Guardat a: Agenda ~ Publicat el 28/11/2022

Agenda del 28 novembre al 4 de desembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 27 de novembre al 4 de desembre.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Punt Jove: Esquiada pollencina a Andorra 2023. Del 25 al 28 de febrer per 540 euros. +18 anys. El preu inclou 3 dies Forfait Estació Grandvalira + assegurança, allotjament + esmorzar, material, desplaçaments… La data límit de preinscripció és dia 4 de desembre (diumenge). A més, dimarts 29 hi ha una reunió informativa a la sala de plens de l’Ajuntament a les 20.30h. Si voleu més informació podeu telefonar al 664 366 192.
 • Encesa llums Nadal. 2 de desembre a les 18h. A Pollença a la Plaça Major amb l’actuació musical Pere Pam i Pipa. Al Port de Pollença a la plaça Miquel Capllonch amb l’actuació musical Nad-Ales Despistades. Venda de xocolata calenta a càrrec de les Associacions Prodis i Abaimar. POSPOSAT per mala previsió meterològica
 • Biblioteques de Pollença: Taller de decoració “Hivern i Nadal”. Dimecres, 14 de desembre a les 17.30h, a Can Llobera. A partir de 4 anys. Inscripció prèvia a mediadora@ajpollenca.net COMPLET. A més, una altra informació de la biblioteca de Can Llobera romandrà tancada dia 5,7 i 9 de la setmana que ve.
 • Campanya Nadal Àrea Comerç: Sortejaran 10 paneres amb productes locals dia 2 de gener. Per participar, tothom que faci una compra a qualsevol comerç, bar o restaurant del municipi, podrà posar el seu nom i telèfon al tiquet i ficar-ho dins les capses que estaran repartides a cada empresa. ATENCIÓ EMPRESES. Enguany el sistema ha canviat i sereu voltros qui haureu d’anar a cercar les capses. Teniu fins dia 12 i ho podeu fer a les oficines de turisme, tant la de Pollença com la del Port de Pollença de 8h a 15h o a l’oficina de l’AODL de 8:30h a 15h.

ENTITATS

 • Associació de Persones Majors de Pollença (Sa Nostra): El 22 de desembre sortejaran una cistella de Nadal amb molts de productes. Ja es poden comprar les participacions i tot el que recaptin anirà a benefici de l’associació.
 • Associació de Persones Majors de Pollença (Sa Nostra): Dinar aniversari, dimarts 20 de desembre. Al restaurant Son Sant Martí, a les 14h. Preu: 28 euros i inclou menú, ball amb música en viu i el bus, que sortirà a les 13h des del bar Avenida. Venda de tiquets al seu horari d’oficina.
 • Arrels Marines: I Fòrum Participatiu, una iniciativa per a la cura comunitària del litoral de Pollença. Dijous 1 de desembre, de 18h a 20h, al Museu Dionís Bennàssar. Amb pica-pica i vi de la terra. Inscripcions a info@arrelsmarines.org
 • Aula medioambiental Club Nàutic. 1a xerrada del cicle de conferències sobre ecologia marina “Els plàstics als ecosistemes marins de les Illes Balears: implicacions per a les espècies” per la doctora Carme Alomar. Serà divendres 2 de desembre de 19 a 20h al RCNPP.

AGENDA CULTURAL

 • Dijous 24, Cineclub amb la reproducció de “Un año una noche”, un  dirigit per Isaki Lacuesta. En Ramon i na Céline són una jove parella que es troba al local Bataclan de París la nit del 13 de novembre de 2015. Durant l’assalt terrorista, tots dos aconsegueixen, cadascun pel seu costat, entrar al camerino dels músics i refugiar-s’hi. En sortir ja no són els mateixos. I no saben si ho podran tornar a ser… Adaptació cinematogràfica basada en el llibre d’un testimoni i supervivent de l’atemptat terrorista a la sala de concerts Bataclan de París, Ramón González. A les 20.30h al Club Pollença. Preu: 4 euros socis / 6 euros no socis.
 • Divendres 2, Taula rodona “La Germania”, amb la Dra. en Història Moderna, Margalida Bernat; el Dr. en Història Moderna i professor de la UIB, Miquel Deyà; el Dr. en Història Medieval i professor de la UIB, Antoni Mas; el Dr. en Demografia, Miquel Amengual. Modera el Dr. en Història Contemporània i professor de la UIB, Pere Salas. a les 20h, al Club Pollença. Entrada gratuïta.
 • Divendres 2, SOLIDANCE “Balla pel poble”. Un esdeveniment d’activitats dirigides amb suport musical, principalment zumba o similars. El 100% de la recaptació anirà a benefici de Prodis i Abaimar. A banda de la participació també es poden fer donacions. Es sortejaran bons de 5 entrenaments a MR Pons, un sopar per a dues persones a Eu Moll 37, o prendes de roba. El sorteig es realitzarà mitjançant el número de participació i tendrà un preu de 2 euros. a les 17h a la plaça de ca les Monnares. Organitza: alumnes TSCF de l’IES Guillem Cifre de Colonya.  POSPOSAT per mala previsió meterològica. NOVA DATA: 9 DE DESEMBRE
 • Dissabte 3, Taller de fermentats, quan sorgeixen, com es preparen i els beneficis per la salut. També s’aprendrà a fer kimchi coreà i s’adaptarà la recepta per fer-la amb productes locals. Duració: unes 3 hores. A les 9.30h a Can Bum. Preu pels socis 5 euros, no socis 8 euros. Inscripcions a: capdefiblo2016@gmail.com

Afegir un comentari