Guardat a: Agenda ~ Publicat el 26/02/2024

Agenda del 26 de febrer al 3 de març

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 26 de febrer al 3 de març.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Àrea de Joventut, organitza un taller de UpCycling, és a dir, de reciclatge. Serà els dissabtes a les 10h a Punt Jove i està destinat a tothom. S’ha de dur una bossa de paper, diaris i mitjons, que s’empraran per crear una cistella de paper teixit, un sotagots de vidre i un pop de tela. Més informació i inscripcions a uepjove@ajpollenca.net
 • L’Àrea de Cultura sorteja dues invitacions dobles pel teatre ‘Les posessions’, que es durà a terme aquest dissabte a les 19.30 al Club Pollença. Us podeu apuntar a aquest enllaç, on heu d’afegir el vostre nom i llinatges, telèfon de contacte i correu electrònic a través de l’enllaç. El sorteig es celebrarà dimarts 27 a les 12 hores.
 • L’Ajuntament ha obert el termini per a presentar-se als contractes de concessió de serveis per explotar les cafeteries dels Poliesportius del municipi. Hi ha tres lots d’explotació: bar del poliesportiu del Port de Pollença, bar del poliesportiu de Pollença, bar del pavelló de Pollença. El termini per presentar-s’hi està obert fins el 20 de març de 2024 Trobareu tota la informació a www.ajpollenca.net
 • Aquest dijous, 29 de febrer, hi ha Sessió Ordinària de l’Ajuntament en Ple. Serà a la sala de plens de l’Ajuntament a les 18h. Hi podeu assitir de públic o seguir-ho en directe per Ràdio Pollença i en streamming al canal de Youtube de l’Ajuntament. Aquí trobareu l’ordre del dia.

ENTITATS

 • L’Associació de la Tercera Edat de Colonya organitza dues activitats:
  • Cap de setmana a Porto Cristo, del 19 al 21 d’abril. A l’Hotel Castell dels Hams, preu per persona, tot inclòs 127 € més el bus. Les places són limitades..
  • Viatge a Catalunya Nord i Sud de França, del 12 al 16 de maig, per 485 €. Tota la informació a l’associació de persones majors de Colonya..
 • La Fundació Cors Oberts informa que obrin la botiga de roba de segona mà, cada dimarts de 17 a 19h. Recorden que s’han de dur bossa per les compres.
 • Biblioteques de Pollença:
  • Contacontes “Jo vaig amb mi” serà dimecres 6 de març a la biblioteca del port de pollença. A partir de 4 anys, aforament limitat. Incripció prèvia a mediadora@ajpollenca.net
  • Contacontes “Una princesa en motocicleta” a Can Llobera. Dimecres 13 de març a les 17.30h. A partir de 4 anys, aforament limitat. Incripcions a mediadora@ajpollenca.net. AFORAMENT COMPLET. (Només llista d’espera).
 • Can Bum: Amb motiu del 8 de març (Dia de la Dona) Can Bum prepara diferents activitats des del Col•lectiu ‘La mala pècora feminista” i una d’elles es un cinefòrum amb col•loqui i posterior picada divendres 1 de març a partir de les 18:30 al local social. Al col•loqui comptaran amb l’ajuda de les companyes d’Atma Dones.
 • Reserva Natural de l’Albufereta: obertes les inscripcions per a l’activitat “Restauram la rereduna“. Es tracta d’una jornada de voluntariat per recuperar la rereduna del Gravet de la Marina amb plantes aromàtiques pròpies d’aquest hàbitat, per restaurar la zona i afavorir als seus pol·linitzadors. També es farà observació d’aus i de l’entorn. Serà dissabte 16 de març a les 10.30h. Inscripcions al web balearsnatura.com

AGENDA

 • Dilluns 26, es presenta Som ProSolar, una cooperativa d’autoproducció d’energia col.lectiva fotovoltaica i local, impulsat a Pollença per Som Serveis Energètics. Col.labora Prodis i el Club Pollença. Al Club Pollença a les 20h.
 • Dijous 29, Cineclub al Club Pollença amb la pel.lícula “Slow” de Marija Kavtaradze. A les 20.30h. Entrades 4 euros socis, 6 euros no socis. Sinopsi: Elena imparteix classes de ball, mentre que Dovydas treballa com a intèrpret de llenguatge de signes. Al moment on es coneixen, s’estableix un bonic enllaç entre ells. Tot i això, la seva relació serà posada a prova quan Dovydas confessa a Elena que té sentiments romàntics per ella, però és asexual, és a dir, no sent i mai ha sentit desig sexual per una altra persona.
 • Divendres 1, concert NÒLTROS, per celebrar el Dia de les Illes Balears, amb la música de Pere Llabrés, Càndid Trujillo i Marcel Pich. Al seu repertori hi conflueixen la cançó d’autor i la música popular d’arrel tradicional. L’espectacle combina festa, bon humor i compromís, tot recordant referents i anècdotes de la nostra història. A les 20.00 h a la Sala d’Actes del Port de Pollença. Entrada gratuïta.
 • Dissabte 2, LITERACTUA presenta Les Possessions. Una jove escriptora visita els seus pares a Mallorca per tal de mostrar-los la darrera novel·la que ha escrit. Una novel·la que tracta sobre els antics tabús familiars i que servirà per enfrontar la família als seus fantasmes. En aquesta trobada, carregada de tensió i humor, es decidirà si la novel·la es publicarà finalment. Es tracta d’una adaptació lliure de la novel·la de Llucia Ramis “Les Possessions”, guardonada amb el III Premi Anagrama de novel·la. Dramatúrgia i direcció: Xavier Uriz. Intèrprets: Joan Miquel Artigues, Sara Sánchez i Marga López. A les 19.30 h. Club Pollença. Entrades a www.deferro.org

EXPOSICIONS

 • Poesia de Gust Grass a l’església del Convent de Sant Domingo. Es pot visitar de dilluns a diumenge, de 10.30 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00h. Fins l’1 d’abril
 • BESTARD-POL·LÈNTIA” Inauguració diumenge 3 de març a les 12.30h a Can Llobera. Fotografies d’entre el 1923 i el 1930 sobre les excavacions de Pol·lèntia realitzades pel fotògraf pollencí. L’exposició podrà visitar-se de dilluns a dissabte de 9 a 14 h i de dilluns a divendres també de 16 a 20 h.

Afegir un comentari