€ i un segon de 3000€, i les obres premiades passaran a formar part de la col·lecció del museu. Els interessats, trobareu tota la informació d’aquesta 51a edició a la plana web de l’Ajuntament: www.ajpollenca.net.
 • L’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença convoca els Premis Pollença de Literatura 2017 (VIII Premi Pollença de Narrativa i VII Premi Pollença de Poesia). Pel que fa a l’import econòmic dels premis, el Premi Pollença de Narrativa té una dotació de 5.000€ i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500€. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 9 d’agost de 2017. Les bases es poden consultar al nostre web, www.radiopollença.net.
 • L’Ajuntament de Pollença convoca un concurs per elegir el disseny del programa i cartell de la Patrona de Pollença 2017. Us podeu presentar fins el 9 de juny. Trobareu tota la informació de les bases a la plana web de l’Ajuntament i al web nostre a www.radiopollença.net
 • Està obert el termini per  tramitar les Subvencions per a la rehabilitació i restauració de façanes, eliminació de barreres arquitectòniques i millora de l’eficiència energètica dels edificis. Les sol·licituds per a aquestes ajudes econòmiques podran ser presentades fins al 30 de setembre de l’any 2017 o fins que s’exhaureixi la dotació econòmica. Es poden consultar les bases al web de l’ajuntament.

 

ALTRES ENTITATS:

 • L’Associació de Veïns del Port de Pollença organitza un viatge a Menorca del 5 al 7 de maig. El preu per persona és de 185€ i inclou els passatges del vaixell i l’estada a l’Hotel Viva Menorca en règim de tot inclòs. Desplaçaments per l’illa en autobús cortesia de l’AAVV. Nins fins a 14 anys 50% de descompte. Inscripcions fins dia 2 de maig.
 • L’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença organitza una excursió d’un dia a Menorca, amb dinar inclòs, el pròxim 6 de maig. Preu adults 69.90€; nins 59.90€. Informació 607 361 885 i tots els dimecres a la caseta del Parc Infantil.
 • L’associació de persones majors de Sa Nostra informa que us podeu a inscriure fins dia 25 d’abril al cap de setmana a l’Aparthotel Ariel, a Cala d’Or, en règim de tot inclòs. Del 28 al 30 d’abril. El preu per adult és de 77€ amb un suplement de 20€ per habitació individual i per a nins menors de 12 anys 38’50€.
 • També us podeu apuntar a l’ofrena floral a la verge de Lluc organitzada per l’Associació de persones majors de Sa Nostra pel pròxim dijous 4 de maig. La sortida serà a les 9.00h del matí, missa amb ofrena de flors a Lluc a les 11.00h, volta pel mercat d’Inca, i dinar al restaurant Canyamel de buffet. Hi haurà música i ball. Preu 22€ amb el transport inclòs.
 • L’escoleta La Gola informa que podeu matricular els vostres infants per al pròxim curs del 2 al 5 de maig. L’escoleta es troba al C/Magallanes, 32 del Port de Pollença.
 • L’Associació de comerciants de Pollença informa de les seves darreres campanyes. Participa en el Grata i guanya, on per a compres superiors a 20€ als comerços associats, se us donarà un grata i podreu aconseguir uns dels 30 premis que hi ha amagats en aquestes targetes. També podeu participar en el sorteig de 30 entrades per la Fira del vi i cinc lots de vins, fent compres superiors a 10€ en els comerços associats. La rifa es farà dia 4 de maig. I el primer dimarts del mes de maig, juny i juliol i haurà descomptes a uns quants dels comerços. Podeu consultar tots els cartells al seu facebook.
 • Del 5 al 7 de maig, tendrà lloc la II Trobada de Percussió amb masterclasses, concurs de marimba, percussió africana, concerts i batucada. Les jornades començaran dia 5 de maig amb el Dia de la Percussió, al Conservatori de Mallorca, a Palma. La trobada continuarà els dies 6 i 7 a Pollença amb la presència de músics com Rafa Mayans, Adrián Garcia, DunDuDuo, la Batukrack d’Alaró, l’Ensemble del Conservatori Superior de les Illes Balears, el grup de percussió del CSM Salvador Seguí de Castelló, l’Ensemble del Conservatori Professional de Mallorca i l’Ensemble de l’Escola de Música de Pollença. Podeu fer les vostres inscripcions enviant un correu a encontresdepercussio@gmail.com.
 • Des del Centre ZENDO ens informen que cada dimecres fan sessions gratuïtes per conèixer el Reiki a les 16.30h i cada diumenge fan trobades de meditació en silenci a les 19h. Tot això el seu local al C/ Sant Jordi, 19 de Pollença. Trobareu més informació dels cursos i activitats al centre.
 • L’AMIPA del Ceip Joan Mas organitza una paella a la Cala al pinaret de St. Vicenç pel diumenge 7 de maig a la 13h. Venda de tickets del 27 d’abril al 4 de maig a les 08.30h a l’escola. El preu és de 10€ per a adults i 5€ per a infants. Inclou paella, postre i beguda i es vendrà cafè, begudes i gelat. Tot a benefici del viatge fi de curs de 5è.
 • A Inca s’organitza un dinar per a tots els Tomeu’s de Mallorca. Si el teu nom es Tomeu t’esperen tot sol o acompanyat a la trobada i el dinar que tindrà lloc el dia 14 de maig a la 13.00h al col·legi Miquel Duràn. Hi haurà obsequis per el Tomeu més jove, el més gran i el que vengui de més lluny. El preu és de 14€ i podeu fer el pagament el compte específic de Caixa Colonya.
 • Ja us podeu apuntar a la tradicional paella de l’1 de maig, al puig, organitzada per l’Obreria del Puig de Maria. És a les 14.00h. Els tiquets tenen un preu de 12€ i 6€ pels xics (fins a 12 anys). Inclouen paella, vi o refresc, postres i cafè. Llocs de venda: Club Pollença, Loteries Vallori, Drogueria Reus i Magenta Impremta.
 • AFAMA celebra 20 anys amb un Sopar de Gala dia 16 de juny al Claustre de Sant Domingo.  Un vespre  per compartir, on hi haurà moltes sorpreses. El preu del sopar és de 60€, i si voleu anar-hi després, que hi haurà actuació del grup VALNOU, val 10 €. Apuntau-vos a les ofcines d’AFAMA. Les places són limitades.
 • El Club Pollença organitza una sortida a l’auditori de palma per a veure el llac dels cignes del Ballet de Moscou. L’activitat és dia 3 de maig amb sortida a les 18.45h. El preu de l’entrada i el transport és de 20€. Places limitades. Cal reservar telefonant al 971 53 00 00.

AGENDA

 • Dimarts 25, entrega dels Premis Literaris Infantils. A la biblioteca de Can Llobera a les 12.00h.
 • Dimecres 26, contacontes intercultural a càrrec d’Eva Cerdà. De 4 a 10 anys. A la biblioteca del Port de Pollença, a les 17.30h.
 • Dijous 27, Flaixos de la memòria, presentació del llibre a càrrec del seu autor, Jaume Mulet, cirugià pediàtric. A la Sala d’actes del Reial Club Nàutic del Port de Pollença a les 20h. Entrada lliure. Ho organitza el Rotary Club Pollença.
 • Dijous 27,  Un hombre llamado Ove, de H. Holm. cinemaclub al Club Pollença. Per a majors de 7 anys. VOSE en suec. A les 20.30h. Preu 5€ soci i 6€ no socis.
 • Divendres 28, Prevenció del tabaquisme, una realitat, conferència a càrrec de Pablo Rodríguez, psicòleg de la Junta de Balears. A les 19.30h al Club Pollença.
 • Divendres 28, Taula rodona sobre el lloguer turístic. Intervenen Joan Miralles, president d’Aptur i Josep Melià, diputat del Pi. A les 20h al centre cultural Guillem Cifre de Colonya. Organitza El Pi.
 • Divendres 28, presentació de la novel·la Llums de tardor de Miquel Mas Ferrà, de El Gall Editor, a càrrec de Gabriel Janer Manila. A la biblioteca de Pollença – Can Llobera a les 20.30h.
 • Dissabte 29, la companyia Unnanima ens ofereix L’ànec lleig, el conte clàssic d’Andersen musicat i adaptat al món actual. Per a majors de 2 anys. Al saló parroquial del Port de Pollença, a les 18.00h. Gratuït.
 • Dissabte 29, l’associació Cap de fibló organitza el Cabaret de primavera al claustre de Sant Domingo. A partir de les 18.00h circ, teatre i dansa i a partir de les 21.30h concert de Landscapes i Superlolipopet.  Una diada per a tota la família. L’entrada és de franc i s’oferirà menjar i beure a preus populars.
 • Dissabte 29, La III Guerra Mundial no ha acabat, conferència a càrrec de Pere Ventayol, doctor en farmàcia. A les 17.30h a l’Associació de Persones Majors de Sa Nostra.
 • Diumenge 30, L’Acera du Vagos, el programa d’humor de Ràdio Pollença farà la conferència de la Tercera Edat de Colonya a les 18h.
 • Diumenge 30, Àngel, espectacle teatral a càrrec de l’actor Lluís Colom al Bar Sadanar a les 19.30h.
 • Diumenge 30, 2a edició del concurs de música en català d’Ona Mediterrània. Semifinals Ona Musicat a Pollença a les 21h a la Plaça de Ca les Monnares. Concerts de Beersweet, Local D9 i Josep Cabot. Us animen a gaudir del concert i triar el guanyador.

 

EXPOSICIONS:

 • A l’església del Convent de Sant Domingo, Dionís Bennàssar 50 anys després amb motiu de la declaració del 2017 com a Any Dionís Bennàssar.
 • Galeria Dionís Bennàssar,  l’artista Luis Maraver exposa Viajes. Podeu visitar-la fins el dijous 27 d’abril. I el dissabte 29 d’abril a les 20h s’inaugura  l’exposició Germen de l’artista Josep Maria Alaminos i l’artista i serà present.
 • Galeria Espai d’Art 32, exposició col·lectiva titulada El papel del papel.
 • Maior, trobam l’exposició d’Olimpia Velasco a Pollença.
 • A Ca’n Dionis, s’hi exposa obra de Toni Mandilego, i ara hi ha una exposició de la pintora Brigitte E. Dengler.

 

AUDITORI D’ALCÚDIA:

 • Diumenge 30, exhibició d’urban dance de l’Acadèmia Urban Dance de Can Picafort amb l’espectacle Around the world show. De 17.00 a 19.00h. Preu: 5€
 • Dilluns 1, Es por tu bien. Cinema de comèdia. A les 19h. El preu és de 5€.

Afegir un comentari