Guardat a: Agenda ~ Publicat el 24/05/2021

Agenda del 24 al 30 de maig

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 24 al 30 de maig:

 

COVID19:

 • Si heu nascut entre 1952 i 1976 podeu demanar hora per vacunar-vos a BITCITA citavacunacovid.ibsalut.es.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Campanya de vacunació contra meningitis per a joves nascuts del 2001 al 2007. Telefonar al PAC de Pollença, 971 53 30 41.
 • Vacunació al.lotes contra papil.loma.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
 • Des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’àrea de turisme, han proposat difondre i potenciar l’adhesió a l’aparador virtual gratuit disponible al web www.pollensa.com.Per això, si teniu un estebliment, vos conviden a que vos adheriu a la web, enviant el formulari omplert així com fotografies del vostre negoci. Si estau interessats podeu sol·licitar el formulari en aquesta adreça electrònica (aodl@ajpollenca.net) o bé a l’oficina de turisme oit@ajpollenca.net.
 • Des de Punt Jove anuncien les activitats d’estiu. Dilluns, dimecres i divendres de 8.00h a 13.15h. 4 setmanes per juliol i 4 per agost, 140€. Es faran 2 grups per edat, un del 2009 i l’altre dels anys 2006, 2007 i 2008. Les activitats començaran dia 2 de juliol. Per a les inscripciones es tindrà en compte haver participat en activitats anteriors i ordre d’inscripció. Podeu fer la vostra preinscripció a través de del formulari que trobareu al Facebook Punt Jove Pollença. Es penjarà llistat d’admesos i dies per formalitzar la matrícula.
 • Des de l’Àrea d’Esports anuncien que ja es pot fer la preincsripció per les Estades d’Estiu 2021 (es en linia). Al seu Facebook trobareu la dinàmica de les preinscripcions, preus, horaris, etc. Per a més informació ens podeu contactar al 971533990 o al 971865212.
 • Ets artesà de Pollença? Adhereix-te a la campanya de promoció de producte local al formulari que trobareu al Facebook AODL Pollença abans de dia 16 de juny! Podràs exposar els teus productes a les tres oficines d’informació turística del municipi (Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç). A més a més, s’elaborarà una petita guia en línia on estiran tots els artesans adherits a la campanya i s’inclourà a la guia un punt de venda de cadascun dels artesans. Aquesta guia es podrà descarregar a través d’un codi QR. També s’inclouen artesans de productes agroalimentaris com olis, vins, forners, etc. Consultau al formulari les característiques de la vostra adhesió 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Contracte de cessió a tercers de l’explotació de l’autorització demanial atorgada a l’Ajuntament de Pollença per a l’ocupació de béns del domini públic marítim terrestre estatal.  Per a l’explotació dels serveis de temporada en el litoral del terme municipal de Pollença per a les temporades 2021-2023. La data límit de presentació de propostes és dia 31 de maig.
 • Convocatòria per cobrir amb contractació de durada determinada per a l’execució d’un pograma temporal i mitjançant el sistema de Concurs-Oposició tres llocs de Treballadors/es Socials. El termini per presentar les instàncies és des del 17 de maig al 4 de juny de 2021, ambdós inclosos. Mes info a www.ajpollenca.net

 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
  Les ajudes seran:
  – Per retolació comercial fins a 450,00€
  Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
  Per documents administratius fins a 150,00€
  Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
  El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • L’Associació 31 de Maig organitza una serie d’activitats en motiu del 31M:
  • Del 25 al 26, recollida solidaria d’aliments pels carrers de Pollença, acompanyats per una Part de la Tropa del Soldà.
  • Dissabte 29, II SIMPÒSIUM 31M amb l’historiador de Sóller, Antoni quetglas, i l’estudiador de Dragut, Josep Àngel Cifre. a les 20.00h al Saló del Club Pollença.
  • Dilluns 31, Distincions honorífiques, Lectura del Manifest del 31 de maig i projecció del Documental 31m. A les 18.00h er Canal 4 i xarxes socials
 • Parròquies de Pollença i Port informa que com cada any, dilluns dia 31 de maig celebren la festa de la Visitació, però per motius de mesures anticovid, enguany serà a la Parròquia (i no al Roservell, com era habitual), a les 20h.
 • L’Associació de Persones Majors de Pollença informa als seus socis que divendres 4 de juny repartiran coca amb albercoc. Podeu recollir els tickets de dia 24 de maig a dia 2 de juny: Dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19h i dimarts, dijous, dissabte i diumenge de 10 a 12h.
 • Pollença CARES organitza el taller de mindfullness RECOLZAMENT MENTAL I EMOCIONAL EN TEMPS DIFÍCILS, impartit per José Luis-Reig, psicòleg, docent i investigador a la UIB. L’objectiu és contrarestar els efectes d’aquest difícil any i ajudar a recuperar l’equilibri emocional i mental. Inici divendres 28 de maig d’11:30 a 12:30h al Club Pollença, i de 10 a 11h al saló municipal del Port de Pollença (també hi haurà horaris d’horabaixa). Inscripcions a formulari a www.joseluisreig.com, mail office@pollensacares.org o 659 011 198.
 • El Parc Natural s’Albufera organitza “Trescant en bicicleta”,  un Itinerari d’horabaixa en bicicleta per celebrar el Dia Europeu dels Parcs. Dimarts, 25 de maig de 17 a 20.00h. Lloc de trobada: Centre d’informació, Sa Roca . Inscripcions i més informació telefonant al 971 89 22 50.
 • La Cooperativa Pagesa de Pollença ens recorda que segueixen duguent a casa el me i la porcella. Servei a domicili a Pollença, Alcúdia i Sa Pobla, telefonant al 971 53 41 46 (dilluns darrer dia que agafen comandes i dimecres reparteixen). Compra producte local o Km 0!
 • La Fundació cors Oberts recorda  el projecte RASPER 2.0, es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 17 a 19h. Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
  • Diumenge 30, Fira de Segona Mà, de les 9.30h a les 13.30h al pati dels Sagrats Cors.
  • Diumenge 30, dins el Cicle de Concerts “trae tu mantita”, Reggae i Soul amb Jaume Más. A les 20.00h al pati dels Sagrats Cors. Organitza Fundació Cors Oberts. Event Solidari, 5€. Podeu reservar la vostre plaça telefonant al 971 53 06 67.
  • Exposició dels 100 anys a Pollença de les Missioneres dels Sagrats Cors, situada a la capella del convent dels Sagrats Cors es pot visitar els dimarts i dijous de 18 a 21 hores, mentre que els dissabtes i diumenges s’ha de tocar a la porteria. Fins dia 15 d’agost.
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.

AGENDA CULTURAL:

 • Dijous 27, cine al Club Pollença amb  “FIRST COW” VOS en anglès. A les 20.30h. Preu Socis 4€, No socis 6€.
 • Divendres 28, XXIII Festival Internacional Teatre de Teresetes “LES ACTUALITÉS” de la Cia. l’echelle, França. A les 19.00h al Club Pollença . [Gratuït] Aforament limitat Reserva prèvia: de dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 h. Tel. 674 78 19 91
 • Divendres 28, presentació del llibre “SUEÑOS DEL MÁS ALLÁ” de Maya Ems (Elisa Melero). A les 19.30h a la Biblioteca de Can Llobera. Aforament limitat per ordre d’arribada.
 • Dissabte 29, XXIII Festival Internacional Teatre de Teresetes “SABATES NOVES” de la Cia Tian Gombau-L’home dibuixat. Castelló de la Plana. A les 12.00h a la Sala d’Actes del Port de Pollença. [Gratuït] Aforament limitat Reserva prèvia: de dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 h. Tel. 674 78 19 91
 • Dissabte 29, “LA MÚSICA QUE FEU BALLAR AL REI SOL”, Comedie-ballet de Lully-Molière que combina música orquestral
  i vocal del s.XVII amb dansa i text. A les 20.00h a l’Església de Montision. Aforament limitat. Reserva i compra d’entrades: ticketib.com (15 €)
 • Diumenge 30, obra de teatre “AQUELL CARRER” de Toni Gomila. A les 21.00h al Claustre de Sant Domingo. Entrades a ticketib.com.
 • Diumenge 13 de juny, arranca el Mythical Festival amb l’actuació d‘Anegats. A les 21.00h al Claustre de Sant Domingo. Entrades ja a la venda. Consultau el link  entrant a la noticia de Som Pollença.

 

AUDITORI ALCÚDIA:

 • Diumenge 30, projecció de “OTRA RONDA“. A les 19.00h, Preu: 5€

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , presenten la nova exposició: “EL VIEJO Y EL MAR” (Homenatge a JAUME SALVADIEGO) .Del 22 de MAIG al 17 de JUNY 2021.
    • Galeria Maior: exposició SECUENCIA EXPANSIVA, de l’artista Joan Cabrer,

Afegir un comentari