Guardat a: Agenda ~ Publicat el 27/11/2023

Agenda del 27 de novembre al 3 de desembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 27 de novembre al 3 de desembre.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Aquest dijous, 30 de novembre, hi ha Sessió Ordinària de l’Ajuntament en Ple. Serà a les 18h a la Sala Consistorial. Hi podeu assistir de públic, o seguir-ho en directe al 107.9FM, radiopollença.net o en streamming al canal de youtube de l’Ajuntament de Pollença.
 • Esquiada pollencina a Andorra 2024, del 29 de febrer al 4 de març. Preu 660€. Inclou 4 dies de Forfait a l’Estació Grandvalira, assegurança, allotjament, esmorzar, menú a pistes per dinar, material, desplaçaments i vols. Les classes grupals per nivell són opcionals a un preu a part. Més informació i inscripcions a xarxes socials de Punt Jove. Darreres places.
 • L’Àrea de Biblioteques organitza un nou club de lectura juvenil d’Eu Moll. Totes aquelles persones que hi vulguin formar part s’han de posar en contacte amb la biblioteca de Can Llobera o bé enviar un correu electrònic a mediadora@ajpollenca.net. Es durà a terme cada darrer dilluns de mes a les 17.20 hores a la biblioteca del Port de Pollença.
 • Aquest dissabte, 2 de desembre s’inaugura la Pista de Gel Sintètic al Claustre de Sant Domingo, amb activitats de les 17h a les 22h. Hi haurà jocs, iniciació al patinatge, hockey per infants i per adults, i roller disco. Cada activitat durarà 30 minuts i el preu és de 3 euros. Es recomana l’ús de guants i casc. Per al dia de l’inauguració s’ha de fer inscripció anticipada al correu clubpatinatgepollenca@gmail.com

ENTITATS

 • El proper dissabte 2 de desembre hi haurà Torneig de Truc a Can Villalonga. Els premis són de 900, 500 i 200€. El preu de la inscripció és de 40€ per parella, i s’han de fer al whatsapp 616 39 78 64. Hi haurà dinar opcional per 15€ d’arròs brut, picada, postres i beguda. (Tot el que es recapti anirà destinat als premis)
 • L’Associació Cat Protection organitza un mercadet de Nadal. A més, també agraeixen la donació de menjar de moix. Tots els beneficis aniran destinats a la cura dels moixos del carrer. Podeu trobar la paradeta al carrer Mendez Nuñez del Port de Pollença fins dia 22 de desembre.
 • Trobada de nascuts el 48. Per celebrar el 75 aniversari faran un dinar dissabte dia 2 de desembre al restaurant Tolos. Inscripcions a través de Felip Cerdà 627.406.483, Joana Molinera 608.910.876, o Toni Cànaves 656.879.23, fins dia 30 de novembre.
 • Can Bum:
  • Taller de Neules de Nadal. Serà aquest dimecres 29 de novembre a les 18h al seu local. No cal inscripció, però s’han de dur tisoretes amb punta corba, de tipus brodat, que siguin de qualitat i tallin bé.
  • Taller de decoració de Nadal amb el club de teixit. Hi haurà dues sessions: dia 30 de novembre i dia 14 de desembre de 17.30 a 19 hores. Es faran elements decoratius amb ganxet. El nivell és bàsic, així que és un bon moment per començar. Només heu de dur el ganxet i fils de colors dels dissenys que es vulguin fer.
 • Aquest dissabte dia 2 de desembre, arriba la IV Bicicletada Popular organitzada per Arrels Marines, AFAMA i Can Bum. Per reivindicar rutes escolars segures, crear hàbits saludables i reduir els vehicles motoritzats a l’entorn escolar. A les 11h trobada a Llenaire. El recorregut serà d’11.30h a 12.30h pels carrers del Port de Pollença, i a les 12.45h hi haurà vermut a la Plaça Miquel Capllonch.
 • PRODIS: Amb motiu de la commemoració del dia internacional de la persona amb discapacitat, trobareu una paradeta de Prodis durant el matí de divendres (de les 10h a les 13h aproximadament) a la plaça Major. Trobareu molts de productes manufacturats, molts d’ells per a decorar en motiu del Nadal!

AGENDA CULTURAL

 • Dijous 30, hi ha Cineclub al Club Pollença, amb la pel.lícula “Carajita”. Un drama de la República Dominicana dirigit per Ulises Porra i Silvina Schnicer . A les 20.30h. Entrades 4 euros socis, 6 euros no socis. SINOPSI: Sara (17 anys) i la seva cuidadora Yarisa (de 36) tenen una relació que sembla trascendir les seves classes socials: són el més parescut a una filla i una mare. Però un incident irromp a les seves vides i posa a prova la idea de que res les separarà.
 • Divendres 1, presentació del llibre “Mots que fan ombra” de Lluís Maicas. Serà a Can Llobera a les 19.30h i presentarà l’acte Pere Bonet.
 • Dissabte 2, hi ha Teatre de Barra. A la Birreria l’obra “Julieta empoderada”, al Jam Bar “Sherlok…y el caso del asesino al cuadrado”, i a l’Oh Vermut “Qüestió de principis”. A les 20.30h, 21.10h i 21.50h. Preu 4,5€ per funció.

EXPOSICIONS

 • A l’església del Roser (Claustre de Sant Domingo), «REPENSAR DISSENYS, REPENSAR PROCESSOS». Fins dia 10 de desembre.
 • A Can Llobera, exposició de fotografies “Joan Cerdà. De Can Bestard. La Vida en B&N”. (Fins després de Sant Antoni)
 • Al Museu de Pollença, “Mateu Llobera, centenari”. (Fins després de Sant Antoni)

Afegir un comentari