Guardat a: Agenda ~ Publicat el 27/12/2021

Agenda del 27 de desembre al 2 de gener.

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 27 de desembre al 2 de gener.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Àrea d’esports: és obligatori presentar el Certificat COVID o PCR negativa a l’oficina del pavelló per poder entrar al gimnàs i a la sala d’activitats dirigides. Vos recordem que segueix essent obligatori dur mascareta al gimnàs així com a tot el recinte esportiu.
 • VI Copa de Reis. Nedada a la mar solidària. Diumenge 9 de gener a les 11h. Davant l’Stay al Port de Pollença. Donatiu voluntari de 3 euros per AFAMA. Hi haurà xocolata calenta i un lloc per a canviar-se per als participants. Col.labora l’associació de Veïns i el Club de Natació Bocchoris. Organitza l’Ajuntament de Pollença. Inscripcions a elitechip.com.
 • L’Ajuntament informa que cancel.la tots els actes programats per les festes de Sant Antoni. CANCEL.LAT! Inscripcions per als foguerons 2022: del 29 de desembre al 10 de gener a les oficines de l’Ajuntament, tan de Pollença com del Port de Pollença, (on hi trobareu l’instància específica), com també a la seu electrònica de l’Ajuntament. Haureu d’especificar si voleu participar al concurs. S’hauran d’acatar les normes vigents en data 16 de gener de 2022. CANCEL.LAT!
 • L’Ajuntament ha obert la convocatòria per a cobrir la plaça de bibliotecari/arxiver. Fins dia 12 de gener, inclòs, es poden presentar les instàncies per prendre part a les proves selectives. A la seu electrònica de l’Ajuntament hi trobareu la instància que s’ha d’emplenar. També es pot fer de forma presencial a les oficines de l’Ajuntament.
 • L’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Pollença ha posat en marxa la campanya de Nadal. Sortejaran 10 paneres amb productes locals dia 3 de gener en directe a Ràdio Pollença. Per participar, tothom que faci una compra a qualsevol comerç, bar o restaurant del municipi, podrà posar el seu nom i telèfon al tiquet i ficar-ho dins les capses que estaran repartides a cada empresa. (A cada panera hi haurà productes de Can Corretja, de Mortitx, Can Vidalet, Du Nord, Sa Cabreta, oli Casesnoves, la Cooperativa de Pollença, Teixit Vicens, Aromes del Mediterrani, Romanial i forns de Pollença).
 • L’Associació Teixit Empresarial torna a sortejar 1000 euros aquest Nadal! Per participar, heu de fer una compra igual o superior a 10€ a alguna de les seves empreses associades abans del 28 de desembre. El sorteig serà dia 30 a les 12h en directe per Ràdio Pollença. El/la guanyador/a haurà de fe les compres dia 3 de gener.
 • La Policia Local informa que el mercat del Port de Pollença es trasllada a l’aparcament del carrer de Vicenç Buades, fins que hagin finalitzat les obres de la plaça.
 • Punt Jove torna a organitzar una gimcana de recerca de galls de fusta, que estaran escampats pel municipi. Del 27 al 31 de desembre, hi haurà cada dia un gall a Pollença i un altre al Port de Pollença. A les 10h del matí, al seu instagram, penjaran una pista de la ubicació. El que trobi el gall haurà d’enviar una fotografia i el podrà bescanviar per una panera. Adreçat a joves de 6 a 18 anys. Més informació a Punt Jove.

ENTITATS

 • La Parròquia de Pollença recorda que el Betlem de l’església, que enguany ha fet Jeroni Crespí, es pot visitar cada dia de 10h a 13h. I els capvespres també els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes, de les 18.30h a les 20h.
 • L’Associació de Persones Majors (Sa Nostra) informa als seus socis que dia 6 de gener, dia dels Reis, sortejaran una canastra amb productes de menjar. Els socis poden anar a comprar les seves participacions (5 números per 3€). És a benefici de l’entitat.

AGENDA CULTURAL 

 • Dimecres 29, concert Conte de Nadal de Charles Dickens, adaptació de Josuè Guasch. A l’església del Convent a els 20h. (Reserva prèvia al 674 781 991, de dimarts a dissabtes de 10h a 14h).
 • Dijous 30, Cicle de Concerts Música i Patrimoni. Concert de Nadal del Cor de Pollença.  Sense reserva. Parròquia de Pollença, a les 20h.
 • Dijous 30, CINE-CLUB i CINE-FÒRUM al Club Pollença, amb la projecció de “El Vientre del Mar” una pel.lícula dirigida per Agustí Villaronga que presentarà i comentarà Suzzy Gómez, directora artística. A les 20.30h. 4€ socis, 6€ no socis.
 • CANCEL.LAT! Diumenge 2, concert de Cap d’Any a càrrec de la Banda de Música de Pollença. A l’església de Sant Domingo, a les 19h. CANCEL.LAT!!

 

EXPOSICIONS:

    • Al Museu de Pollença. Exposició homenatge a l’artista Roch Minué (fins 9 de gener).
    • GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , nova exposició de L´EMPREMTA DE LES FORMES VII: “Exposició Col.lectiva de 50 artistes”. Fins el 31 de desembre.
    • Galeria Maior: Exposició NIT DE L’ART:  “Luís Gordillo en Pollensa again

Afegir un comentari