Guardat a: Agenda ~ Publicat el 25/01/2021

Agenda del 25 al 31 de gener

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 25 al 31 de gener:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • Des de l’Àrea de Comerç  conscients de la greu situació en la qual es troba el sector de la restauració a causa de la crisi provocada per la COVID-19, volen ajudar a difondre i promocionar tots aquells bars i restaurants que disposen de servei de menjar per endur i/o servei a domicili.
  Per això anuncien que es farà promoció de tots els establiments a través del web, xarxes socials i ràdio municipal amb l’objectiu és augmentar la seva visibilitat. Si teniu un bar o restaurant amb servei de menjar per endur i/o servei a domicili en el municipi de Pollença, podeu completar el  formulari que trobareu al facebook de l’ajuntament o posau-vos en contacte amb l’AODL, mail aodl@ajpollenca.net o telèfon 661 59 34 33.

 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’ajuntament ha publicat les Bases específiques per crear una borsa de peons de neteja de dependències. PERSONAL LABORAL INTERÍ. El termini per presentar les instàncies acaba l’1 de febrer de 2021 (inclòs).
 • L’ajuntament ha publicat les Bases específiques per cobrir una plaça de coordinador/a de cultura. PERSONAL LABORAL FIX. Tota la información a ajpollenca.net

ENTITATS

AFAMA informa: Com que el guanyador@ de la Cistella n3 de la Grossa de Nadal no ha sortit, aquest divendres 29 a les 11’15h es tornarà a sortejar a Ràdio Pollença. Per participar, heu d’enviar un email, whatsaap o telefonar a Afama i contestar a la següent pregunta:
– Quin any es va fundar AFAMA?
Cal que deixeu el vostre nom i un telf. de contacte. Teniu per apuntar-vos fins divendres a les 10’30h.
Telf: 971.53.02.52/ Whatsaap: 629.61.11.73/ Email: afamapollensa@gmail.com
 • Les Missioneres dels Sagrats Cors compleixen 100 anys a Pollença. Per això, diuemnge 31 de gener es celebrarà una misa oficiada pel rector Danilo de Urzeda. Mateu Cerdà, ex alumne, farà un pregó  A més, s’anunciaran les activitats que s’aniran fent al llarg de l’any per celebrar el centenari del seu servei i presencia a Pollença.
 • La Fundació Guillem Cifre de Colonya convoca la quarantena edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya. El termini per a la presentació d’originals a aquesta edició finalitzarà el proper dia 30 d’abril de 2021. Consulta les condicions i bases a la  web: www.colonya.com
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Trobareu l’Espai Artesanal al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 12:00 a 13:00h. Si el temps ho permet.

 

AGENDA CULTURAL

 • Dissabte 30, Teatre 36 + 1 de Ricard Creus, amb la interpretació de Maria Pla. A les 18.00 h, al Club Pollença. Activitat gratuïta, amb aforament limitat. Reserva prèvia: De dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 h. Tel. 674 78 19 91 
 • Diumenge 31, Show Up! És un espectacle familiar a càrrec de Kelly Laner & Daniel Rossetti, en el que es combina humor, acrobàcies i moltes sorpreses. Un artista intenta dur a terme el seu espectacle però la dona de la neteja no atura de molestar, fins que ella també s’anima per acabar sent una artista més d’aquest espectacle. [Preu entrada 1€] Aforament limitat, entrades ticketib.com. A les 12h, al Claustre.

AUDITORI D’ALCÚDIA

 

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR col.lectiva.
    • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari