Guardat a: Agenda ~ Publicat el 24/07/2017

Agenda del 24 al 30 de juliol

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals, exposicions de Pollença del 24 al 30 de juliol:

AJUNTAMENT DE POLLENÇA:

 • Oberta l’oficina del Festival, per a consultes, reserves, abonaments, compra i també la venda on-line a generaltickets.com. L’horari de l’oficina és: De dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.30h; dijous capvespre, de 17.00 a 20.00h i el dia del concert, de 20.30 a 22.00h. S’ofereixen descomptes per abonaments, pels titulars del Carnet Jove, pels menors de 14 anys, per les persones en situació d’atur de llarga durada, pels residents al municipi de Pollença, i pels alumnes i professors de l’Escola de Música de Pollença, així com els integrants de la Banda de Música.  Els descomptes només es fan a l’oficina.
 • L’Ajuntament de Pollença convoca sis beques per a la realització de tasques d’atenció al públic pel 56è Festival de Pollença. Està adreçada a estudiants d’ESO, Batxiller, mòduls d’FP o universitaris. El termini per presentar les sol·licitud acaba el 28 de juliol. Podeu adreçar-vos a l’Ajuntament de Pollença, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. L’entrevista personal es durà a terme dia 1 d’agost, en horari de matí, a l’oficina del Festival. Podeu consultar l’anunci i les bases al nostre web; www.radiopollença.net.
 • L’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença convoca els Premis Pollença de Literatura 2017 (VIII Premi Pollença de Narrativa i VII Premi Pollença de Poesia). Pel que fa a l’import econòmic dels premis, el Premi Pollença de Narrativa té una dotació de 5.000€ i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500€. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 9 d’agost de 2017. Les bases es poden consultar al nostre web, www.radiopollença.net.

ALTRES ENTITATS:

 • Des del Centre ZENDO ens informen que cada dimecres fan sessions gratuïtes per conèixer el Reiki a les 16.30h i cada diumenge fan trobades de meditació en silenci a les 19.30h. Tot això el seu local al C/ Sant Jordi, 19 de Pollença.
 • La Tercera edat de Colonya informa que els dissabtes seguiran oferint ball. No canvia res de la programació per ser festres de La Patrona.

 

AGENDA:

FESTES DE LA PATRONA 2017

 • DILLUNS 24 DE JULIOL

21.30h Teatre Amor i Odi a càrrec dels alumnes del taller de teatre d’adults dirigits per Jaume Xuia. Adaptació lliure de Romeu i Julieta de William Shakespeare.  Al claustre de Sant Domingo. Gratuït.

 • DIMECRES 26 DE JULIOL

14.00h Canonades i esclafits de coets. Repicada de campanes. Cercavila de la Banda de Cornetes del Soldà. A la plaça de Monti-sión.

20.30h Cercavila de la Banda de Cornetes i tambors pels carrers de Pollença.

22.00h Pregó que dirà Antònia Reig amb el títol “Conèixer i estimar per conservar”. En acabar, concert de la Banda de Música. A la sortida hi haurà granissat per a tots els assistents. Al Claustre de Sant Domingo.

 • DIJOUS 27 DE JULIOL

18.30h Concert per als més petits a càrrec de l’artista i pedagoga musical Dàmaris Gelabert. Al Claustre de Sant Domingo

20.45h Mostra de ball a càrrec de l’Escola de ball de pagès de Pollença, Racó de Tramuntana i a continuació ballada popular amb Ballugall. Plaça Major.

23.30h Festa Kaleidoscope als jardins Joan March, a Ca la Gran Cristiana.

 • DIVENDRES 28 DE JULIOL

Ràdio Pollença surt al carrer aquestes festes, a la plaça Vella. Els magazines radiofònics sortiran dels estudis per oferir una jornada de ràdio des de la plaça Vella, amb entrevistes als protagonistes de la Patrona. Tothom està convidat a passar pels micròfons de la ràdio municipal i dir la seva!

10.00 a 13.00h L’Estiuet Especial Patrona.

17.00 a 20.00h Petits Plaers d’Estiu Especial Patrona.

21.00h L’Acera du Vagos La Patrona Special Edition, programa radiofònic en viu, amb sorpreses, convidats, imitacions i molt d’humor. A la Plaça Vella.

16.30 a 19.30h Jocs de taula als jardins Joan March. Organitza: AFAMA

19.00h Dragut Festival.  Concerts a càrrec de LASAI meets, WAGWAAN BAND, KAPAROOTS, MADDAHERBS, DUB INMERSION, DUBSETTA. Tallers, música i jocs per a infants. Exposicions d’art pollencí i malabars. A la plaça de Ca les Monnares.

20.00h Acte de nomanament del carrer en honor de PERE JOSEP CÀNAVES. Devora el Claustre del Convent.

21.30h Revetla Pollencina. Presentaran l’acte Felip Munar i Cati Cifre. Actuacions de Jaume Mas, Aires de la Cala, Racó de Tramuntana, Martí Sáez, Elisa Sayrol, Xeremiers Orats, Esteve Perich, Martí de la Punta, Toni Cerdà, Joan C. Munar, Coral Arrels Pollencines, Pere Morou, Gabi Cifre, Rafel Moll, Maria Cerdà i Cati Cifre, entre d’altres artistes pollencins.

Es presentarà el núm. 4 de la Col·lecció “Glosadors de Pollença” (del qual totes les famílies en podran recollir un exemplar) dedicat a Jaume Quer Vives “Parreco”, i es retrà un homenatge al corredor pollencí Arnau Colomar, de qui el glosador va fer una plagueta. Al Claustre de Sant Domingo. Organitzen: Antoni Bisanyes, Felip Munar i Martí Sáez.

 • DISSABTE 29 DE JULIOL

10.00h a 12.00h Demostració d’elaboració artesanal de les espardenyes que duen els participants en el simulacre, a càrrec de Pere Parets. A Can Xumet, carrer de la Mar, 40.

19.00h Cursa Popular d’Estiu. Vine de turista o preparat per anar a la platja. Inscripcions el mateix dia de 18.00h a 19.00h als jardins de Via Pollentia al Monument. Organitzen: ONIT i Àrea de Joventut.

20.30h IV Trobada de ball en línia, amb l’animació de Patricia Luque i Xisco Rueda, monitors de la zona. A la plaça de Ca les Monnares.

21.30h Teatre Jo, l’hereu d’Eduardo de Filippo. A càrrec de la companyia Voramar. Al Claustre de Sant Domingo. Gratuït.

23.30h Revetla a càrrec de Los Grillos, ValNou XL i Pedrá, banda extremenya (tribut a EXTREMODURO) a la plaça Major.

 • DIUMENGE 30 DE JULIOL

18.30h Plantada dels gegants de Mallorca a Via Pollentia.

19.00h Cercavila dels gegants amb el següent recorregut: Via Pollentia, Miquel Bota Totxo, Roser Vell, plaça Major, Mercat, Jonquet, Pius XI i plaça de Ca les Monnares on ballaran tots. Organitza: Esbart de Sant Jordi.

20.00h Sopar solidari a benefici de l’AECC als jardins Joan March.

21.00h Gran nit de swing, tast de Lindy Hop i a continuació concert a càrrec de HI HATS OLD JAZZ. A la plaça Major.

21.30h Presentació del disc de Martí Sáez.  “Com si fos ara”, acompanyat de Mateu Vila, Gabriel Cifre, Ivan Petrus i Noel Quintana. Al Claustre de Sant Domingo.

22.00h Ball de saló a càrrec de l’orquestra Calypso amb l’actuació de Marga Pocoví. A la plaça de Ca les Monnares.

AGENDA

 • Diumenge 30, actuació de Rubatto Quartet. Quartet de cordes de l’escolania de Lluc dins el cicle de concerts d’estiu per recaptar fons per les obres de millora de la parròquia del Port de Pollença. A les 20.30h a l’església del Port de Pollença. Preu de l’entrada 6€. Venda d’entrades anticipades a la parròquia i en taquilla abans del concert.

 

EXPOSICIONS:

POLLENÇA

 • Spira Bar Grill amb col·laboració amb Espai d’Art 32, Jaume Salvadiego.
 • Obris Restaurant amb col·laboració amb Espai d’Art 32, Emili Parejo amb Paisatges.
 • Museu de Pollença, Podeu visitar el guanyador i finalistes del Certamen Biennal d’Art de Pollença. Fins al 30 de setembre.
 • Església del Convent de Sant DomingoTat Tvam Asi, de Marta Moriarty. Fins al 8 d’octubre.
 • Galeria Espai d’Art 32,  La Isla Esperanza de cinc artistes cubans.
 • Galeria Dionís Bennàssar,  Paisatges de llum de l’artista Joan Peix. Fins al 17 d’agost.
 • Maior, trobam l’exposició  d’Eva Lootz.
 • Ca’n Dionis, s’hi exposa obra de Toni Mandilego, i  hi trobareu l’exposició de l’artista Crespi Alemany.
 • Galeria Llompart, Col·lectiva Mateu Sitges Febrer i Eugenio Mayor.
 • Museu Dionís Bennàssar. Podeu visitar-lo de dimarts a divendres de 10h a 15h i els dissabtes i diumenges de 10h a 14h.

PORT DE POLLENÇA

 • 8 ULLS, col·lectiva d’artistes diversos.
 • Tot Marco, Col·lectiva de Xisco i Ramon Provenzal, Mabel Ruiz i Manel Doblas. Fins al 9 de setembre

ACTIVITATS ESPORTIVES

 • DIMECRES 26 DE JULIOL

20.00 h Exhibició d’arts marcials. A la plaça Major. Organitza: Mallorca Nord Judo

 • DISSABTE 29 DE JULIOL

16.30 h Torneig d’Escacs Patrona de Pollença.
Saló del Club Pollença. Sistema suís nou rondes de partides de 5 minuts + 3 segons per jugador.
Inscripcions al telèfon 680 844 087 o al correu electrònic: clubescacspollensa@outlook.es
Organitza: Club d’Escacs Pollença

19.30 h Semifinals 2n i 3r classificat Torneig Futbol 7 Festes Patronals 2017
20.30 h Semifinals 1r i 4t classificat Torneig Futbol 7 Festes Patronals 2017
Camp de futbol de Pollença

 

Afegir un comentari